• tylko spokój Autor: ~egon [89.68.84.*]
    nie brać wyżej i bronić 50 zł , pod koniec roku i tak 70-85 zł
  • Re: tylko spokój Autor: ~pg [79.190.247.*]
    synku umiesz czytac ze zrozumieniem przecież powiedziaBem ze będzie roslo ale brak plynnosci  to fakt i żaden gimbus tego nie jest w stanie podwazyc
  • Re: tylko spokój Autor: ~egon [89.68.84.*]
    powiem tylko tyle bujaj się leszczu :)))) nie masz akcji nie dyskutuj , tu nie zarobisz tu trzeba cierpliwości , a ty widzę jesteś mądralą z portfelem 2 tyś zł
    synku leszcz to ty mam akcji tyle ze nie wyskoczę w ciągu dnia przy tym obrocie i więcej nie kupuje po to nie pzu ze swoim kapitaBem i rozumem moze przenienies się na gre w bierki he?
    mam tyle akcji , tu co drugi to rekin i ma 5% akcji erga , hehehe ile 1000 szt że się tak podniecasz ? jakbyś miał duzo to byś był spokojny o spółkę i wzrosty a sprzedasz spokojnie w przyszłym roku

leszczu kupuj rob obrót ba jak tak dalej pódzie to przy tym obrocie będę wychodzill 2 tygodnie
    przy dzisiejszym fiu fiu 350 szt x 10 dni całe 3500 akcji :) może z taką ilością przyjmą cię do rady nadzorczej :)))
    kolego staraj się być grzecznym  to będzie bardziej milo nie zamierzam ci udowadnic ze jestem rekinem wali mnie to ale wśród tej gawiedzi zapewne jestem , ja za obroty mam specjalna prowizje w moim bm pisales o 2 tysiącach to zapewne zainwestowales w erg 10 tys czyli  5 razy więcej mega kaptal jesteś boss  ja poniżej 100 tys to ie w ogole sie nie bawie bo mam 4 , 5 spółek do upilnowania i się nie rozdrabniam

ps nie pisz żeby trzymali kurs na 50 i nie kupywali bo to smieszne
    od dzisiaj jesteś moim guru , to widzę że będziesz trzymał kurs , rekiny tak robią to jestem spokojny o moje akcje , brałem wczoraj po 55 zł i myslałem że dziś będzie po 75 zł , a tu takie zaskoczenie :)
    trzeba bylo tak od razu,
     pozdrawiam Cie mistrzu sprzedajemy na 75 czy na 100 ? problem pojawi się jak każdy będzie chciaB sprzedac  na tym poziomie
     bez odbioru musze popracowac
[x]
ERG 0,00% 43,00 2025-10-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.