Po pierwsze spółka spadła nie 20% czy 30% lecz nawet nie jestem w stanie tego policzyć,coś się dzieje i to bardzo żle.Prezes w lakonicznym występie odniósł się do spadków ale to nie wystarcza.Mam propozycje żeby zebrać się w kilka osób tylko akcjonariusze spółki i podjechać na wizytację biura na Mehoffera oraz do zakładu za Warszawa w stronę Zegrza Dębe.Porozmawiamy z ludżmi z kierownikiem regionalnym od sprzedaży a nikt nam nie zabierze widoku jaki zastaniemy bo bardzo żle się dzieje w spółce pozdrawiam Miecio akcjonariusz z Warszawy.
Co masz na myśli bardzo źle się dzieje z spółce, rozwiń myśl na przykładach? Raporty a plusie a kurs spada. Dostali by te dotacje to całkiem inaczej by to wyglądało. Co z gotówką za znak minox, płatność do końca czerwca miała być, coś wiadomo?
Zakład w Janowie lubelskim powinien już dawno powstać a produkcja powinna iść pełną parą a gdzie jesteśmy?Moim zdaniem kurs spółki będzie jeszcze bardziej zdołowany z prostej przyczyny są miliony akcji do wypchnięcia które zostały objęte pp.Ja w przyszłym tygodniu jadę do zakładu za Warszawę i do siedziby spółki zdam wam relację wtedy będę wiedział czy zostawić akcje czy wywalić z olbrzymią stratą.
Zacznijcie myśleć jak rozbujac to na wyzsze poziomy.
Co wam to da ze kupicie po 8gr ? Jak wszyscy będą chcieli kupić tanio to nigdy to nie urośnie.
Nie lepiej robić wszytsko żeby sprzedać drożej ?
Dnia 2016-10-24 o godz. 21:31 ~On napisał(a): > Zacznijcie myśleć jak rozbujac to na wyzsze poziomy. > > Co wam to da ze kupicie po 8gr ? Jak wszyscy będą chcieli kupić tanio to nigdy to nie urośnie. > > Nie lepiej robić wszytsko żeby sprzedać drożej ?
Tego siedząc w domu przed komputerem nie da się rozbujać. Chyba że ktoś ma dużą kasę i chciał by wejść w akcjonariat.
Sprawdz kto tam siedzi w nadzorze i masz odpowiedz... jakie spolki i ba hakich sa obecnie poziomach... ja jyz 6 powiazalem i schemat ten sam...51 i ten minox to Ci da odpowiedz ktora moze byc nastepna...
Dnia 2016-10-31 o godz. 00:59 ~TropicielPrawdyPolsk napisał(a): > Sprawdz kto tam siedzi w nadzorze i masz odpowiedz... jakie spolki i ba hakich sa obecnie poziomach... ja jyz 6 powiazalem i schemat ten sam...51 i ten minox to Ci da odpowiedz ktora moze byc nastepna...
Możesz rozwinąć ten bełkot, wnioskujesz że jedziemy na 1 grosz czy bankructwo?