• Ależ rośnie Autor: ~Mr_X [79.190.102.*]
    Dołączyłem na próbę ilością 689 sztuk, bo od mojego postu z gratulacjami urósł kurs o 49 groszy, z nadzieją, że będzie jeszcze lift up a nie drop :)

• Re: Ależ rośnie Autor: adamcha [83.185.91.*]
    dobre zagranie. opłaci się .
  • Re: Ależ rośnie Autor: ~olo [87.239.76.*]
    trza poprostu dobrać ciekawe czy teraz otworzą dopiero na 2 zł
  • Re: Ależ rośnie Autor: ~Mr_X [94.254.160.*]
    Chętnie bym dobrał, ale nie mały obrót był dzisiaj i jeszcze te fixingi.
  • Re: Ależ rośnie Autor: ~olo [87.239.76.*]
    jeżeli ktoś zbiera pod dywidende powiedzmy ma 10k i dobiera na 20k to kurs tutaj do dywidendy nie żle urosnie ale mogli by częsciej puszczać a nie okazjonalnie akcji mało już zostało leszczom
  • Re: Ależ rośnie Autor: ~Mr_X [5.172.255.*]
    No mogliby puszczać częściej, rzeczywiście.
    Dzisiaj urosło z 1,05, otwarcie na drugim fixie, a podejście już chyba od kilku dni było, co?
  • Re: Ależ rośnie Autor: ~Mr_X [5.172.255.*]
    Przepraszam, nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałem, nigdy nie kupowałem akcji z dywidendą jeszcze.
    Dzień nabycia praw to tylko takie otwarcie, a wszystko co kupisz w następnych dniach podlega dywidendzie? Nie tylko akcje z tego dnia?
  • Re: Ależ rośnie Autor: ~famik [164.126.236.*]
    25 wyplata pozniej w listopadzie nie zapominajmy ze spolka byla po 7 zl a ciekawe jaka dywidenda w nastepnym roku nie zdziwilbym sie 5 zl dywidendy recykling jest na topie
  • Re: Ależ rośnie Autor: ~sc [89.68.0.*]
    Ruszyło po interwencji telefonicznej do KNF. Dla zapamiętania podaję, że nie chcą przyjmować zgłoszeń telefonicznych i rozmowa telefoniczna jest trudna. Domagają się zgłoszeń nieprawidłowości na adres
    dok@knf.gov.pl
[x]
DROP -7,14% 0,19 2020-11-06 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.