Będzie kasa ja jak pisałem przekazałem 50 % dla rydzyka Gniady Kiszka i reszta po 25 lat Pisać na mego mejla zbieramy dla Rydzyka jest nas 4 osoby z polski i jedna z niemiec razem dla Rydzyka mamy 23 tyś po nominale to prawie pół melona Gniady będziesz siedział
A skąd Ty takie informacje ma wolałbym aby ten dziwny biznesmen tak przynajmniej widnieje i jego szemrane biznesiki były wyjaśnione i niech zwróci kasę a jak takiego zamkną to i tak nie dobrze jak zarobi by nam zwrócić kasę ,Rydzyk nam nie odda
Majątek jest stoi w Biłgoraju. Nowe prawo mówi od 7 do 25 lat i konfiskata przykład będzie w Warszawie z przekręty Waltz a Kiszka z Gniadym na deser Mamy już 26300 akcji zbieramy tylko do końca Października Apel pisać na mego mejla ile przekazać chcesz dla ks.Rydzyka
Ja jestem tym który doprowadzi cię i postawi przed wymiarem sprawiedliwości już dziś mogę jak dostanę taki rozkaz zabrać cię z Kasel lecz strach musisz czuć czuć .My to PIS
Zmieniasz IP kompa a to już jest dobry znak boisz się ? Przykro jest iść za kratki jak ma się kasę i już się jej nie wyda bo wiek podpowiada że to będzie dożywocie