powiem tylko tyle bujaj się leszczu :)))) nie masz akcji nie dyskutuj , tu nie zarobisz tu trzeba cierpliwości , a ty widzę jesteś mądralą z portfelem 2 tyś zł
synku leszcz to ty mam akcji tyle ze nie wyskoczę w ciągu dnia przy tym obrocie i więcej nie kupuje po to nie pzu ze swoim kapitaBem i rozumem moze przenienies się na gre w bierki he?
mam tyle akcji , tu co drugi to rekin i ma 5% akcji erga , hehehe ile 1000 szt że się tak podniecasz ? jakbyś miał duzo to byś był spokojny o spółkę i wzrosty a sprzedasz spokojnie w przyszłym roku
kolego staraj się być grzecznym to będzie bardziej milo nie zamierzam ci udowadnic ze jestem rekinem wali mnie to ale wśród tej gawiedzi zapewne jestem , ja za obroty mam specjalna prowizje w moim bm pisales o 2 tysiącach to zapewne zainwestowales w erg 10 tys czyli 5 razy więcej mega kaptal jesteś boss ja poniżej 100 tys to ie w ogole sie nie bawie bo mam 4 , 5 spółek do upilnowania i się nie rozdrabniam
ps nie pisz żeby trzymali kurs na 50 i nie kupywali bo to smieszne
od dzisiaj jesteś moim guru , to widzę że będziesz trzymał kurs , rekiny tak robią to jestem spokojny o moje akcje , brałem wczoraj po 55 zł i myslałem że dziś będzie po 75 zł , a tu takie zaskoczenie :)
trzeba bylo tak od razu, pozdrawiam Cie mistrzu sprzedajemy na 75 czy na 100 ? problem pojawi się jak każdy będzie chciaB sprzedac na tym poziomie bez odbioru musze popracowac