• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Giełda
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Jak zacząć inwestować?
    • Dodaj wątek
    • Moje posty
    • Obserwowane

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Jak zacząć inwestować? powrót do głównego postu
  • Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~boson [94.254.227.*] 2016-10-26 14:26
    Witam. Interesują mnie jakieś firmy, które robią najlepiej i w miarę dobrych cenach gadżety reklamowe (długopisy, ołówki, pendrivy itp.) Może macie takie z którymi współpracujecie dosyć długo, albo sami prowadzicie taki biznes. Będę wdzięczny za namiary.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 111 4
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~pilk3 [176.221.122.*] 2016-10-27 06:10
    Polecam zamawiać bezpośrednio w hurtownii takich gadżetów.Dzięki temu dostaniesz lepszą cenę. Negocjuj również. Przy większych zamówieniach można dostać dobre rabaty.
    Jeśli chodzi o długopisy z nadrukiem to polecam Pola Studio: link  Maja dobre ceny, sporo różnych rodzajów reklamy .
    Na stronie znajduje sie galeria, w której możesz obejrzeć sobie ich projekty.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 53 38
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~perczer [178.255.45.*] 2016-11-22 08:02
    Hurtowni w sieci jak sam zauwazyłeś jest sporo. Na pewno warto jest negocjować cenę. Przy większych zamówieniach wiekszość firm jest w stanie dac spore upusty ( wiem ponieważ sam zamawiam do swojej firmy wiele takich gadżetów).

Ciekawym gadżetem , szczegolnie w tym sezonie są parasole reklamowe:
    link 

Ta hurtownia gadżetów daje możliwość zamówienia partii parasoli z logo Twojej firmy.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 77 19
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~lekter [176.221.122.*] 2017-01-09 11:05
    W sieci jest wiele hurtowni internetowych. Zamawialiśmy gadżety z wielu. Najlepsza jakość w stosunku do ceny była chyba w Opengift:
    link 

