kurz zacznie opadać .................... na fali umów ktoś sobie wyszedł .................................. do chaotycznie naganiających .......................... ?????????? 56 000 000 kupno sprzedaż a może mi powiesz na jakiej marży i kto zobaczy te zyski ????????????????
powinno isc do gory do ilu nie wiadomo wg mnie powinno byc to co najmniej 3zl chociaz patrzac na ta gielde to rece opadaja naprawde jest to porazka. wig 20 tak zjechal, sytuacja miedzynarodowa jest tragiczna. z drugiej strony jesli taka spolka jak broadgate nie idzie w gore to jaka spolka ma isc?
EC2 i nie spukuluj oni dali w zeszlym roku 21 grosikow dywid... mocno poturbowana ale podnosi sie z kolan... jakie tam bitwy odchodzily teraz jest czysto...:)
jsw na 100 zł!! wyngiel drożeje!! haha po 9 zł się wahałem ale teraz hahaha pewnie że powinno być 3 zł - emisja 8,4 mln akcji była po 3 zł!! przecież to jest jak amen w pacierzu, że będzie 5 zł
Chlodzi sie...jeszcze dwa rozdania... PZU towcy powinni wejsc na odrabianie strat na JSW to stowka i do Wig20 i ( jak to bywa w tym indeksie dystrubucja)