• Oj spada Autor: ~Dd [31.0.41.*]
    J.w.
  • Re: Oj spada Autor: ~cyc [178.214.29.*]
    będziemy łykać
  • Re: Oj spada Autor: ~zur [95.171.114.*]
    Posiadam tego już sporo, a mimo to nie zawahałem się dziś dokupić po 3,60.
    Musi wreszcie wybić na płn.
  • Re: Oj spada Autor: ~Sprytny [193.145.124.*]
    Kupuj, ale malymi ilosciami. Jutro moze byc lepsza okazja do kupna. Po jutrze jeszcze lepsza. Jest oczywiste, ze kurs w ostatecznosci pujdzie do gory. Dla nas wazne jest, zeby kupic jak najnizej. Tez dzisiaj dokupilem, ale bardzo malo. Jutro znowu dokupie, po jutrze znowu i tak dalej. Im nizej spadnie, tym wiecej dokupie. Proponuje kupowac z rozwaga. To najlepsza, najbezpieczniejsza strategia.
  • Re: Oj spada Autor: ~zur [95.171.114.*]
    Też tak czynie.

Nie jestem pewien czy jutro będzie niżej. Ale jeśli tak to się dokupi, chociaż mam chęć na JSW, oczywiście przy jakiejś korekcie, która może lada moment nastąpić.
  • Re: Oj spada Autor: ~Sprytny [87.217.127.*]
    Jak dla mnie, to JSW i Herkules sa nie do porownania. Po pierwsze w akcjonariacie JSW siedzi Skarb Panstwa. Juz samo to mnie odstrasza. Nigdy nie kupie spolki, w ktorej siedzi SP. Po drugie Herkules to dobrze prosperujace przedsiebiorstwo, ktorego cena jest mocno zanizona. JSW to zle funkcjonujace przedsiebiorstwo, ktorego cena jest zanizona. Ja nie kupuje niczego, co zle funkcjonuje. Spolka musi przynosic pakazne zyski. Wtedy oplaca sie ja kupic.
  • Re: Oj spada Autor: ~Kataryna [37.47.14.*]
    • Jakaś firma ma budować farmy wiatrowe na Bałtyku rozmawiałem z kolegą ale nie wiedział czy to Herkules czy jakaś inna firma może ktoś wie więcej na ten temat
  • Re: Oj spada Autor: ~Kataryna [37.47.14.*]
    Obawiam się że to będzie Corleonis

• Re: Oj spada Autor: ~Sprytny [87.217.127.*]
    Drogi uzytkowniku o niku "Kataryna", prosze podac wiecej szczegolow i zrodlo informacji. Mysle, ze nie tylko ja jestem zainteresowany tym tematem. Nie chodzi mi o kolege. Chodzi mi o "skad kolega wie?"
  • Re: Oj spada Autor: ~Kataryna [37.47.12.*]
    Kolega mieszka w Rewalu ma akcje Herkulesa dlatego często w rozmowach wchodzimy na te tematy i mówił mi że ma powstać firma do budowy farm wiatrowych na Bałtyku dowiedział się o tym od swojego kuzyna który pracuje lub ma pracować w tej firmie kolega nie wchodził w szczegóły i dokładnie sprawy nie znał dlatego pytam na forum
[x]
HERKULES 2,48% 1,24 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.