Gadżetów jest tam sporo, jakość jest również bardzo dobra. Warto jest negocjować jeśli zamawiacie wieksze ilości. Zawsze można zyskać trochę na cenie.
    Pozdrawiam.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 34 33
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.235.43.*] 2017-03-24 19:21
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~tomis [37.235.48.*] 2017-06-07 14:29
    Ja gadżety reklamowe zawsze zamawiam w jednym miejscu, w drukarni http://drukpolska.pl
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 24 60
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~nataliasawicka [95.160.244.*] 2017-07-25 14:24
    Super gadżetem reklamowym mogą być też koperty z oryginalnym nadrukiem. Ta firma takie wykonuje link  Korespondencja firmowa jest jeszcze niestety dosyć niedocenianym sposobem promocji firmy, a tkwi w niej naprawdę duży potencjał :) Dzięki oryginalnym nadrukom zwrócimy uwagę klientów i tym samym - zwiększymy świadomość naszej marki :)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 44 29
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.244.*] 2017-11-22 14:55
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Joanna [79.190.128.*] 2017-09-08 14:35
    Ja moge polecić studio Reklam REDEYE - dobry kontakt z firmą, wszystko zgodnie z terminem. Zamawiałam oklejanie pojazdów początkowo, później ulotki a ostatnio jeszcze litery przestrzenne. Wszystko bardzo profesjonalnie, na pewno w miarę rozwoju firmy będę tam wracała.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 23 49
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Adinowak91 [82.146.252.*] 2017-10-14 14:14
    Ja często zamawiam na stronie: link. Mają spory wybór i atrakcyjne ceny.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 34 16
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: jamesxxx [93.105.59.*] 2017-11-10 12:23
    Ostatnio na Remadays zamówiłem gadżety reklamowe . Smycze, koszulki, odblaski, pendrive, wszystko. Jeszcze fajne promocje są dla targowiczów. Świetne targi świetna atmosfera . W tym roku też się wybieram .
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 20 40
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~mirekMilioner [31.179.153.*] 2018-07-31 15:30
    Panowie, powiedzcie mi czy warto zamawiać gadżety dla firmy tylko z hurtowni czy też opłaca się znaleźć własnego dostawce? Znalazłem oto taki sklep, ale nie wiem co o nim myśleć. Z góry dzięki za pomoc! link 
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~MirekTutok [91.123.191.*] 2018-08-02 09:52
    Jest dobra firma na stronie https://oficyna97.pl/, produkują standy różnego typu, do różnych rodzajów artykułów – większych i mniejszych. Ostatnio u nich kupowałem kilka sztuk i wszystko dotarło na czas, zgodnie z wytycznymi, nie mam zastrzeżeń. Można się dodzwonić, dopytać, porozmawiać na temat wyglądu stojaków, grafiki itp.
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~adam987 [212.7.215.*] 2018-11-02 10:35
    Ja rónież polecę firmę Oficyna 97 mają badzo profesjonalne podejście do każdego klienta i z wielką dbałością podchodzą do każdego projektu.
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: archiebald [79.184.105.*] 2018-08-24 12:37
    Dobrze w branży sprawdzają się klasyczny gadżety jak kalendarze książkowe czy kalendarze trójdzielne. Z moich doświadczeń mogę śmiało polecić Świat Kalendarzy. Wszystko w terminie, tanio, a przede wszystkim dobrze
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.179.153.*] 2018-08-31 14:58
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~tony [79.191.103.*] 2019-03-05 14:23
    Wiesz co, ja zamawiam napoje z ST Drink. Nie jest drogo, a lepiej się sprawdzają od jakichś długopisów itp. Nikt na to nie patrzy
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~kasia [188.147.103.*] 2019-05-25 14:53
    1. Ja ostatnio zdecydowalam sie zainwestowac w gadzety marketingowe do mojej firmy, na poczatku zastanawialam sie nad najbardziej popularna opcja czyli dlugopisami. Jak zaglebilam sie w ten temat stwierdzilam ze dlugopisy sa zapopularne dlatego zdecydowalam sie na notesy klejone z logiem firmy. Taki notes dorzucam do kazdego zamowienia. Był to genialny pomysl, klienci sa zadowoleni. Chetnie polece drukarnie internetowa ktora pomogla mi w realizacji tego pomyslu. Maja super podejscie do klienta i bardzo szybki czas realizacji. Tutaj podrzucam link: http://www.fanatycydruku.pl
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~majferrr [77.111.247.*] 2019-07-19 08:16
    tanie długopisy reklamowe i dobrej jakości zamawiałem do tej pory dwa razy u nich: link muszę przyznać, że za każdym razem było bdb, terminy ok również
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Hanna [89.64.57.*] 2019-08-06 12:58
    My wszystkie ulotki, plakaty, wizytówki a także świetne gadzety reklamowe zamawiamy w www.drukarnia247.pl
    Doskonała obsługa klienta i jakość wykonania, polecam :)
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Werka [5.104.248.*] 2019-09-29 09:24
    Ja również polecam www.drukarnia247.pl, korzystamy od kilku miesięcy :)
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Sandra [78.8.14.*] 2021-06-17 15:57
    Polecam drukarnię drukarnia247.pl :) Bardzo dobrej jakości druk i produkty promocyjne!
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Mariomm [212.180.222.*] 2019-08-09 12:07
    myśmy jeśli chodzi o długopisy do telefonu zamawialiśmy wszystko tutaj link fajne też są te z gumkami do obsługi ekranów dotykowych bdb jakościowo i można grawerować bezproblemowo na nich 
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Cosmo [94.254.130.*] 2016-10-28 10:03
    Jest cała masa firm sprzedających gadżety reklamowe ale jeśli miałbym Ci doradzić to szukaj autoryzowanych dystrybutorów takich jak np http://gadzetydlafirm.com.pl/. Najwyższa jakość obsługi, najniższe ceny, najlepsze terminy realizacji no i masz pewność nie że nie zamawiasz gadżetów w firmie "krzak" po której nie wiadomo czego się spodziewać

