Coś tu śmierdzi i to bardzo. Po podpisaniu kontraktu spadek ok 30%. Zamiast rosnąć to akcje są wywalane niemilosiernie:) A nie mówiłem że was zrobili i wywalaja akcje co mają po 50 gr. Gdzie ci zarobienia co chcieli 1 zł 2 zł. Nawet na klakierów nie mają kasy. To za co oni chcą kontrakt realizować hehe. Ale amatorka
To zenada a nie amatorka. Ide o zaklad (1piwo) ze ten kontrakt da I'm jeszcze bardziej popalic niz dotychczasowe harce. Teraz wyniki kwartalu, czekamy na "rewelacyjny" info. Klakierzy!! Do dziela!
Oczywiscie! I tak wyciagna kurs na koniec dnia. Zawsze tak robia. Choc tak nisko to jeszcze nie bylo! Dla tych co uwazaj ze gram na spadki, nie biore I nie mam zamiaru. Za niedlugo bedzie mozna brac za jeszcze mniejsze pieniadze. Zadni zaklinacze rzeczywistosci nie sa w stanie jej zmienic.
To już prawie 40 % od szczytu chwilowego w zeszłym tygodniu. Ale was ubrani hehe Nabici na bal i nawet nie ma jak zejść bo zero popytu w arkuszu oprócz ich pseudo zleceń. Ciekawe skąd wezmą pieniądze na kontrakt. Bo wywalajac akcje nie uzbierają nawet jak zejdzie do 10 gr. A myślę że to może być nawet w przyszłym tygodniu. ARP też pewnie nie weźmie po 1,40 no bo czemu mają wziąć. Przecież to 150% powyżej aktualnej wyceny która i tak jest mocno przesadzona. A to by było marnotrawstwo publicznych środków. Ta piaskownica ich przerosła i to bardzo hehe
Nikt nie chce brac. To juz padaczka. Czekaja na NWZA part 2?. Co teraz podejma? Proponuje uchwale o lepszym jutrze. Czy pojawia sie klakierzy, bo jakies "info" sie pojawi. I to bedzie zapewne cos nieprawdopobnego!