• Wzrosty będą obfite. Autor: ~Drive4r [94.254.225.*]
    Im niżej teraz spadnie, tym wyżej się wybije tuż "przed" i "po" wynikach. Tak jak z naciąganiem procy: im mocniej naciagniesz tym dalej nabój poniesie...

Trampolinka.

Społka płacąca Dywidendę, ze stabilnym Zarządem, solidnymi podstawami i wspaniałymi perspektywami. Spółka obsługuje nieruchomości komercyjne, a Te powstają i powstawać będą. Polska awansowała w ostatnim rankingu państw o wysokim poziomie rozwoju.

Akcje miałem już przed wyplaceniem dywidendy, później kupiłem po około 4.2 i teraz kupiłem po około 4.90. Niestety bardzo zdziwiły mnie spadki. Dokupiłem po 4.75 i dalej spadało.

Teraz troszkę się martwię. Ile jeszcze? Spadki na ECHU teraz są wbrew mojej logice.

Ale jestem przekonany, że będzie dobrze. Bardzo Dobrze.

Pozdrawiam,
    MK
  • Re: Wzrosty będą obfite. Autor: ~kark [89.71.208.*]
    I tak trzymaj. Przed D miałem średnią 6,05 potem za D kupiłem 20 tys po ca 4,15 - więc mam średnią ciut ponad 5 i 50 tys papieru za który wezmę kolejną dywidendę. Wniosek: przy takich D kurs akcji jest drugorzędny - liczy się ich ilość. Rozpyskowane młodociane gołodupce, które pojawiły się ostatnio na tym forum, nie są w stanie tego. Ich horyzontem giełdowego sukcesu jest nowy "ajfon srajfon" zarobiony w tydzień.
  • Re: Wzrosty będą obfite. Autor: ~Axaa [89.78.46.*]
    Dnia 2016-10-13 o godz. 14:26 ~kark napisał(a):
    > I tak trzymaj. Przed D miałem średnią 6,05 potem za D kupiłem 20 tys po ca 4,15 - więc mam średnią ciut ponad 5 i 50 tys papieru za który wezmę kolejną dywidendę. Wniosek: przy takich D kurs akcji jest drugorzędny - liczy się ich ilość. Rozpyskowane młodociane gołodupce, które pojawiły się ostatnio na tym forum, nie są w stanie tego. Ich horyzontem giełdowego sukcesu jest nowy "ajfon srajfon" zarobiony w tydzień.

Bardzo dobra odpowiedz Panie ~Kark/Pełno na tym forum mądrali którzy mając 5000pln usiłują grać wielkich inwestorów/W dodatku szydząc z innych w sposób chamski i bezczelny(hejt)
    Jestem na GPW od początku czyli od 5ciu spółek(rok 1990) /Trochę ci hejtowi inwestorzy mnie zastanawiają i z lekka denerwują:))
  • Re: Wzrosty będą obfite. Autor: ~nabial [80.50.115.*]
    bo oni próbują zarabiać na ruchach cen - i to też jest sposób - bez nich nie byłoby handlu
    co nie zmienia faktu, że aktualny kurs mi zwisa bo jestem dywidendowcem brutto (mam ECHO na IKE) i z dywidendy dokupuję co rok - w zasadzie bez względu na kurs :)
    Pozdrawiam daytraderów :)
  • Re: Wzrosty będą obfite. Autor: ~oldboy [89.71.208.*]
    Szacun pt. kark. To właśnie ta różnica między imwestorem z papierem, a leszczem z bilonem. Pzdrawiam inwestorów
  • Re: Wzrosty będą obfite. Autor: ~Drive4r [83.46.167.*]
    Hej, minęło 12 dni od mojego wpisu i jesteśmy już 10% wyżej niż wtedy.

Znów jest tak, jak być powinno. W perspektywie dalsze, bardzo duże wzrosty.

Pozdrawiam z deszczowego Madrytu,
    MK
  • Re: Wzrosty będą obfite. Autor: ~Andy [157.119.234.*]
    Kiedy jakies wiadomosci o dywidendzie i wynikach?
[x]
ECHO 1,44% 5,62 2025-10-13 17:03:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.