wymówi szybciej niż się wydaje. Wymówi również Poczcie Polskiej, bo polecone bardzo często idą więcej niż 10 dni wymówi również Kex-owi i DPD - bo ich auta nadają się prosto na złom, wymówi również innym kurierom, bo jest ich za mało i nie dadzą rady.
5,6 miliona przesyłek z II kwartału, dostarczanych w 98% na następny dzień w Paczkomatach, będzie rozwożonych wozami drabiniastymi,
Dnia 2016-10-20 o godz. 15:39 ~krzys napisał(a): > problemem jest brak miejsc w paczkomatach taki jest przerób w niektórych miejscach paczki sa wydawane bezposrednio z samochodu
dokładnie, pod najbliższym moim paczkomatem w okresie świąt to i dwa transity stoją i wydają.
Ale i tak to jak dla mnie najlepszy sposób dostawy, poza kurierem który mi może przywieźć paczkę do pracy, bo jak się poda adres domowy, to pory dostaw są chore (Panie po 17 to już mnie tam nie będzie). Idę kiedy chcę mam 3 w okolicy i 1 obok pracy, nie muszę stać w kolejkach na poczcie, gdzie ludzie w XXI w. płacą rachunki, albo robią hurtowe wysyłki paczek bo coś tam na allegro dorabiają (nie lepiej zamówić kuriera, czy jakąś epaka.pl co przyjedzie i weźmie wszystkie od Ciebie z domu???)
zamawiałem coś w nowym sklepie , czytając o kiepskiej jakości usług inpostu byłem zły że nie ma innego wyboru , zależało mi na towarze więc myślę trudno , i ? rzadko zdarza się tak doskonała usługa , szybko , komunikacja doskonala , tanio, nie wiem czy miałaem szczęscie ale dla mnie super
czego by nie pisac o spolcei brzosce to tez uwazam , z paczkomaty sie sprawdzaja super sam korzystam i jestem wielkim fanem. kuriera tez zamiawilem kilkadziesiat razy bo prowadzemal yskpel internetowy i wszystko zawsze na czas wiec nie wiem skad ten ferment. alejak ktosmieszka na wsi to moze sa problemy wieksze dojechac :)
Oj mylisz się w moim przypadku przesyłka z Krakowa do Jeleniej góry czas doręczenia 5 dni Masakra.a wyglądała jak by przez linie frontu przeszła.jak mam wybór wybieram nawt za dopłatą wszystko tylko nie inpost
Chyba zwykly pech,bo ja mam sklep intern.i korzystam codziennie z uslug inpostu od 2 lat,czasem nawet 2-3 razy dziennie i sa bez zarzutu.Kazdemu polecilabym uslugi inpostu,bez wahania.