Zdziwicie się ale kiedyś pisałem o wzrostach . I jak firma ma w zapasie info który wybije kurs , sporo do góry . Zobaczycie kiedy firma ogłosi info kurs wybije do 3 zł . Kontrakt tylko dla , b2b partner spisał konsolidacyjną umowę gospodarczą . Milionowe zyski się zapowiadają . DOPIERO ZACZNIE SIĘ ZBIERANIE AKCJI .
Dziś ciekawa sesja była. Od kilku dni papier byl intesywnie skupowany a spadl w ostatnich 2 ch godzinach na malych obrotach.Czy widzicie tu akumulacje tego papiera ?
Zobaczycie jeszcze jakieś dwa tygodnie ,i takie zbieranie zobaczymy na tej spółce . Ale spółka ma potężnego asa w rękawie . Teraz szybko będzie rosło . Info w drodze , to tylko kwestia czasu . Zobaczymy w poniedziałek , kiedy info o kontrakcie wejdzie. Wtedy wszystko wyjdzie na prostą.
Tak juz to slyszlaem w marcu, w maju przed raportem no i tuz przed przejsciem spolki na fixy po czym bylo 5 groszy -)) fakty sa takie ze sprzedaja az sie kurzy dzis juz sa zlecenia po 13 groszy na tablicy a wczoraj wyczyscicli z kupujacych do 11 groszy A dzis wyczyszcza 10 groszy Nie zapowiada sie moim zdaniem zaden przełom odpadl im spory klient a payback zrobil taka dziure w przychodach ze niczym nie da sie tego szybko zastapic .na koniec nalezy nadmienic ze nawet gdy w spolce wszystko bylo dobrze balansaowala na krawedzi Wiele raportow z 2012-2014 to pokazuje caly czas byl problem z osiagnieciem rentownosci dlatego kurs spadl z 80 groszy do 20 kilku w 2014 r i tak stal po czym gdy firma pokazala kolejne straty poszybowal na 10 groszy
Dzwoniłem do Firmy i zapewniono mnie że w najbliższym czasie będzie info odnośnie nowych umów . Po za tym firma ma się coraz lepiej finansowo , ciekawe jakie umowy podpisane zostały . Pewnie dla tego zbierają akcje z rynku bo coś się szykują spore wzrosty . Dlatego spore zainteresowanie zrobiło się tą spółką .
Witam powtorze sie -nie zapowiada sie moim zdaniem zaden przełom odpadl im spory klient a payback zrobil taka dziure w przychodach ze niczym nie da sie tego szybko zastapic. Widac to bedzie wraporcie za III kw i kolejne kwaraly Moze dlatego teraz pompuja spolke zeby nałapac na lep wzrostów inwestorow. Nalezy takze dodac ze przychody z tytulu paybacka beda systematycznie malec w 3cim i 4tym kwartale co takze zaciazy na wynikach tej firmy
Dnia 2016-10-25 o godz. 10:27 ~wątpiacy napisał(a): > Witam powtorze sie -nie zapowiada sie moim zdaniem zaden przełom odpadl im spory klient a payback zrobil taka dziure w przychodach ze niczym nie da sie tego szybko zastapic. Widac to bedzie wraporcie za III kw i kolejne kwaraly > Moze dlatego teraz pompuja spolke zeby nałapac na lep wzrostów inwestorow. > Nalezy takze dodac ze przychody z tytulu paybacka beda systematycznie malec w 3cim i 4tym kwartale co takze zaciazy na wynikach tej firmy
nierozumiem cie skoro watpisz w spolke sprzedaj kup inna
Dnia 2016-10-25 o godz. 11:45 tytan1 napisał(a): > może szykowana jest emisja , właścicielem pakietu większego jest przecież Damf , może być jak na Hetanie
nie sadze ale po co plakac niepodoba sie spolka to sprzedac i tyle podoba sie kupic,a nie wylewac na forum,nierozumiem takich ludzi jak watpiacy
1 lub 2 smyków zrobiło zamieszanie i ubrali forumowiczów jak w "nieoczekianej zmianie miejsc" maklera potentatów..... jak zwykle tłum poleciał w pogoni za zyskiem na szybko
invest już pisałeś, że od poniedziałku będzie się działo. Minął cały tydzień i jesteśmy w punkcie wyjścia z zakończenia zeszłego tygodnia. Mało wiarygodny jesteś.
moim zdaniem podbili smiecia zeby tylko miec sypac z wyzszego poziomu tak sie cos posutawia na 10 11 12 groszach /zamkniecie to lipa jak stala oferta na 12 groszy i nikt tego niechcial
Dnia 2016-11-04 o godz. 07:34 ~wątpiacy napisał(a): > ale naganiacie -))) > > moim zdaniem podbili smiecia zeby tylko miec sypac z wyzszego poziomu tak sie cos posutawia na 10 11 12 groszach /zamkniecie to lipa jak stala oferta na 12 groszy i nikt tego niechcial >
a ty zamiast grac watpiacy to tylko komentujesz ja juz 3kolko robie z k po 10gr:)))
Sprzedałem po 15 a potem trche odkupilem po 11 jak dojdzie do 14 to sprzedam parę kolek zrobiłem ale za dużo naganiaczy lepszy mały zysk niż obracane po infie papierem toaletowym.
niestetty INVEST ma wiarygodność równą 0 juz od dwóch poniedziałków kurs miał ruszyć z kopyta a jak jest wiemy więc dajcie sobie spokój z tym leszczem INVESTEM
brakuje konkretnego goscia co zabrał ze 200 k a tak taki pablo kupił po 10 już wystawił na 13 i tak to wygląda gdy by nie oni kurs pewnie by był dużo wyżej a obrona powinna być na 20 gr a nie 10 gr żeby ktoś im zabrał akcje raz na zawsze ale czy taki jest arkusz prawie pusty sam zobacz wywalają jedni i ci sami silne ręce na gwałt potrzebne i będzie dobrze
a co tu jest za ryzyko akcje są tanie spólka na ciągłych jeżeli dojdzie do tego co ma być nie zdąża kupić leszcze górne widły w 5 mln. a infa się posypią jestem spokojny
Ryzyko jest takie ze jak rynek zobaczy fatalny raport kurs zjedzie na 5-6 groszy i bedzi epo kilkadziesiat tys papiera na polkach 1-5 groszy na kupnie - nikt wiekszy z pakietem np 500 tys akcji nei wyjdzie wtedy z papiera a straty beda kolosalne /kupione akcje po 10 i wiecej groszy trzeab bedzie oddac po 3-5 groszy
Dnia 2016-11-04 o godz. 09:42 ~olo napisał(a): > brakuje konkretnego goscia co zabrał ze 200 k a tak taki pablo kupił po 10 już wystawił na 13 i tak to wygląda gdy by nie oni kurs pewnie by był dużo wyżej a obrona powinna być na 20 gr a nie 10 gr żeby ktoś im zabrał akcje raz na zawsze ale czy taki jest arkusz prawie pusty sam zobacz wywalają jedni i ci sami silne ręce na gwałt potrzebne i będzie dobrze
olo wybacz ale to moja sprawa ze ja kupuje po 10gr i oddaje wyzej ,ty masz zal bo kupiles 23gr tez trzeba bylo kupic 10 i oddac 13-14-15
ja wczoraj troche zabrałem ale po 11 gr na tych zwałach tylko ty najlepiej wychodzisz , nie rozumie dlaczego to ktoś zrobił małym nakładem akcji rynek nc to lipa tutaj nie ma żadnych grubasów widze kilku groszołapów i jeden naganiacz wątpiący jaki ma cel nie wiem