Kunicki stopniowo opuszcza kwit, świadom, że łajba nabrała wody po brzegi? Koszt funkcjonowania na NewConnect nie mały, a kasa spółki pusta, pora zwijać majdan, wszak swoimi płacić nie będzie :)
re : Autor: ~444 [185.35.199.*] 2016-10-19 15:06 Koszt funkcjonowania na New Connect nie mały, a kasa spółki pusta, pora zwijać majdan, wszak swoimi płacić nie będzie :)
Ukradzione (art. 286 § 1 kk) - nie oznacza swoje !
Okazja czyni złodzieja :))) ktoś tak zauważył. Jaki nadzór na rynkiem taki rynek i szulerzy. U mnie każda spółka - prezes, za niewywiązanie się z informacji podanych w którymkolwiek komunikacie, spowiadałby się na dywaniku z odpowiedzialnością finansową na rzecz akcjonariuszy ( zabezpieczanie kapitałowe ).
Dużo masz tego szmelcu do odsprzedaży po groszu? Wiesz, postaraj się lepiej wazelinować, gdy sugerujesz komuś zakupy, bo nikt nie chce tego kunikowego padła. Jelenie się pokończyły :)))
Ale skoro, to popytam dalej: wszystkie na pozycji 1 grosz? , bo jeśli "wszystkie" w pełnym tego słowa znaczeniu to mogę cię posądzać o całkowity brak rozumu, i dodać: aleś wdupił :)))
Skoro masz przekonanie ( teraz użyję kilku forumowych bzdetów, bo widzę że jesteś z tego poziomu ), że tu będzie "grubo" a trwa cały czas "przerzucanie z wora do wora" bo kwit jest "zaniżony przed odpałem" to czekaj cierpliwie, a na pewno rynek cię wyzwoli z kwitów :))))
Nie pytaj czy się skuszę, bo jestem tylko obserwatorem największej ściemy na srukonekcie.
A więc marzysz :)) co było jasne od początku Obserwuję kilkanaście spółek z NC i jeśli cokolwiek pobiorę, nie będzie to Vision. Zaglądam tu od czasu do czasu, bo pogrywałem kwitem, gdy obowiązywał jeszcze scenariusz filmu 3D. Od momentu, gdy stało się oczywiste, że Siciński z Kunickim niczego nie zrealizują, przypatruję się już tylko umieraniu spółki i podziwiam, że "to to" jeszcze dycha :))
Nie ulegaj ułudzie. Kupiłeś niedawno po groszu i wydaje ci się, że wszedłeś w najlepszym momencie. Błąd, bo nie znasz historii spółki. Jazdy już były a obecnie kwit przeznaczony jest do piachu.
ja już tu miałem gadać z różnymi nickami przy różnych poziomach :))) nie jesteś nowy. Wiesz co się stało? zaglądam tu od kilku lat i nie widzę ani "tych" poziomów ani wróżbitów marzycieli, którzy te poziomy zapowiadali. Nie ma spółki, tylko segregator, kolego. Szmelc jakich mało.
Chlapać językiem, to se możesz wszystko, co tylko chcesz odszczeknąć. Tak jak chlapałeś, że arkusz po prawej jest twój, ha ha ha !! A ty skąd wiesz, co od giełdy dostałem? Dostałem, na pewno nie łomot i chwalę sobie te strzały :)) Daj maila, to wyślę ci w PDFie jakiś pit 8c :)) Co do visiona, to powiem ci chłopie, że obrosłeś sloganami forumowymi aż ci się łuski jeżą na grzbiecie.
wiesz co, lubię towarzyszyć w ostatniej drodze wszelakiej maści naciągaczom i szulerom. Obrządek żaden mi nie przeszkadza, czy to będzie obrządek PISF, czy to będzie obrządek "biegły rewident" :))))
dlatego i z forum nie wypadnę, bo właśnie uczestniczę w pochówku kolejnego krętacza :)) Jeśli chcesz 10 groszy, proszę bardzo możesz klepnąć i 30 klawiatura kolców nie ma :)) - zbieraj kwit z prawej i targaj kurs nawet do 50, magnacie finansowy. Ale widzę, że lubisz tylko pyskiem parę puszczać i liczysz na to, że jelenie odbiorą kwity od ciebie. nie odbiorą. Umoczeni t trefne papiery dostawią każdą ilość na jeden i na dwa grosze, byleby odzyskać cokolwiek z tego truchła.
