• Punkt zwrotny Autor: ~Fred [188.116.35.*]
    do świąt będzie powyżej 60PLN
  • Re: Punkt zwrotny Autor: ~miki [94.254.162.*]
    Witaj Fred
  • Re: Punkt zwrotny Autor: ~Fred [188.116.35.*]
    Miki, mój przyjacielu czyżbyśmy znów mieli być współakcjonariuszami?
    Obyś tylko był dla mnie bardziej łaskaw kiedy będę trzepał amatorów szybkiego zysku, spółdzielców i podczepionych na szybko daytraderów :)
  • Re: Punkt zwrotny Autor: ~EWA [89.68.84.*]
    najwyżej co to możesz trzepać gruchę i zmarszczyć Freda LESZCZU:))))
    Jest i pierwszy leszczyk... od ilu tu siedzisz fujaro? :P
  • Re: Punkt zwrotny Autor: ~miki [94.254.243.*]
    Witaj Fred. Narazie siedzę na milkilandzie i jsw. W przypadku tego drugiego jestem mega zadowolony i caly czas zarabiam, a w przypadku milki mam pakiet i zamierzam go jeszcze powiększyć o kolejne 25kilo. Czekam na imponujące wyniki 12.11. A jak tam Twoje inwestycje i przemyślenia??
    to ładny zarobek zaliczyłeś, gratuluję; nawet ja nie spodziewałem się, że tak bardzo odleci :) odbiję sobie to na Integerze ;-)
  • Re: Punkt zwrotny Autor: ~miki [94.254.177.*]
    Nie znam integera wiec sie nie wypowiadam. A jakie są Twoje prognozy odnośnie milki??
    Miki jak coś ma rosnąć to rośnie i to bez powodu i nic nie jest w stanie wzrostu zatrzymać.A jak coś nie ma rosnąć, to najlepsze infa, najlepsze wyniki, nie pchną tego wozu z cegłami... obawiam się, że MLK jest jedną z tych spółek, które pięknie się rozwijają, a kurs latami szoruje po dnie... chciałbym się mylić.
  • Re: Punkt zwrotny Autor: ~modo [82.145.222.*]
    Rank Progress moze wystartowac, c/wk 0.21 akcje bardzo tanie
  • Re: Punkt zwrotny Autor: ~marek [89.68.84.*]
    fred kut..asie pisałem ci szmato nie obrażaj naszej smerfetki
  • Re: Punkt zwrotny Autor: ~Tt [46.76.83.*]
    Ewka ,ty jednak masz coś z deklem!
  • Re: Punkt zwrotny Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Ewa, ja bronie Twojej godności a Ty się pode mnie podszywasz :( Nisko upadłaś niestety, a fajne dziewczę z Ciebie było :( Nie grzeczna dziewczynka. Fred zobacz numer IP to nie ja. Ja się w taki sposób nie wysławiam. Pokazuje to tylko tyle, że Ewa ostatecznie się poddała i załamała, wie że w dyskusji nie ma żadnych argumentów i nie może wygrać uczciwie ;) Szkoda...
  • Re: Punkt zwrotny Autor: ~miki [91.225.9.*]
    Fred jak obstawiasz wyniki 12 w sobotę??. Bo ja bardzo pozytywnie, do końca roku umowa restrukturyzacji i droga na dwucyfrową otwarta. Tak to widzę. Co Ty na to??
  • Re: Punkt zwrotny Autor: ~Fred [185.72.244.*]
    Obstawiam na plus, jak duży nie wiem, ale najważniejsze, aby był pozytywny trend.... i oczywiście spokój, bez spekulantów :) których trochę się tam niestety pojawiło. Potencjał jest.
    Ja myślę, że nadchodzi wreszcie ten czas. To się musi wreszcie ruszyć. Waluta zyskuje, produkty drożeją, nowe rynki- nie ma opcji żeby bylo inaczej. Jak się dogadają z bankami to będziemy mieli drugie JSW.
  • Re: Punkt zwrotny Autor: ~Fred [62.113.227.*]
    Tutaj jest trochę inaczej Miki, rośnie też cena surowca, a więc marża nie wzrasta tak, jak pokazywałyby to rosnące wykresy poszczególnych produktów..no ale bądźmy dobrej myśli
    No i jak Ci się podobają wyniki z Milki??
  • Re: Punkt zwrotny Autor: ~F-d [188.116.35.*]
    Myślałem, że będzie lepiej po wzrostach cen na rynkach światowych , ale tak jak napisali w raporcie, wzrosty cen w u nich nastąpiły dopiero od października, zatem będą widoczne dopiero w wynikach za bieżący kwartał.
    Chcę dokupić taki sam pakiet jaki posiadam. Jak to widzisz?? Kiedy??. Dokupujesz??
  • Re: Punkt zwrotny Autor: ~Cokolwiek [83.28.115.*]
    Panowie powiedzcie lepiej co z integerpl, liczycie na wzrosty?
    Siedzę tu, ale coraz bardziej wygląda to na kierunek w okolice wsparcia poniżej 20 zł. Może się mylę i odjedzie - wszystko zależy od raportu,
    tak, ale tylko długoterminowo na 2-5 lat; sprzedać większą ilość też nie będzie prosto bo obroty generalnie od początku nie powalają. Najważniejsze aby spekuła nie usiadła na papierze bo wtedy na pewno nie będzie trwałych wzrostów. Widziałem papiery bardzo dobrych firm zgnojone przez spekułę i tego się boję, żeby nie stała się spółką spekulacyjną. Wtedy z czasem powoli będzie coraz lepiej. Miłego dnia.
  • Re: Punkt zwrotny Autor: ~Rockefeller [2.247.253.*]
    A do swiat wielkanocnych bedzie po 90 pln,
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.