• K2 dla CD Projekt RED Autor: ~RMN [217.17.45.*]
    Jak w temacie:
    https://www.facebook.com/k2internet/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
    aż miło się czyta, ciekawe co z tego więcej będzie?
  • Re: K2 dla CD Projekt RED Autor: ~telesfor [194.126.238.*]
    K2 dla CD PROJEKT RED
    CD PROJEKT RED powierzył agencji K2 stworzenie kreacji do globalnej kampanii reklamowej GWINTA: Wiedźmińskiej Gry Karcianej. Kampania digitalowa zamkniętej wersji beta gry ruszyła 25 października wieczorem.

Studio CD PROJEKT RED rozpoczęło współpracę z K2 w marcu br. od zlecenia na kreacje reklamowe dla drugiego dodatku do Wiedźmina 3: Dzikiego Gonu, czyli dla Krwi i Wina. Do zadań agencji należało wówczas przygotowanie ponad 500 banerów statycznych i animowanych promujących przedsprzedaż dodatku oraz jego właściwą premierę. Grafiki i animacje stworzone przez K2 w 8 językach zostały zaadaptowane na zagraniczne rynki. Po sukcesie tej kampanii CD PROJEKT RED zdecydował się powierzyć K2 wsparcie reklamowe premiery nowego produktu – GWINTA: Wiedźmińskiej Gry Karcianej.
  • Re: K2 dla CD Projekt RED Autor: ~kacper [5.60.128.*]
    Niby dziesiątki zrealizowanych projektów tylko zysków brak . Jak już parokrotnie pisałem jest to spółka dla zarządu i pracowników a nie dla akcjonariuszy .
  • Re: K2 dla CD Projekt RED Autor: ~M7 [59.177.66.*]
    Gdyby tak bylo to bys nie siedzial na tym forum kacper:)
  • Re: K2 dla CD Projekt RED Autor: ~kacper [5.60.128.*]
    Na forum jestem z sentymentu . Na tej spółce byłem od IPO aż do lutego tego roku . Numer z przeglądem opcji strategicznych i bajki serwowane przez zarząd przekonały mnie ostatecznie do pożegnania się z tą spółką . A to czy ja mam rację czy ty najlepiej świadczy zachowanie akcjonariuszy .
  • Re: K2 dla CD Projekt RED Autor: ~mam [89.67.104.*]
    mogliby coś wiecej zrobić z CD Projekt...
  • Re: K2 dla CD Projekt RED Autor: ~smaczek [217.153.136.*]
    Polska marka, polska agencja, globalna kampania ... dobry kierunek.
  • Re: K2 dla CD Projekt RED Autor: ~Hosster [37.47.29.*]
    Nie nadążają wysyłać zaproszeń do bety Gwinta tak duże jest zainteresowanie - Troll boleć głowa i suszyć gęba - jak wydadzą na androida to i ja zagram
    https://m.facebook.com/GwintPL/?locale2=pl_PL#!/GwintPL/
[x]
FABRITY 1,87% 27,20 2025-09-19 17:00:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.