Obecne spekulacyjki to typowy obraz upadłej firmy - na Almie też można zarobić kilkanaście procent dziennie, ale finał Almy już jest znany - wniosek o upadłość.
Kiepur, widzę że przejąłeś rolę Ewki. Bardzo dobrze, zniechęcaj, znięchęcaj towarzystwo. Wujek Marek tylko czeka, żeby znowu podebrać niżej, bo szykuje sie kolejny skok ;)
Ewunia po pierwsze ja się jeszcze nie pomyliłem, dokładnie potrafiłem przewidzieć poprzednie skoki. Dzisiaj też napisałem, że zbliża się kolejny skok kursu i był ;) Po drugie Ty nie grasz ani w górę ani w dół, bo zajmujesz się zawodowo trolowaniem i nie masz żadnego kapitału więc nie inwestujesz ;)
Hehe, jesteś najlepsza :) Nie denerwuj się, na pewno kiedyś zgromadzisz wreszcie jakiś kapitał i będziesz mogła coś zainwestować na giełdzie. Masz dobre parcie, będę Ci kibicować. Może wreszcie nie będziesz musiała trolować za kasę ;) Musisz się jeszcze nauczyć, że osoby, które faktycznie mają duże pieniądze nie wysławiają się w tak prymitywny sposób i nie chwalą się tym na forum Bankier.pl ;)
Hehe, Ewunia, nie wiem ile w Polsce można wygrać w totolotka. Pamiętam, że w latach osiemdziesiątych można było wygrać miliard :) Nadal jest taka nagroda? Tak czy siak, jesteś moją idolką :) Serio, ubóstwiam Cię ;)