• kupię akcje Autor: ~Kupiec [213.227.99.*]
    Kto jest chętny technicznie sprzedać poza rynkiem za 1gr. i odpisać w stratę to proszę o kontakt do siebie...

• Re: kupię akcje Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    Zgłoś się do prezia, on ma 2 emisje do opchnięcia na które nie było chętnych już od pół roku. W razie czego wydrukuje ci ile tylko dusza zapragnie.
  • Re: kupię akcje Autor: ~12345 [185.35.199.*]
    Pozbędę się 180 sztuk, żeby nie zaśmiecały mi rachunku. Nic więcej zaoferować nie mogę. Miałem nadzieję, że dla potwierdzenia trafności moich i nie tylko wpisów na tym forum, sprzedam to po groszu ale.......w trakcie sesji :))))
    Niestety, i tym razem kolejna szulernia - biomax pod czujnym okiem ( tfu) szpeców od nadzoru nad przejrzystością tego rynku (niech ich piekło pochłonie za dopuszczanie do przekrętów) okazała się skuteczniejsza.

Bierzesz?
  • Re: kupię akcje Autor: ~Kupiec [213.227.99.*]
    Twoje nieszczęście, 180szt. to nie opłaca mi się umowy wypisywać.... Kupię w ilości powyżej 200tyś.

• Re: kupię akcje Autor: ~12345 [185.35.199.*]
    To jak pisał Kowal2200, tylko przez prezesa i od jego szulerów, którym kwit zalega.
    Jak coś ugrasz wpadnij na forum i powiedz, jak bardzo się obłowiłeś. Otrzymasz na pewno stosowny komentarz ode mnie :))))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.196.57.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: kupię akcje Autor: ~Spokójpokerzysty [109.196.57.*]
    Ja czekam do końca roku, jesli się nic nie ruszy to chętnie ci sprzedam, jak się z Tobą skontaktować i co chcesz zrobić z tymmi akcjami?
  • Re: kupię akcje Autor: ~Spokójpokerzysty [109.196.57.*]
    Dnia 2016-10-14 o godz. 07:52 ~Kupiec napisał(a):
    > Kto jest chętny technicznie sprzedać poza rynkiem za 1gr. i odpisać w stratę to proszę o kontakt do siebie...
    >

Ja czekam do końca roku, jesli się nic nie ruszy to chętnie ci sprzedam, jak się z Tobą skontaktować i co chcesz zrobić z tymmi akcjami?
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.