• Ale pompują Autor: ~Janusz [178.37.191.*]
    Ciekawe ile będzie na zamknięciu
  • Re: Ale pompują Autor: ~TylkoPrawda [37.47.32.*]
    Ja juz sie boje bo kupilem po 5,11 okaze sie ze to na gorce bylo i ze zaraz poleci i juz niewiem co robic...:/
  • Re: Ale pompują Autor: ~ppa [192.109.140.*]
    jeżeli nawet, to za miesiąc jest szansa na 6
  • Re: Ale pompują Autor: ~abc [91.235.193.*]
    Najlepiej kup wiecej i zakop do wiosny, napewno tutaj nie stracisz.
  • Re: Ale pompują Autor: ~TylkoPrawda [37.47.40.*]
    No tylko jest problem ze za cala gotowke weszlem bo niedysponuje za duza kwota, juz tu bylem na tym rajdzie z 4 na 5 ale sprzedalem po 4,70... i zalowalem tego i postanowilem odkupic... niestety.
  • Re: Ale pompują Autor: ~Axaa [89.78.46.*]
    Dnia 2016-10-20 o godz. 10:01 ~TylkoPrawda napisał(a):
    > No tylko jest problem ze za cala gotowke weszlem bo niedysponuje za duza kwota, juz tu bylem na tym rajdzie z 4 na 5 ale sprzedalem po 4,70... i zalowalem tego i postanowilem odkupic... niestety.

Jeśli Pan chce na krótko grać na Echo ; to pomylił Pan spółki:))
  • Re: Ale pompują Autor: ~qag [88.220.49.*]
    stawiam na 5,00 lub na Tolka Banana. :-)
  • Re: Ale pompują Autor: ~orzel74 [188.146.99.*]
    Nie panikuj jeżeli masz obiekcje wystaw po 5.16. Ale tak jak podpowiadają - zarobisz tylko przestań skakać.
  • Re: Ale pompują Autor: ~TylkoPrawda [37.47.35.*]
    Nie jestem krotkoterminowo , tylko boje sie ze spadnie a wtedy mogl bys kupic nizej zamiast trzymac ze strata kilku-kilkudziesiecio procentowa i sie zastanawiam czy sprzedac i liczyc na odkupienie po nizszych poziomach czy poczekac.
  • Re: Ale pompują Autor: ~orzel74 [188.146.99.*]
    A no tego to nie podpowiem. Ale zawsze jest tak ze można było kupić niżej i więcej z tym ze czym dłużej będziesz o tym myślał tym frustracja będzie większa.
    Pomyśl ze mogłeś coś kupić co spadnie jeszcze niżej bez perspektyw na odbicie.Na Echo jest inaczej
  • Re: Ale pompują Autor: ~evilboy [82.177.11.*]
    Moja rada - nie myśl o pieniądzach, które masz na koncie inwestycyjnym jako Twoich pieniądzach. Wszystkie transakcje, które dokonujesz od wpłaty środków na konto maklerskie do ich wypłaty są tylko grą i tracisz/zyskujesz dopiero wtedy gdy wycofujesz kapitał z giełdy.
  • Re: Ale pompują Autor: ~paw [176.105.129.*]
    Dnia 2016-10-20 o godz. 12:44 ~evilboy napisał(a):
    > Moja rada - nie myśl o pieniądzach, które masz na koncie inwestycyjnym jako Twoich pieniądzach. Wszystkie transakcje, które dokonujesz od wpłaty środków na konto maklerskie do ich wypłaty są tylko grą i tracisz/zyskujesz dopiero wtedy gdy wycofujesz kapitał z giełdy.

Właściwa myśl w odpowiednim miejscu; cała prawda.
[x]
ECHO -0,36% 5,58 2025-10-16 16:47:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.