Miód :) Mam nadzieję, że dalej tak ładnie będzie rosło. Dawno nie miałem takiej dobrej spółki w portfelu. Jeśli wzrosty się utrzymają kto wie może 300 jeszcze w tym roku zobaczymy :) czego wszystkim życzę. Zastanawiam się tylko czy nie dobrać jeszcze trochę :) Kiedy są publikowane wyniki?
Ja tak czekam na tą korektę już z dwa tygodnie :) Wczoraj zainteresowała mnie PRIMAMODA - co o niej sądzicie? myślę, że może do końca roku urosną do poziomu 6-7zł.
Teraz trwa własnie korekta na Onico, spójrzcie na wykres wstecz. Na tej spółce nie ma klasycznych korekt z cofkami, tutaj jest ubijanie gruntu przed kolejnymi wzrostami.
nie sadze by mozna bylo taniej dokupic z prostej przyczyny zobacz na wykres spolki tam korekt wielkich nie zobaczysz i tu kazdy ma swiadomosc iz to zloty czas na takie spolki jak ONICO
Dokąd ten pociąg tak gna!? Myślałem, że stanie na jakimś przystanku a tu raczej maszynista nie ma zamiaru zatrzymywać się po spóźnialskich. Czy jest coś o czym nie wiemy czy raczej to tylko efekt poprawy perspektyw dla branży paliwowej, tak duże wzrosty w tak krótkim czasie są zastanawiające.
. i cały czas kupuje tylko bez podbijania kursu, jak tylko ktoś postawi z prawej ok 100 akcji znikają w mig ........... to dobrze wróży dla tego waloru, zakończenie października pokaże już progres na IV kw a to przełoży się na notowania ....... dużą rolę odegra tu PAMELA, która nie zaprzeczała o zwiększaniu zaangażowania w nabywanie waloru w przyszłości ... to jak nie teraz to kiedy ????????