ewa ma racje nic z tej spolki juz niebedzie wynki slabe przyszlosc bardzo niepewna sam bede ucinal straty. koniec tego kolejna sesja pkazuje zabawe spekuly . marik i marek to jz pewnie dawno wywalili bo cos znikli. ja mam srednia 32 i woleuciac na malej stracie niz na 15zl
Pankracy nie pękaj. Tu będzie taka huśtawka, może nawet dłuższy czas, ale będą jeszcze duże wzrosty. Ewunia to profesjonalistka, (chociaż czasami trudno w to uwierzyć ;) ), jest tu po to żeby nas zniechęcać. Ja to szanuje, taką ma "dziewczyna" pracę i się stara jak potrafi.
Ewunia chyba Ty ;) Ja dzisiaj znowu 10% w jedną sesję do przodu ;) Ogólnie to chiałbym Ci podziękować. Jak wchodziłem kilka tygodni temu to niebyłem pewnien, ale po Twoich emocjonalnych wpisach utwierdziłem się w przekonaniu, że tu mogę sporo zarobić, ale powiem Ci jak na spowiedzi, nie spodziewałem się że aż tyle. Dzięki Ewunia :)
#marek zarabiaj, a w zasadzie urabiaj leszczy, za chwilę nikt nie tknie tego za dychę. Patrz na almę - też można % zarobić, ale ostatni stracą wszystko
Nie ma żadnego porównania z Almą. Tutaj jest zupełnie inna sytuacja. Nikogo nie urabiam, nie muszę, wręcz przeciwnie. Przed ostatnim dużym wzrostem mówiłem wszem i wobec, że kupuje i że będzie jazda na północ i co? W jedną sesję skoczyło 30%! Ostatnio jak to Pankracy zauważył nawet się nie udzielałem na tym forum. Ja po prostu mam wieloletnie doświadczenie i .... chyba dobrego nosa (albo szczęście jak kto woli). Miałem już nie wracać, ale... Ewunia mnie przyciąga jak magnes, jak ranne zwierze rekina ;) I znowu strzał o 10%. Kocham Integer!
Ewka ty masz tyle czasu że aż szkoda żebyś go tak marnowała.Mam dla Ciebie robotę, idź na drzewo banany prostować:)) lepsza fucha niż śledzenie integera i inposta:))
Ewuniu niesamowite! Z Ciebie wychodzi wróżka :) Wszystko wiesz najlepiej. Czytasz z gwiazd i z fal astralnych. Chyba jesteś niepoważna jeśli myślisz, że publicznie napiszę Ci jakimi pieniędzmi obracam na giełdzie, tylko po to żeby przypodobać Ci się na tym forum ;) Naprawdę traktowałem Cię do tej pory jak profesjonalitkę. Proszę Cię w swoim imieniu i ku uciesze innych forumowiczów, nie kompromituj sie po raz kolejny ;)
Porownanie z Alma jest takie ze spolka jest w defaulcie i nie ma skąd wziąść kasy na spłatę. Kwestia który bank / obligatariusz straci pierwszy cierpliwość. Ale to tylko kwestia czasu bo lepiej już było.
ja dzisiaj sprzedalem wszystkie akcje ze strata trudno. ta spolka moim zdaniem za duzo naobiecywala, brzoska oszukal pracownikow wiec nie bedzie mial problemu oszukacnas inwestorow. szkodamial byc amazon bedzie predzej upadlosc jak restrukturyzacje sie nie powiedzie. ja wszystkim zycze powodzenia ne tak jak ewa pies ogrodnika sama kasy na gpwnie ma alena forum mocna
Dziękuję Ewuniu za uznanie :) Miło, że nawet najbardziej zagorzały wróg uzna czasem sukces przeciwnika. Widzę, że przestudiowałaś dokładnie Sztukę Wojny Sun Tzu ;) Bravo!
i powiem wam jedno akcje trzymamelm kilkadobrych miesiecy , i czuje mega ulge pozbywajac sie tego spekulacyjnego towaru. od dzisiaj tylko spolki w trendzie ktore zwiekszaja zyski kwartal do kwartalu a nie marzenia o wielkicgh stopach zwrotu