• Zle info =spadki Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]
    Wczorajszy raport stracili 1 go klienta ktory odpowiadal za generewanie przychodow i zyskow
    Zainteresowani wiedzieli o tym a mimo to walor rosl - moim zdaniem podbili gniota - dzis mogą sypać akcjami -uwazac na te podbitke i nie dac sie zmanipulować radze...

• Re: Zle info =spadki Autor: ~Stanislaw [188.146.66.*]
    Umowa z Dhl to nawet nie 5% kwartalnych przychodow wiec mysle ze nie powinno miec to wiekszego wplywu na kurs, gorzej jakby lotos wypowiedzial gdzie kw przychod to ok 1mln
  • Re: Zle info =spadki Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]
    Caly czas maja spadek przychodow /raporty/ i kolejny klient im odpadl.... a na tablicy neca i neca ale popyt nie chce sie ustawic na 15i 16 tu groszach -dlaczego ? -)
  • Re: Zle info =spadki Autor: ~spokojny [78.8.12.*]
    tu jest koniec nie dajcie się nabrać... celowa podbitka pod późniejsze wywalenie akcji na wyższym poziomie.. po to dążyli do przejścia na ciągłe i wzięli animatora... spółka leci na kolosalnych stratach, klienci im odpadają....

nie mówię, że nie uda się tu przy tej zagrywce zarobić - ale jak wysokie ryzyko, nikt nie zna góry. chcą z pewnością urobić ulice w akcje...

kto uważa inaczej, powodzenia
  • Re: Zle info =spadki Autor: ~skromny [176.221.120.*]
    rozpoczęło się - ubieranie na popychacza więc uważajcie posiadacze.
  • Re: Zle info =spadki Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    dziwna sprawa albo ubieraja albo Spolka jakis kontrakt ma podpisac co zmieni diametralnie jej sytuacje
    nie mam akcji obserwuje - dla mnie Spolka ciekawa
  • Re: Zle info =spadki Autor: ~olo [87.239.76.*]
    ubieranie to by było tak na 4-5 zł a teraz właśnie ktos nie żle zbiera , widocznie kurs podąży wysoko a co to jest 20 - 30 gr nie róbcie jaj
  • Re: Zle info =spadki Autor: ~COWARTO [81.219.227.*]
    No i miałem racje
    https://www.bankier.pl/forum/temat_tylko-8-spolek-wraca-z-notowan-jednolitych-co-warto-kupic,21979621.html
    ja tam jutro od nerwowych pociągne jeszcze myśe że partner daleko zajdzie a reszta niech robi co chce
  • Re: Zle info =spadki Autor: ~COWARTO [81.219.227.*]
    Nie chce nikogo namawiać lecz warto mieć również ze 100tyś papiera Partner nieruchomości .
    Niedługo będzie info z podaniem strategi Polmlek szykuje tam poważną inwestycje.
    Po infie nie będzie szans na kupno
    A jeśli chodzi o b2b to 50gr spokojnie będzie.
    ja tu zostaje nie wiele akcji więc tu może być ciekawie
  • Re: Zle info =spadki Autor: ~Fight [188.146.80.*]
    Malo dobrych spolek z taka wycena na NC wiec moim zdaniem rowniez warto poczekac. Wycena bardzo niska a umow coraz wiecej
  • Re: Zle info =spadki Autor: ~spokojny [157.25.180.*]
    pisałem i ostrzegałem w tym wątku... wszyscy olali, to teraz macie jak kupowaliście po 0,2...
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,07 2017-06-14 09:44:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.