• Nie będzie litości nawet dla 70 latki Autor: ~kolo [78.8.182.*]
    Chcą jeszcze Vat trochę skubnąć mydlą oczy słupami
  • Re: Nie będzie litości nawet dla 70 latki Autor: ~Adam [89.204.155.*]
    A no ciekawe Babci biznesa się zachciało Nawet Babci nie oszczędza
  • Re: Nie będzie litości nawet dla 70 latki Autor: ~Adam [82.113.99.*]
    Pomyśleli Babcii nie zamkną względu na stan zdrowia a sami ręce umyją a Babinia dla wnuczka pójdzie garowac i co się nie robi dla rodziny
  • Re: Nie będzie litości nawet dla 70 latki Autor: ~Adam [82.113.99.*]
    Szkoda Mi Babci ze Ją wkręcili to co się dzieje to szok kto by pomyślał , na wnuczka biorą babunię biedna babunia nawet na starość nie dadzą babuni spokojnie odpocząć
  • Re: Nie będzie litości nawet dla 70 latki Autor: ~Adam [89.204.130.*]
    Czy ktoś wie ? Jakie plany ma nasza młoda duchem babunia ,
  • Re: Nie będzie litości nawet dla 70 latki Autor: ~kolo [78.8.66.*]
    Będzie sprzedawać na bazarze tytoń po wnuczku co zostanie z hurtowni w Hełmie no chyba że wrócą do notowań i Rydzyk
    nie będzie potrzebny link jaki ich koniec. https://www.youtube.com/watch?v=k1waf8QMmto
    Podobno mają ich wykupić ,przejąć za nie złe pieniądze ,chyba kolo,zwrócą się pieniądze ,sytuacja na GPW robi się ciekawa ,a Polymetal to nie zły kąsek za grosze także będzie przejęcie ,fundusze chcą zarobić na taniej spółce ,sam Solorz chce zarobić miliony bo chce odrobić straty zeszło roczne także będzie dobrze ,4lata stagnacji to za długo jak na Spółkę ,moim zdaniem celowo Babunię zrobili właścicielem aby Babunia sprzedała społeczne za miliony i będzie grupa zarobiona z takimi jak Solorz z Synem zarobią no i nie wiadomo za ile puszcza papier w rynek ,może być nie zle ,pomyśleć ze takie niby nic a może być coś ciekawego ,a Włochy trzęsienie ziemi i pomyśleć ze jeszcze dwa dni temu tam byłem a tu tez będzie trzęsienie tylko w dobrym tego znaczeniu
    Tak mi się wydaje jest moda n przejęcia to może i ta perełka zaskoczy choć raz z innej beczki zatańczy nam firma z Babcinego rodu Bancia wnuczek i biznes na nowych zasadach z tradycja
    Babuniu to Ja ,Babciu a kuku ,Babciu no pokaz ze potrafisz ze umiesz ze lata praktyki ze wiedza ze mądrość życiowa Babciu wierze w Ciebie ,,,Babuniu :) jest super no pokaz ze umiesz zarobić i sprzedać spółkę i wprowadź na giełdę pokaz klasę seniora ,zaskocz Nas choć raz z dobrej strony Babciu daj czadu pokaz klasę ,Babciu jesteś super oddaj Nam pieniążki a zobaczysz ile Bóg da Ci szczęścia ,będę się zawsze za ciebie modlił ,tak Babuniu ,tak będzie ,tylko nie słuchaj wnuczka bo wież ze wnuczek uczy się jak żyć to pokaz mu ,ze można :)Babuniu ty Nasza biznes Woman i like You
    Oj Boże ze tez temat się nasunął :) humor mi poprawiła kochana Babunia widzisz Babciu jak Cię rozbawiłem to bądź na tyle miła i oddaj Nam pieniążki tak ciężko na nie pracowałem Babciu ty jeszcze pierwsze skrzypce zagrasz na giełdzie wierze w Ciebie
  • Re: Nie będzie litości nawet dla 70 latki Autor: ~Adam [82.113.106.*]
    Czy wie ktoś może ,co tam Nasza Młoda Biznes Lady zwana Babunia porabia ,są może jakieś wieści ,jak tam zdrówko u Babini ,Baciu nie podawaj się ,pokaz ze potrafisz ,w końcu nie ważne są lata a sposób postrzegania Szacun dla Babini ,Trump się nie równa
[x]
POLYMETAL 0,00% 0,06 2016-06-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.