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 64 23
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Pablo [46.215.192.*] 2016-12-16 09:37
    Hej! Ja zamówiłam w tamtym roku fajne gadżety na targach RemaDays. Było mnóstwo firm, więc utargowałem niezły rabat. W przyszłym roku też jadę 15 lutego. Ma być jeszcze więcej wystawców, bo organizują kilka konkursów.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 29 48
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Igor [5.60.66.*] 2016-12-22 13:41
    Moje mama przez dłuższy czas szukała odpowiedniej firmy, której powierzyłaby stworzenie gadżetów reklamowych. Po zrobieniu rozeznania wybrała tokantis ze względu na bogatą ofertę. Poza pendrive'ami, power bank'ami czy też kubkami, firma oferuje wiele różnych rozwiązań jak na przykład smartwatch'e. Z tego co słyszałem firma jest warta polecenia przez swoje nieszablonowe myślenie.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 17 32
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~fseba [31.1.3.*] 2016-12-24 13:36
    ja co roku zalecam zamówienia do agencji reklamowej crosstown
    www.crosstown.pl
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 21 44
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.42.59.*] 2017-01-24 10:44
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.172.240.*] 2017-11-21 19:28
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Jac3k [94.254.238.*] 2017-12-18 09:30
    Trzeci rok z rzędu szukam i zamawiam gadżety reklamowe na Remadays (teraz w lutym jadę), najlepsze oferty mają i duży wybór przede wszystkim. Teraz można zamówić wszystko z logo.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 29 29
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.99.140.*] 2017-12-21 16:35
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Polecam_gadżety [83.26.46.*] 2018-01-02 13:47
    Najlepiej zamawiać w firmie która się specjalizuje w gadżetach. Robi nadruki, a nie tylko sprzedaje ofertę jakiegoś producenta. Gadżety reklamowe netra.eu ma najciekawszą ofertę.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 31 23
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~crystal [176.221.122.*] 2018-01-19 12:08
    Najlepiej zamawiać takie gadżety w większych ilościach. Tak jak tutaj wspominali poprzednicy cena takich gadżetów jest o wiele niższa niż w przypadku kupna pojedynczo. Poza tym można wygrawerować na gadżetach informację o swojej firmie Logo czy nazwę.

Jeśli chcecie sprezentować klientowi coś porządniejszego to zastanówcie sie nad koszem prezentowym:
    link 

Taki kosz firmowych smakołyków. Składający się z czekoladek, kawy czy dobrego alkoholu zawsze cieszy.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 40 33
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~superbocian [188.146.168.*] 2018-01-30 16:18
    Witam,

