• Przebite 200 zł !!! Autor: ~prezes [5.172.239.*]
    Co tak dzisiaj bez euforii, pokonaliśmy z marszu 200 zł i teraz coraz śmielej patrzymy na 300 zł , ale chyba przed tymi wynikami nie zdążymy dojść :-)
  • Re: Przebite 200 zł !!! Autor: ~prezes [5.172.239.*]
    To jeszcze świeża analiza Onico

http://comparic.pl/onico-onc-analiza-zamowienie/
  • Re: Przebite 200 zł !!! Autor: jacaaaaa [81.210.12.*]
    Miód :) Mam nadzieję, że dalej tak ładnie będzie rosło. Dawno nie miałem takiej dobrej spółki w portfelu. Jeśli wzrosty się utrzymają kto wie może 300 jeszcze w tym roku zobaczymy :) czego wszystkim życzę. Zastanawiam się tylko czy nie dobrać jeszcze trochę :) Kiedy są publikowane wyniki?
  • Re: Przebite 200 zł !!! Autor: ~Maniek [66.249.93.*]
    10 listopada wyniki, i jak bym z chęcią dokupił ale tak z 10% korekty by się przydało
  • Re: Przebite 200 zł !!! Autor: jacaaaaa [81.210.12.*]
    Ja tak czekam na tą korektę już z dwa tygodnie :) Wczoraj zainteresowała mnie PRIMAMODA - co o niej sądzicie? myślę, że może do końca roku urosną do poziomu 6-7zł.
  • Re: Przebite 200 zł !!! Autor: ~lolu [79.188.111.*]
    Teraz trwa własnie korekta na Onico, spójrzcie na wykres wstecz. Na tej spółce nie ma klasycznych korekt z cofkami, tutaj jest ubijanie gruntu przed kolejnymi wzrostami.
  • Re: Przebite 200 zł !!! Autor: ~jacaaaaa [81.210.12.*]
    Też to zauważyłem. Obawiam się, że jak przyjdzie czas na cofkę to będzię to gruba cofka.......
  • Re: Przebite 200 zł !!! Autor: ~daniel21usa [73.22.168.*]
    nie sadze by mozna bylo taniej dokupic z prostej przyczyny zobacz na wykres spolki tam korekt wielkich nie zobaczysz i tu kazdy ma swiadomosc iz to zloty czas na takie spolki jak ONICO
  • Re: Przebite 200 zł !!! Autor: lawyer_mz [31.0.123.*]
    Dokąd ten pociąg tak gna!? Myślałem, że stanie na jakimś przystanku a tu raczej maszynista nie ma zamiaru zatrzymywać się po spóźnialskich. Czy jest coś o czym nie wiemy czy raczej to tylko efekt poprawy perspektyw dla branży paliwowej, tak duże wzrosty w tak krótkim czasie są zastanawiające.
  • Re: Przebite 200 zł !!! Autor: ~daniel21usa [173.124.91.*]
    Mysle ze wlasnie dla branzy paliwowej nastepne 6 miesiecy okaza sie nalepsza inwestycja
  • Re: Przebite 200 zł !!! Autor: ~Kamil [83.168.75.*]
    Dzisiaj na otwarciu ktoś kupił 400 akcji po 212 złotych. To już ładna transakcja.
  • Re: Przebite 200 zł !!! Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    . i cały czas kupuje tylko bez podbijania kursu, jak tylko ktoś postawi z prawej ok 100 akcji znikają w mig ........... to dobrze wróży dla tego waloru, zakończenie października pokaże już progres na IV kw a to przełoży się na notowania ....... dużą rolę odegra tu PAMELA, która nie zaprzeczała o zwiększaniu zaangażowania w nabywanie waloru w przyszłości ... to jak nie teraz to kiedy ????????
  • Re: Przebite 200 zł !!! Autor: ~tryskacz [79.188.111.*]
    Czyżby już po korekcie?
[x]
ONICO 0,00% 14,80 2026-03-06 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.