Boisz sie? :) Hehe . Po co pozycxasz? TAKA firma i siega do kieszeni juz i tak utopionego? Widac ze na sile chcecie trwac, nawet jesli utopicie po drodze kumpli. Gratki!
Maslaneczko a na co tu się oburzać na to że tutaj siedzisz bez sensu. Więcej piszesz nie mając akcji od tych co mają.
Maslaneczko nie wiedzialem ze perukarstwo to poza szczekaniem to twoje drugie hobby.
Na jujube podobnej miernocie przy 6 zł odpisywalem i jakoś 120% wpadlo.
I tym sie zajmij a nie placz rekaw. Slinisz sie ze zlosci ze LS masz na tarczy i pewnie w lustro patrzyc juz nie mozesz. Tu sie zgadzam, tez bym nie mogl. No i oczywiscie bede tam gdzie chce, szczegolnie tutaj. Uwielbiam takie przestawienia.
Ja się ślinie. Twoja hipokryzja jest porażająca.Ja uwielbiam takich robaków jak ty, to że nie możesz to twoja stara pisze do najnowszego programu TVN Drzyzgi pt mój stary nie może - tylko co to mnie obchodzi ty brzydki stara brzydka ot taka karma
Kwintesencja przeDstawiająca (zerknij na literę D może skumasz) małego chłopczyka, to ostatnie twoje wpisane słowo TY SAM JESTES PRZ-S-TAWIENIE TAKIE O 180 STOPNI.