a polecam aktualnie pamięci USB jako formę reklamy. Pendrive reklamowe cieszą się teraz dużym zainteresowaniem na rynku gadżetów i nie tylko. Wiadomo im większa ilość tym lepsze ceny. Jakość też jest na odpowiednim poziomie, mogą też być powerbanki czy inna elektronika reklamowa dla firm. Ja osobiście polecam firmę
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 13 75
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Olek0008 [91.123.191.*] 2018-09-05 09:13
    My mamy już od dłuższego czasu wypróbowaną markę z serwisu  http://www.zukero.pl/. Robią słodycze i przekąski w zasadzie każdego rodzaju. Są oczywiście bardzo popularne krówki, ale też ostatnio zaczęliśmy inwestować w ich pierniki z prawdziwym polskim miodem i też nam się bardzo fajnie rozchodzą, dobrze promują i poza smakiem też bardzo efektownie estetycznie wyglądają (jadalny nadruk).
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.76.*] 2019-07-18 17:08
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~ttrr [212.7.215.*] 2019-09-04 09:07
    Polecam kupić słodycze reklamowe w sklepie http://www.zukero.pl/. Firma bardzo dobrze sobie radzi, ma sporo ciekawych propozycji, na które można zwrócić uwagę. Jakieś firmowe pierniczki i tym podobne propozycje, dzięki którym będziecie można zaistnieć w świadomości klientów.
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Manumania [91.240.100.*] 2018-03-21 14:07
    Najlepiej zamawiać gadżety promocyjne u producenta. Małe firmy produkujące artykuły reklamowe są elastyczne i mogą przygotować coś specjalnie dla nas, można z nimi negocjować cenę oraz wspólnie ustalić projekt takiego gadżetu.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 3
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~maniek3984 [195.191.163.*] 2018-04-06 01:03
    Ja uwielbiam zamawiac na link - mają ogromny wybór - bidony, plecaki, kubki termiczne, elektronikę, długopisy, notesty - czego dusza zapragnie:) Warto wybrać coś co co nasi klienci będą używac na co dzien i dzięki temu też bedą o nas zawsze pamiętać;)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 2
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: malwinagawenda [217.73.190.*] 2018-05-22 12:40
    gadżety reklamowe to jedno, ale warto również pomyśleć o opakowaniach. W końcu nawet najfajniejsza rzecz w słabym opakowaniu nie będzie fajnie wyglądać:) dlatego warto sięgnąć po torby papierowe z nadrukiem, które będą się fajnie kojarzyć z marką, a przy okazji będą też ekologiczne, więc podniosą pozytywne oceny:)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 2
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~mari90901 [94.254.254.*] 2018-05-29 10:44
    Polecam na link, ciekawe produkty, duży wybór. Klienci się jarają takimi gadgetami.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 3
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Sekwencja [217.73.190.*] 2018-06-14 11:28
    też myślę, że warto zainwestować w estetyczne torby eco, zamiast stosować jako opakowanie do swoich produktów byle co. Ogólnie opakowania to dobra reklama dla każdego przedsiębiorstwa, w szczególności jeśli ktoś ma pomysł na ciekawy projekt. Myślę, że producent toreb reklamowych, któremu warto zlecić właśnie takie coś to ecosac, który zdaje się działa na terenie Katowic. Dają możliwość właśnie personalizacji, albo kupna gotowych już projektów
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 2
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ryzykant_travel [89.64.11.*] 2019-02-28 21:49
    Szybko, w dobrej jakości i za dobrą cenę gadżety reklamowe znajdziesz na: link 
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.75.155.*] 2018-07-26 20:12
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.105.163.*] 2018-08-11 12:49
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: agatakrol [173.234.249.*] 2018-08-29 11:11
    Ja niestety nie znam, ale na pewno w internecie znajdziesz wiele dobrych firm.
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: eupominek [93.105.163.*] 2018-09-07 23:34
    Witam,
    Nasza firma www.patersdesign.pl specjalizuje się w sprzedaży gadżetów reklamowych.

Zapraszamy do współpracy
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~KingAdei [94.254.155.*] 2018-10-01 16:09
    Ja długopisy, kalendarze, wizytówki zamawiam na www.copypoint.pl. Zrobili mi fajny projekt graficzny, a jakość gadżetów też bardzo dobrej jakości, więc teraz zamawiam tylko tam.
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Alexander [5.173.96.*] 2018-11-19 11:35
    Ja zamawiam na www.copypoint.pl/. Głównie kalendarze i długopisy. Co do firmy to u niej zamawiam już od ponad 2 lat i jestem z niej bardzo zadowolony. Przesyłka zawsze na czas, kontakt mam z nimi stały, a materiały reklamowe są dobrej jakości, np. kalendarz spokojnie służy mi cały rok, nic mi się z nim nie dzieje
  • Re: Gdzie zamówić gadżety reklamowe Autor: ~Barbara [192.119.167.*] 2018-12-31 14:57
    Może popytaj w drukarniach, czy nie robią nadruków na tego typu rzeczy. Często korzystam z takiej formy reklamy i zamawiam np. wizytówki albo kalendarze z logo mojej firmy w A3extra. Możesz wymyślić własne nadruki, a jak nie masz pomysłu to z pewnością Ci podpowiedzą
1 2
Następna
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe - zgarnijpremie.pl
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |