• czy tutaj widłowy śpi czy jak Autor: ~olo [87.239.76.*]
    daczego nie puszcza to jakieś chore
  • Re: czy tutaj widłowy śpi czy jak Autor: ~sc [89.68.0.*]
    A może czeka na łapówkę?
  • Smutny żart Autor: ~sc [89.68.0.*]
    Oczywiście to żart. Piszę na wszelki wypadek, gdyby widłowy się nie domyślił.
    Zachowanie z widłami jest wkurzające. Nie wiadomo, czy to giełda, czy prywatny folwark.
  • Zasady równoważenia Autor: ~sc [89.68.0.*]
    Czytam teraz zasady wyznaczania kursu otwarcia/zamknięcia i wszystko się zgadza.Widłowy postępuje zgodnie z zasadami.
    Giełda może zmienić zakres widełek, jeśli kurs równowagi wykracza poza widełki i zwykle tak się dzieje.
    Jednak nie jest to obowiązek bo może:
    "skończyć notowanie i ogłosić kurs jednolity równy ostatniemu kursowi jednolitemu"
    Czyli dopuszczalne jest utrzymywanie widełek statycznych w nieskończoność, aż do zmęczenia kupujących i wycofania zleceń kupna. Tak się stało po odcięciu dywidendy, gdzie brak otwarcia przez dłuższy czas spowodował obniżanie się TKO i w konsekwencji transakcje po 69 gr, gdzie sprzedający mogą czuć się pokrzywdzeni.

• Re: Zasady równoważenia Autor: ~Ari [31.0.45.*]
    To trzeba do nich zadzwonić i ich operdddollliccc....
  • Re: Zasady równoważenia Autor: ~olo [87.239.76.*]
    na sadowaya 100 % było w góre i otworzyli a tu marne 40 i nie mogą co jest
  • Moderator śpi Autor: ~sc [89.68.0.*]
    Co jakiś czas zgłaszam do moderatora wniosek o usunięcie mojego postu nr 2 w tym wątku. Wydaje mi się, że mam prawo żądać. Ale jego rajcuje, że dyskusja jest ekstremalna.
    Kiedy natomiast przypominałem niedawne komunikaty EBI i ESPI, to skasował. Dostałem powiadomienie o zakazie rozpowszechniania fałszywych informacji. To w końcu kto? Ja czy EBI?
    Jeszcze raz żądam skasowania postu nr 2 w tym wątku.
    Sadovaya ma 2 kopalnie w rejonie Doniecka, kapitał własny ujemny-minus 157 mln.
    Jak podała ostatnio Rada Dyrektorów Sadovaya " wznowienie produkcji w obliczu działań antyterrorystycznych staje się niewykonalne".
    Zastanawiam się więc, czy nie przeniosą notowań Sadovaya do W20.
  • Re: czy tutaj widłowy śpi czy jak Autor: ~olo [87.239.76.*]
    człowieku na wig 20 trzeba się wykazać i mieć zyski sadovaya to wielka niewiadoma tam ludzie grają w ciemno pod nic ale tutaj powinno się wszystko toczyć i normalnie otwierać są chętni na kupno to dać po ile chcą kupić chcą sprzedać powinien być handel a nie stanie w miejscu
    Olo, czemu nie do W20?
    A co będzie, jeśli separatyści zarządzą od każdego akcjonariusza coroczną opłatę na zakup broni?
    Tylko Wig20 !!!!!
  • Re: czy tutaj widłowy śpi czy jak Autor: ~FAMIK [164.126.218.*]
    CHYBA TRZEBA KUPIC 100 TYS PO PKC BO 7 TYS TO ZA MALO
  • Re: czy tutaj widłowy śpi czy jak Autor: ~Molero [46.134.135.*]
    Widłowy nie załapał się na akcje i puści dopiero jak będą Mac 5% wzrostu, a jak mu się będzie chciało to poczeka aż TKO będzie na minusie wtedy puści i sie zapakuje
  • Re: czy tutaj widłowy śpi czy jak Autor: ~Molero [46.134.135.*]
    Jakby to był damf, polinw czy inna spółka parowy to dawno byłoby puszczone nawet jakby 80 % było bo parowa dostaje fory, a my leszcze po dupie
[x]
DROP -7,14% 0,19 2020-11-06 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.