• pytanie jakie sobie dzisiaj zadaje Autor: kolorowy-wiatr [89.68.130.*]
    13.10. 2016 czwartek
    Pytanie jakie sobie dzisiaj zadaje brzmi tak:

Kiedy PIS rozwali całą gospodarkę, bo że rozwali nie mam wątpliwości.
    Jeśli coś w tych warunkach w ogóle ma rosnąć, to wyłącznie mniejsze spółki generujące znaczne przychody, tak więc Autopartner
    ma tu spore szanse na utrzymanie trendu wzrostowego, chociaż w obecnej chwili brak reakcji rynku na dobre wiadomości.

Za to na pysk spada wszystko w wigu 20

kolorowy wiatr
    weszliśmy już na odcisk Ameryce, Niemiaszkom, Żabojadom, Rosjanom, Anglikom, kobietom, karakalom i karakanom.
    Połączymy się z Węgrami i Turcją i utworzymy nową Unię. Tureckie seriale już szturmem wdzierają się do naszych domów.
    Oto Panowie, lepszy, wspanialszy, piękniejszy świat, wszak Turczynki i Węgierki mają coś co naszym własnym brakuje a mianowicie inną urodę, usposobienie i charakter.

• Re: pytanie jakie sobie dzisiaj zadaje Autor: ~republika [91.231.247.*]
    z obecnej sytuacji w Polsce cieszą sie wyłącznie flustraci , nieudacznicy życiowi , naiwniacy którzy uwierzyli w w trójce świętą boga- kaczora , po prawicy jego - maciora i namaszczeni wikary du.a i brożka a to że niszczą i zagarniają państwo jak hunowie to niestety prawda ........
  • Re: pytanie jakie sobie dzisiaj zadaje - do kolorowego w. Autor: ~republika [91.231.247.*]
    sp500 - tworzy się odwrócony spodek , czy podwójne dno ?
  • Re: pytanie jakie sobie dzisiaj zadaje - do kolorowego w. Autor: ~republika [91.231.247.*]
    ponawiam pytanie odnoście sp500 ......
  • Re: pytanie jakie sobie dzisiaj zadaje Autor: ~antychodzik [78.8.211.*]
    Za wszystko co najgorsze w polskiej gospodarce , giełdzie , pogodzie , układzie ciał astralnych i w ogóle winę ponosi nieomylnie , niepodzielnie i niepodważalnie CK - nędza społeczna i obyczajowa - a obecnie Kolorowy Powikłany Paranoid no bo jak nie jak tak ? ...
  • Re: pytanie jakie sobie dzisiaj zadaje Autor: kolorowy-wiatr [89.68.130.*]
    Tak, Antychodziku
    W tych słowach jest dużo racji. Zwłaszcza jak pisze je osoba która podczas wszystkich moich ostrzeżeń o spadkach, wyśmiewała się ze mnie i z moich scenariuszy. Długo przykładów szukać nie trzeba. Akurat mija 30 dni od mojego ostrzeżenia na PZU, które zatytułowałem ,,śmiertelne zagrożenie,, ponad 160 wpisów.
    Dzisiaj tam napisałem kilka słów, szkoda wielka, że ciebie już nie spotkałem, ani osób które ci wtórowały.
    Powiem otwarcie tak (a wszystkich pozostałych za te słowa przepraszam) spadaj śmieciu !

kolorowy wiatr
  • Re: pytanie jakie sobie dzisiaj zadaje Autor: kolorowy-wiatr [89.68.130.*]
    Rano zadawałem sobie pytanie a po zakończeniu sesji podano, że rząd wprowadza zmodyfikowany podatek dla małych przedsiębiorców. Oczywiście zmodyfikowany to znaczy znacznie wyższy. Teraz inwestycje staną w miejscu, bo nikt w tak niepewnych czasach oprócz Mercedesa nie odważy się nawet podskoczyć. No cóż duży zagraniczny koncern, do nie jakiś tam Kowalski.
    W samym środowisku obecnie rządzących nie ma jednomyślności, czy to dobry krok.

kw
  • Re: pytanie jakie sobie dzisiaj zadaje Autor: ~antychodzik [78.8.223.*]
    na JSW w wątku " współczuję " prognozowałeś spadek , tymczasem wzrosło o prawie 600 % - dziękuję nie mam więcej pytań " znafco " ...
  • Re: pytanie jakie sobie dzisiaj zadaje Autor: ~spokojny [82.160.235.*]
    JSW obserwuje od dłuższego czasu i ciąglę uważam, że strach tam wchodzić... czemu to "badziewie" rośnie? Chyba jak LPP bo są obroty i tyle... tylko, ze jedno i drugie to balony nie mające pokrycia w fundamentach, więc jak dojdzie do odwrócenia trendu na JSW to może być nagły i prawie w linii prostej
  • PZU - ,,śmiertelne zagrożenie,, ponad 160 wpisów. Autor: ~sto [89.228.253.*]
    Dnia 2016-10-13 o godz. 16:23 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > Tak, Antychodziku
    > W tych słowach jest dużo racji. Zwłaszcza jak pisze je osoba która podczas wszystkich moich ostrzeżeń o spadkach, wyśmiewała się ze mnie i z moich scenariuszy. Długo przykładów szukać nie trzeba. Akurat mija 30 dni od mojego ostrzeżenia na PZU, które zatytułowałem ,,śmiertelne zagrożenie,, ponad 160 wpisów.
    > kolorowy wiatr

.............................................................
    No ... i od tego czasu PZU poszło 100% do góry, a na te 160 wpisów 150 to wyśmiewanie się z ciebie - hahahaha
  • Re: PZU - ,,śmiertelne zagrożenie,, ponad 160 wpisów. Autor: ~ra [37.248.157.*]
    PZU to jest napompowany balon,nikt mądry nie powinien tykać!!!!,gdzie tylko mogę to wycofuję się z ubezpieczeń za jak rząd znów podwyższy ubezpieczenia to upadnie!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.24.212.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
AUTOPARTN 2,85% 18,74 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.