• 28.października 2016 Autor: kolorowy-wiatr [89.68.130.*]
    Ładnie to wygląda, i niech tak się dzień zakończy.

pozdrawiam
    kolorowy wiatr

Zapewne wielu z was zwróci uwagę na niewielkie obroty, ale w tej fazie wzrostu, tak właśnie ma być.
  • ... KIERUNEK MOŻE BYĆ TYLKO JEDEN .... - Tworki : ) ... Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.254.*]

Ten kolorowy to gracz wirtualny.

Dawno go wystrzygli (najbardziej na HB gdzie wzrosty i tylko wzrosty widział).

To bajkopisarz który nie ma co z czasem zrobić i życie spędza na szukaniu naiwnych którzy zechcą go czytać.

A kto zechce słuchać jego rad z czasem zostaje bez kasy jak i on.
  • Re: ... KIERUNEK MOŻE BYĆ TYLKO JEDEN .... - Tworki : ) ... Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.254.*]
    No to może niech kolorowy zacznie znów konać i dyktować pani Mirosławie analizy gdzie rozpisał fale na 25 lat (sam bidula nie mógł pisać bo był tak słaby) - buhahaha
    A po tym pani Mirosława z jego laptopa zapraszała wszystkich na jego pogrzeb.
    Wtedy to sie dopiero na forum działo (nieprawdaż kolorowy chodziku księżycowy ? ; )
    Nie tylko ja pamiętam te hece, choć już ładnych parę lat od tego czasu minęło.

Re: Do fanów Witolda!!! 
    Autor: ~Mira [87.206.143.*]2009-11-02 11:54
    To pewnie wszystko prawda co o Chodziku Księżycowym napisaliście, ale czy zauważyliście, że przez te kilkadziesiąt wpisów zajmowaliście się tylko i wyłącznie tym człowiekiem ?
    ...Chodzik nie chciał pokazać jak rozpisał falę czwartą właśnie dlatego. Rozpisał te fale do 2025 roku i pozostawił po sobie kilka godzin nagrań. Doszukujecie się tutaj spisków i Bóg jeden wie czego jeszcze. Cercio pisał o zmianie IP , że to z Amsterdamu i tym podobne a Chodzik nawet nie mógł samodzielnie pisać na laptopie i wszystko dyktował.
    Teorie spiskowe to już mieliśmy i księżyca ukraść się nie udało. 
    ... Jak ta ostatnia nie pójdzie do góry to przyznam Wam rację, jeśli jednak się mylicie a Chodzik Księżycowy będzie miał rację to zostanie tylko wielki wstyd.
    Pogrzeb w czwartek na wólce węglowej godzina 14.30
    Mira

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-do-fanow-witolda,7668386.html
  • Re: ... KIERUNEK MOŻE BYĆ TYLKO JEDEN .... - Tworki : ) ... MODERATOR Autor: ~republika [91.231.247.*]
    MODERATOR ,,,, ŚPISZ ? - WYWAL WPISY rozbawiony-fryzjer [89.228.254.* , NIE PISZE NA TEMAT , OBRAŻA LUDZI , A PRZEDE WSZYSTKIM ZAŚMIECA FORUM ..........
  • Re: ... KIERUNEK MOŻE BYĆ TYLKO JEDEN .... - Tworki : ) ... MODERATOR Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.254.*]
    Dnia 2016-10-28 o godz. 16:01 ~republika napisał(a):
    > MODERATOR ,,,, ŚPISZ ? - WYWAL WPISY rozbawiony-fryzjer [89.228.254.* , NIE PISZE NA TEMAT , OBRAŻA LUDZI , A PRZEDE WSZYSTKIM ZAŚMIECA FORUM ..........

Gdybym obrażał to dawno by posty usunięto. Ja piszę PRAWDĘ i to tak jak należy!!!
     Nic nie manipuluję i podaję na DOWÓD linki!
    Moder doskonale wie kto to jest kolorowy bajkopisarz wprowadzający w błąd ludzi i kim jestem ja.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.180.117.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ... KIERUNEK MOŻE BYĆ TYLKO JEDEN .... - Tworki : ) ... MODERATOR Autor: ~cba [91.231.247.*]
    rozbawiony f. jak już tu siedzisz na forum to może bedziesz łaskawy nakreślic kilka zdań o sytuacji tej spółki , fundamentalnie nie musisz , przedstaw nam swoją analize techniczną , z góry dziękuje ci całe forum
  • KIERUNEK MOŻE BYĆ TYLKO JEDEN .... - Tworki : ) ... MODERATOR Autor: ~antychodzik [77.253.247.*]
    cba - nie wypowiadaj się za mnie , bo dla mnie analizą fundamentalną jest każda anty analiza Kolorowego , przykład powyższy wpis , w którym roztaczał piękną wizję mimo małych obrotów , a skończyło się jak zwykle - odwrotnie do jego przemyśleń .
    Chcecie w końcu zarabiać ? postępujcie odwrotnie do anty analiz Kolorowego - to działa :)

PS . Kolorowy co powiesz na temat pracy z miotłą ? jesteś chętny ? odpoczniesz sobie , odstresujesz , nabierzesz doświadczenia zawodowego :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.153.119.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.249.75.*]
  • Re: alicja Autor: ~Alicja [37.47.12.*]
    Kolorowy, nie zwracaj uwagi na to co o tobie wypisuje dwóch wariatów.
    Twoje wpisy są bardzo ciekawe, merytoryczne i się sprawdzają.
  • Re: Ostatnia sesja Autor: ~fifi [94.254.249.*]
    Za nami właśnie ostatnia sesja przed sygnałem kupna. Wskaźniki nie kłamią.
    Wolicie tracić czas na jałowe dyskusje wasza sprawa. Ja wolałem dopakować.
    Sajonara.
  • Re: dzięki Autor: ~silver [194.177.28.*]
    wróciłem z energetyki dzięki że czekaliście na mnie, po prawie dwumiesięcznej konsolidacji w każdej chwili może być jazda w okolice 5zł
[x]
AUTOPARTN 13,83% 25,10 2026-05-14 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.