planuje zainwestować trochę kasiorki, czy ktoś może mi powiedzieć jakie projekty realizuje teraz eonet, nie chce mi się szukać po komunikatach, bazuje na informacjach zaszłyszanych na mieście i wiem, że realizowany jest teraz duży projekt, czy wiecie może o jaką firmę chodzi, ja wiem ?
Chodzi pewnie o Robotrendy, ale nic z tego nie będzie. Info z innego forum...Jak jesteś nowy to kupuj na wyprzedaży - taniej już nie będzie... http://forum.parkiet.com/viewtopic.php?p=8922659
ja słyszałem, że teraz wszyscy w eonet pracują nad jednym projektem, pełną parą bo klient jest wymagający i nie liczy się z kasą, i podobno w tym celu zwiększyli liczbę informatyków ... na mieście się różne rzeczy słyszy :)
Z tym projektem to gdybanie, oczywiście jest realne że coś dużego robią bo 40 mln przychodów z powietrza się nie bierze, podzikaj jakie oni firmy obsługują to niczego nie można wykluczyć.
Dla mnie jest dalej mega tanio. Jak nie będzie jakiegoś fakapu w wynikach oczywiście to powinno być sporo na zielono. Ktoś wie kiedy raport? Czekam na pensję tylko i się obkupię jeszcze troszkę...!