Ciekawi mnie ile kasy z emisji akcji będą potrzebować, aby zrealizować prognozy. I kiedy będą potrzebować, w tym roku, w przyszłym na wiosnę, na jesień, czy w 2018 roku. Ilość akcji wydaje mi się do dodruku to max 10-15 mln akcji, tak aby Pani Zielińska nie utraciła kontroli nad firmą. Kalkulujcie i główkujcie, czy pilnie spółce o kase, czy nie, bardzo mnie to ciekawi, bardzo :)
Akcje dla prywatnych nie na NC pójdą. Nie po to się sprzedaje akcje własnej Firmy na rynku regulowanym i traci % a później ta kasę wprowadzać do firmy. Czysta strata... ale musiała tak zrobić by zwiększyć FF i zasilić Spółkę. Ludzie myslcie. Rozwodnienie będzie na głównym parkiecie by zarobić miliony a nie grosze. Widać że nikt tu nie ma własnej działalności i nie wie jak to wszystko funkcjonuje.
Też nie lubię kiedy spada ale ja chcę mieć więcej akcji to jak spada to mi pasuje bo wiem , że i tak tu będzie super :) dokupujmy jak nam dają po taniości :)
Nie ma co się przejmować , oni też wiedzą , że ta spółka jest super ale jak chcą kupić tanie akcje to będą ujadać i będzie ich coraz więcej , w końcu ktoś ich wyleszczy , na S akcji jest malutko :)
Na razie nie kupuj , ja też chcę tanio dokupic :) Ty kupisz ode mnie tylko nie wiem po ile :) ja potrzebuję jeszcze ok 38 k i jak bym brał z prawej to znowu będzie po 1 zł :)