• Uwaga Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Szykuje sie spadek :( Nie wiem czy jeszcze dzisiaj, czy w przyszłym tygodniu ale jest coś na rzeczy, także uwaga! Może przybrać postać większego tąpnięcie albo mniej groźnej korekty ostatnich wzrostów. Pożyjemy zobaczymy ;)
  • Re: Uwaga Autor: gosia* [212.96.247.*]
    Marek no co ty aż tak nie możesz przeżyć ze uciekło?
    A może faktycznie samarytanin , keśli tak to sorry

• Re: Uwaga Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Gosia, widać że jesteś nowa i zielona tutaj. Zanim zaczniesz się mądrować, przejrzyj moje porzednie wpisy na forum, jest ich sporo. Przewidziałem w nich dokładnie 3 ostatnie wzrosty kursu. Oczywiście nie jestem nieomylny, ale na razie mam 100% skuteczności :) Ja nikogo do niczego nie namawiam, jestem już dość znany na tym forum. Kto będzie chciał to weźmie moje słowa do serca.
  • Re: Uwaga Autor: ~Sylvek [37.47.18.*]
    Faktycznie. Marek wymiatasz! Zarobiłem trochę grosza dzięki Tobie. Dzięki chłopie!!!
    Dzięki Sylwek ;) Cieszę się, że zarobiłeś razem ze mną. Życzę powodzenia i pozdrawiam :)
  • Re: Uwaga Autor: ~Gondek [37.47.247.*]
    Ja też zarobiłem dzięki Twoim wpisom. Kurcze rzadko sie zdarza żeby ktos coś prawdziwego tu napisał. Sami naganiacze!!! Szacun Marek tak trzymaj.
  • Re: Uwaga Autor: ~marek [89.68.84.*]
    mam w dupie wasze uznanie leszcze podam numer konta przelejecie mi bonus z waszych zarobków
    Nieładnie się podszywać pod kogoś. Bardzo proszę wszystkich forumowiczów obserwować numer IP. Normalnie chamstwo w Państwie :( Ja się nigdy w taki sposób nie wyrażam.
  • Re: Uwaga Autor: ~magda [83.8.136.*]
    gosia może i zielona jest , ale na tym wątku , bo 1000% na 11 bit mam dzięki niej , , z tego co wiem jest ładnych kilkanaście lat na giełdzie
  • Re: Uwaga Autor: ~ore [78.88.121.*]
    trend spadkowy złamany,wzrosty czas zacząć

• Re: Uwaga Autor: ~Ciekawy [88.156.132.*]
    Marek ma rację. Zawsze po trzecim nieudanym ataku jest spadek i akumulacja. Tu tak było - trzykrotny atak na 33,0 PLN nie powiódł się więc będzie spadek w granicach 12-15%, zaś po 14 listopada będzie atak na 43-45 PLN
  • Re: Uwaga Autor: ~zagranica [37.47.33.*]
    Zwlaszcza ze trzesienie ziemi we Wloszech moze miec wplyw na Inpost Italy
[x]
INTEGERPL 0,04% 48,47 2017-05-24 16:49:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.