No właśnie, trochę ruchu i panika wśród inwestorów. Status quo zachowany - zgodnie z przewidywaniami. Jeśli GKI chce rządzić musi rzucić powyżej 24 PLN / akcję. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych - prezencik na Gwiazdkę - no to Panowie z nieruchomości do dzieła.
Wiecie przecież, że odpuściłem i wszystko spyliłem z zarobkiem godnym jak to ja. Trochę ściemniałem dziadków przez rok ale oni pragnęli takiego lizania i nie mam wyrzutów sumienia, że ich wszystkich wydymałem.
Nie wierzcie we wszystkie posty, które tu się pojawiają. Jednej stronie zależy na prowadzeniu gierek psychologicznych i sianiu niepewności. Nadal prowadzony jest skup, bo potrzebna jest wyraźna przewaga w głosowaniu na walnym. Immobile wycofało swoich ludzi z rady, prawdopodobnie tylko po to, aby kupować incognito - bez powiadamiania o transakcjach. Ponieważ obie strony za bardzo nie śmierdzą mamoną, możecie być pewni, że wystawiane są zlecenia kupna, jak i sprzedaży - te nieco powyżej ceny zleceń kupna, aby sprawiać wrażenie większej i taniej podaży.