Dzis ostatnia podbita na 13-15 groszy - potem zjazd do ponizej 10 groszy
ostatnia szansa i necenie dla tych co stoja /drobni/ zeby mogli wsiac do tego pociagau a grubas po raz ostatni ciagnie walor do gory rozdajac z prawej strony swe akcje-)
Brac nie zalowac kasy po taiej cenie mozecie juz potem nie wziasc a przeciez nikt nie bedzie chcial brac po 8-10 groszy przed i po raporcie - Nie ma sily przeciez by raport byl na plusie przeciez .....
wiesz jak to jest ludzie mają stracha bo raz 22 gr a za 5 min 10 gr albo niech rośnie jak się należy albo jak sami zwały robicie potem co ja już pomału do zawału nie doszłem wciągnąć papier na 25 gr i jechać hyba że tu kasy nikt nie ma zobacz kupiłe kilka akcji admassiwe po 70 gr sprzedałem po 1.40 troche tu dokupiłem ale nie wiem do konca co tu się rozwinie moim zdaniem powinno rosnąć binary też długo stał na 18 gr nawet 15 gr potem poszedł nawet pod 40 gr
Jeszcze rok temu to akcji tu bylo jak na lekarstwo wszystko gdzies zaparkowane nastepnie pojechano z 18-20 groszy na 10 i mniej i pojawilo sie mnostwo papiera.Potem pojawily sie raporty z stratami .Od tamtego czasu co jakis czas sa robione jazdy do gory tylko po to zeby zenic ten papier - czyli moim zdaniem ma go coraz wiecej ulica Pytanie dlaczego tak jest ? Ja sadze ze po prostu ktos wychodzi a robic to moze z wielu powodow - jednym z nich sa slabe wyniki i rosnace zagrozenia dla dzialalnosci tej Spolki
nie wiem jedni piszą dobrze jedni żle każdemu zależy jak najtaniej kupić brak silnej ręki albo mocnej spekuły dlatego tak jest ale jak brałem to batony na kupnie były pewnie wirtualne ale poczekam miałem binary było podobnie długo stało straszyli ja sprzedałem a potem wybicie i to duże brak silnych rąk i tyle kto kupi zaraz ustawia o grosz więcej według mnie to żenada troche---- spółka działa na rynkach zagranicznych przecież
Grubas mysli Dzis jeszcze minimalnie udalo sie podbic - paru leszczy poczytalo forum zonaczylo wzrosty i ja cmy kupilo dziś -no i gitara -) niech tylko sie ustawi popyt na kupnie wiekszy i bedziem sypac
Leszcz moze tez cos odkupi nizej /taniej/ - w kadym razie bedzie jak uplynnic walora -)) Raport coraz blizej ...
Witam Patrze z boku i myśle tak Dzis moim zdaniem rozmienia ostatecznie te 10 gr i kurs otrze sie o 8-9 groszy. ciekawe zaś czy drobni sie wysypia jak zobacza ze 10 gr to fikcja i zacznie im zagladac w oczy kolosalna strata. Jak myslicie ?
A jak oceniasz ostatni rok tej firmy i działania nowego prezesa ? w II kw widac poprawe rentowności mamy takze olbrzymi spadek przychodów ale komunikaty zapowiadaja porawe operacyjna /rozszezenie wspolpracy z lotosem -25% prychodow firmy oraz nowa umowa z IN Dreams ?
Moim zdaniem III kw bedzie z dlasza poprawa rentownosci wreszcie przychody drgna tez do gory /wzgledem II kwartału / Niemniej dziura po Paybacku bedzie na tyle duza ze dalej bedzie okolo 50-90 tys na minusie /amortyzacja/.ciekawy zas bedzie 4 ty kwartał ten moze byc na minimalnym plusie /jesli oczywiscie dzialania operacyjne firmy przyniosa rezultaty/ Rynek tez to czuje niektorzy akumuluja papier natomaist jest tez czesc inwestujacyh ktorzy tylko czekaja aby wyjsc z papiera i to robia. powodow jest sporo /ryzyka/