No tylko jest problem ze za cala gotowke weszlem bo niedysponuje za duza kwota, juz tu bylem na tym rajdzie z 4 na 5 ale sprzedalem po 4,70... i zalowalem tego i postanowilem odkupic... niestety.
Dnia 2016-10-20 o godz. 10:01 ~TylkoPrawda napisał(a): > No tylko jest problem ze za cala gotowke weszlem bo niedysponuje za duza kwota, juz tu bylem na tym rajdzie z 4 na 5 ale sprzedalem po 4,70... i zalowalem tego i postanowilem odkupic... niestety.
Jeśli Pan chce na krótko grać na Echo ; to pomylił Pan spółki:))
Nie jestem krotkoterminowo , tylko boje sie ze spadnie a wtedy mogl bys kupic nizej zamiast trzymac ze strata kilku-kilkudziesiecio procentowa i sie zastanawiam czy sprzedac i liczyc na odkupienie po nizszych poziomach czy poczekac.
A no tego to nie podpowiem. Ale zawsze jest tak ze można było kupić niżej i więcej z tym ze czym dłużej będziesz o tym myślał tym frustracja będzie większa.
Pomyśl ze mogłeś coś kupić co spadnie jeszcze niżej bez perspektyw na odbicie.Na Echo jest inaczej
Moja rada - nie myśl o pieniądzach, które masz na koncie inwestycyjnym jako Twoich pieniądzach. Wszystkie transakcje, które dokonujesz od wpłaty środków na konto maklerskie do ich wypłaty są tylko grą i tracisz/zyskujesz dopiero wtedy gdy wycofujesz kapitał z giełdy.
Dnia 2016-10-20 o godz. 12:44 ~evilboy napisał(a): > Moja rada - nie myśl o pieniądzach, które masz na koncie inwestycyjnym jako Twoich pieniądzach. Wszystkie transakcje, które dokonujesz od wpłaty środków na konto maklerskie do ich wypłaty są tylko grą i tracisz/zyskujesz dopiero wtedy gdy wycofujesz kapitał z giełdy.