karawana? a do tego jedzie?? dawno się tak nie uśmiałem
karawan kolego, karawan jedzie :))) przeczytaj fragment który starałem się wkleić z opinii biegłego rewidenta za 2015 rok i wówczas się przekonasz, czy to karawana czy już karawan.
Nie ma to ŻADNEGO znaczenia. Spółka istnieje, działa, spięła już większość dealu z Luxmedem i ma na oku nową inwestycję z dwoma podmiotami. Także raz jeszcze, do zobaczenia przy 10 groszach naganiaczu na spadki :)
Chłopie, w jakim świecie ty żyjesz? Czy to już na rynku nie ma innych spółek, żeby mądrze zarobić pieniądze? Wiesz do kogo należał Eurodental? Należał do Sicińskiego i jego żony. Vision stanowił tylko atrapę transakcyjną za którą właściciel Eurodentalu odsprzedał kliniki. Nic visionowi z tej transakcji nie wpłynęło. Vision nie dysponuje niczym poza segregatorem z nazwą spółki. Ani działalności, ani zamiaru działalności bo za czyje pieniądze, ani pracowników ani aktywów nie posiada. Totalna atrapa. Nie był w stanie zrealizować żadnej inwestycji, ani większej ani mniejszej. Zresztą ta wydmuszka po to istnieje, aby od czasu do czasu puścić w rynek darmowe akcje. Pewnie pogadałeś przez telefon z Kunickim, a ten ci bajek naopowiadał o wielkich planach:) Zmartwię cię: zawsze opowiadał - policz lata. Poczytaj raczej, co napisał biegły rewident, PISF zażąda kasy i leżą oficjalnie.
ja zawsze tu posiadałem fakty, wy pobożne marzenia. podaj przynajmniej jeden argument, że to co piszesz jeden z drugim ma sens. tylko bez bzdetów proszę w stylu "wszystkie rosły to i ten urośnie". no więc czekam :))
Gościa aż skręca, tak mu tyłek wytrzepali tutaj, pisze jak nakręcony :)
A jak to na NC, nie wiesz kiedy i masz ostry ruch w gore, jak spółdzielnia wyzbiera kwit :)
Zobaczycie niebawem :)
Teraz jest czas na kupno akcji :)
Ten spam to na twoje bzdeto - bajki o wielkiej fortunie. Pytam się krótko, z których pieniędzy te przejęcia, skoro 2 mln dla PISF-u zwrócić nie mają z czego.
Czytać ze zrozumieniem komunikaty potrafisz, czy nie bardzo?
Zarząd EUROINVESTEMT SA postanowił złożyć w okresie do 20 października 2016 r. propozycje ugody dotyczącej wymagalnej spłaty pożyczki udzielonej przez PISF na produkcję filmową. O ile warunki ugody nie zostaną zaakceptowane przez PISF istnieje poważne zagrożenie dalszej działalności Emitenta.
Jeśli cokolwiek domówili, to tylko agonia spółki potrwa dłużej może miesięcy może lat. Powiem jak Korwin Mikke: lepie byłoby odciąć kotu ogon za jednym razem niż po kawałku.
przestań przeżywać jak rozkapryszone dziecko i bierz kwit póki tanio i coś dają jeszcze. Później zlecenie na S znikną i pojawią się sporo wyżej. Zobaczysz.
444 wyluzuj. biadoleniem niczego nie zmienisz. papier jest na w dalekiej i ciemnej. nie musisz pisać poematów żebyśmy to zauważyli. poza tym nikt nie chce wchodzić ani w technike ani w historie czy inne nauki płynące z historii tej firmy. to jest zbyteczne. a jak masz coś do kunickiego czy innego gracza to proszę bardzo prokuratura się kłania o zbawco:)