• powiem coś może się myle Autor: ~olo [87.239.76.*]
    panowie jak wy chcecie zachęcić fo inwestowania jak nik nie wie kiedy jest dobra cena czy 20 gr czy 13 gr a wszyscy chcą za 10 gr już wołają o 5 gr maskra nikt nie wie czy dokupić za 13-14 gr bo za chwile jest 10 gr jak tu mówić o akumulacji jak z was większość chce wyrwać po 10 gr i szybko sprzedać takie pasożyty ludzie już na 13 gr sprzedają bo nie wiedzą czy za chwile zwały nie zrobicie to jak jaskiniowcy!!!!!!!!!!! walka o każdą kosc !!!!! tu było by wskazane super info wyczytałem o jakimś przejęciu czy coś info jest z tego roku
    mogło by dojsc do skutku zmieniło by to obraz gry SOLIDNY GRUBAS MILE WIDZIANY KTÓRY BY POZA MIATAŁ LESZCZY AKCJI MAŁO SPÓLKA OK ZAPRASZAM GRUBASÓW
  • Re: powiem coś może się myle Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    olo z całym szacunkiem ale zaden grubas nie wpakuje sie w b mało plynna Spolke i to z takimi stratami
    Tylko w tym roku Spolka ta wygenrowala za 2 kwartaly prawie 240 tys strat - jak na skale tego biznesu to sporo
    Najblizszy kwartal takze bedzie ujemny i kolejny raczej takze -wiec po co zamrazac kapital?
    Kto odkupi Ci akcje jak masz ich miec duzo pow 20 roszy jak za 2 tyg spolka pokaze znow slaby raport ?
    No i poziom ryzyka jak walor spadnie to jak masz wyjsc z 250-500 K akcji skoro jest taka mala plynnosc ?

Nikt duzy tu tego nie weznie w tej chwili
    moze za 3 wartaly jesli zaczna cos intesywnie robic to wygenruja wreszcie raport na plusie i wtedy ...ale ni eteraz moim zdaniem

• Re: powiem coś może się myle Autor: ~olo [87.239.76.*]
    nie gadaj bzdur ja nie widze strat tylko plus dlaczego tak piszesz ja nie sprzedam zeby z czasem odkupić za 50 gr
    jaki plus ????
    ty czytales raporty widziales tam strate netto za 1 i 2 kw 2016 r ?
    a 2015 rok przegladeles ?
    ponad 1 mln straty miała ta firma.

• Re: powiem coś może się myle Autor: ~prawnik [91.208.93.*]
    i tu akurat kłamiesz kolego, w porównaniu II kw R/R poprawa 4x co prawda strata jednakże idą w dobrym kierunku! Wygląda na to że jednak im się uda rozważam zakup
    w ktorym miejscu klamie ?
    czy jakis kwartal byl na plusie z w/w?
    same minusy
    co do pisaniu o porawie x 4 kw do kw bym nie przesadzal
    za 2 kw 2015 mieli strate netto na poziomie 296 tys PLN
    za 2 kw 2015 mieli strate netto na poziomie 93,5 tys PLN
    podzielmy 296/94=3,14 wiec maks 3 x mniejsza strata

i To jest strata wiec nie mozna pisac ze ten II kwartal wyszedl 4 x lepiej /tak mozan by pisac jak by byl na plusie .
    do tego nalezy dodac istotny rzedu 25-40% spadek przychodow rok do roku
    A dodatkow na wynik w III kw nalozy sie dalszy drastyczny spadek przychodow zwiazany z utrata kluczowych kilentow /allegro empik BZWBK /przez firme Payback kotra kiedy odpowiadala za 50% przychodow tej firmy. tej dziury nic w III kwartale nie zasypie wiec moim zdaniem raport bedzie slaby /chyab ze macie jakies inne informacje /
  • Re: powiem coś może się myle Autor: ~syndyk [89.229.14.*]
    Bankructwo taki wysuwa mi się wniosek kupiłem po 10 za 13 sprzedałem kupie po 1 gr sprzedam po 2 po wynikach cena 13 gr nie osiągalna
  • Re: powiem coś może się myle Autor: ~don [91.208.93.*]
    misiek gdyby tak miało być jak piszesz to byś nie kupował po 10 bo bał byś sie wtopić a tak naganiacie na spadek by znowu kupić po 10 gr i oddać po 13
    pacany
    bankructwa tu nie bedzie /co najmniej do roku /
    wegetacja a moze wyjscie na prostą po dte moze wlasnei odbili walor
    A jak zobacza raport wiec znow wroca do bazy /6-10 groszy /
  • Re: powiem coś może się myle Autor: ~olo [87.239.76.*]
    za bardzo naganiasz by się pozbyć akcji dlaczego ty nie sprzedasz? po coś tu siedzisz jaki masz cel kto ci płaci animator może może kolega od niego jesteś
  • Re: powiem coś może się myle Autor: ~jezusiczek [87.239.76.*]
    zaprawde powiadam wam cierpliwi będą wynagrodzeni a naganiacze zostaną bez akcji trzymajcie panowie zatem i szanujcie je a słowo me wkrótce się ziści amen
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.