trochę zarobiłem po 24 kupowałem gdzies, ale pzu mozolnie oscyluje w tych cenach, dziś z godziny na godzinę rośnie więc poczekam jak napisałeś może nawet do końca dnia, żeby sprzedać. Potem może jakaą korekta drobna i znów zakup:)dzęiki luki
a LPP co myślisz na szybko kupić można?to taki gorący kartofel bo silny wzrost miał z 3800 zł:)i jeszcze pkp cargo jak byś mógł się wypowiedzieć 1 zdaniem bo to wielka zagadka dla mnie:)pozdro
ja wierzę w energetykę, jest juz myslę na dnie jak spadnie to juz odrobinę myślę że osiągnęła praktycznie minima, ale to dlugookresowo (2-3 lata a moze nawet szybciej). A nie wiem czy chcesz grac krotko czy dlugoterm. na krotko to faworyta nie mam moze grupa azoty bo powraca od 61 zl to tylko ta spola
Panowie, a Integer, spółka zaliczyła spory spadek teraz odrabia od kilku dni,tygodni straty, A na drugim biegunie marvipol który już bardzo dużo urósł ale nie zanosi się na korektę ? A co do echo nie wygląda to dobrze, jeżeli ten tydzień zamknie poniżej 5pln niestety zanosi się na spadek w okolice 4,70 a może nawet 4,50 i zastanawiam się czy nie sprzedać i czekać w tych okolicach co o tym wszystkim myślicie ?
Gracz rozumiem że piszesz o ECHO predział 4,4-4,5. Jeżeli zejdzie do tych poziomów to za ch...re nie znam się na giełdzie. Na krótko to co piszecie najprawdopodobniej się sprawdzi coś odbije a coś nie. Energetyka - tylko co wybrać? obstawiam Tauron PZU - tu bór tu las tu nie ma tam wlaz - zadowolony jestem z +3,5% natomiast tak jak ktoś pisze w przyszłości poziomy 40-50 pln możliwe/realne/wykonalne. Zerknijcie na CLN nie jest to spółka na szybko na już ale warto zbierać tak jak ECHO. Natomiast widzę że podajecie/lubicie spółki na szybko - obczajcie Trophyres z NC w dwa tygodnie możliwy znaczny wzrost kursu.Oczywiście MOŻLIWY dlatego skromnie za 5k. Pozdrawiam LT ECHO.
no ja też i zakupilem po korekcie , te całe nasze koleje to śliski temat , nie doradze , lepij poczekaj jak pzu spadnie i tam możę lepiej , albo pekao , jest przecenione obecnie