Na wypadek zawalu Pilabu, kadra jest przygotowana do natychmiastowej reakcji ;-) Troche niepokoi ze licza sie z takim wariantem ale z drugiej strony szybka reakcja zapobiegnie tragedii, pacjent zostanie uratowany :-) https://www.facebook.com/pilabsa/photos/a.1167230113351559.1073741848.196242447117002/1167230210018216/?type=3&theater ps.I przy okazji jest cos o konferencji Big Data w ktorej bedziemy brali udzial a Piecko bedzie uczestnikiem dyskusji to jakies nowe wiadomosci juz niedlugo.
Kuna, co tam u Ciebie słychać? Widzę, że Pilab trochę spadł, dokupić go trochę czy czekać? :) kiedy dają jakieś smutne sprawozdanie z zerowym przychodem?
Udało mi się zarobić trochę na Biomedzie choć dzisiaj trochę za wcześnie sprzedałam, ale boje się i Trumpa i Sorosa, i podwyżki stóp procentowych w USA i jakaś taka strachliwa się zrobiłam. Jak to wygląda z Twojej perspektywy? Tutaj wszyscy mówią "kupuj dulary i zakop w ogrodzie, bo przyjdą ruskie i wszystko zjedzą" a u Ciebie co mówią?
mówią kupuj Pilab bo będą zarabiać w dolarach, a dolar ma kosztować 4,20 w niedalekiej przyszłości? czy coś innego?