• gniot keci na pysk:) Autor: ~kiki [89.73.126.*]
    ta spekulacyjna szmira może spadać jeszcze długo:)
    takie gów.a kupuje się tylko jak juz zaczynaja rosnąć bo szkoda czasu i pieniędzy mrożić
  • Re: gniot keci na pysk:) Autor: ~Axaa [89.78.46.*]
    Dnia 2016-10-13 o godz. 09:37 ~kiki napisał(a):
    > ta spekulacyjna szmira może spadać jeszcze długo:)
    > takie gów.a kupuje się tylko jak juz zaczynaja rosnąć bo szkoda czasu i pieniędzy mrożić

Nie denerwuj się Pan Panie "tzw. inwestorze"/Stosuj zasadę " kupuj jak inni sprzedają; sprzedawaj jak inni kupują"/Czyli ,nie kupuj jak ECHO osiągało 5,2pln ; tylko jak było po 3,96pln/I nie stracisz kilku PLN i nerwów na dodatek/
    Chcesz zagrać na krótko trzeba było podpiąć się na JSW/Ale już nie w tej chwili:))
    A ten" spekulacyjny gniot" jak piszesz Pan ,Panie tzw. inwestorze dał mi w tym roku 4,27pln/akcję dywidendy/Doprawdy proszę by się Pan na tym forum nie OŚMIESZAŁ:))Mowa jest srebrem a milczenie no, sam Pan wie czym:))
  • Re: gniot keci na pysk:) Autor: ~kiki [89.73.126.*]
    4,27 zł dywidendy buahahaha dobre:)
    odejmij podatek i powiedz ile kurs odrobił po odciciu tej dywidendy i wyjjdzie ci że jedyne co póki co dostałes to w psyk:)
    jak kurs wróci na 8 zł wtedy będziesz mógł powiedzieć że dostałes 4 zł dywidendy a póki co to się nie ośmieszaj tymi bredniami:) buahahaha
  • Re: gniot keci na pysk:) Autor: ~kark [89.71.208.*]
    Facet podał wartość po podatku i za tą dywidendę ma akcje prawie darmo. Jesteś durniem czy tylko dziś masz taki dzień ? Możesz wybrać.
    buhahahaah skąd wy się bierzecie:) nie dość że ta spółka to cyrk i akcjonariat co jeden to lepszy cyrkowiec:) hehe
    gratulację:)

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.11.160.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Sz.Panie KIKI/Dywidenda 4,27pln/akcje już po odliczeniu podatku; czyli netto/Pozdrawiam Axaa
  • Re: gniot keci na pysk:) Autor: ~BICO [193.19.124.*]
    Spokojnie. Mamy spory opór na 4,45-4,5. Jesli puści to nastepny bardzo mocny na 4,3. Oczywiscie insiderzy jak beda chcieli to spuszcza niżej...ale nie sądze żeby to zrobili:
    1. Poniżej 4,5 do gry włączą sie już fundamentalni - nie tylko krótkoterminowi
    2. Zbijanie kursu już by troche kosztowało
    3. Zostało tylko 1,5 miesiąca do raportu - czas działa na korzyść kursu.
    Pozdrawiam

• Re: gniot keci na pysk:) Autor: ~Skywalker [89.74.142.*]
    Dzięki BICO za ten głos doświadczenia i rozsądku. Widzę to podobnie jak Ty.
    BICO na 4,45-4,5 nacie opór tak?:) nie wsparcie tylko opór:) naprawdę wesołą gromadkę tutaj macie, szpece od AT i od dywidend:) cyrk:)
  • Re: gniot keci na pysk:) Autor: ~BICO [193.19.124.*]
    Kolego średnio inteligentna , średnio rozgarnięta osoba załapie o co chodzi. Może pomyliłeś portal. Jest taki inny który prowadzi profesor Miodek tam możesz łapać za słówka. Generalnie bez odzewu kiki bo nie za bardzo jest z kim polemizować. Szkoda czasu...a czas to pieniądz ;)
  • Re: gniot keci na pysk:) Autor: ~orzel74 [37.248.154.*]
    Kiki to jedno-zdaniowiec i uważaj bo sprowadzi cię do swojego poziomu.
    Każdy średnio zorientowany inwestor wie że ECHO fundamentalnie to cholernie dobra spółka zarabiająca konkretną kasę.
    Rynek wie o przyszłej ogłoszonej polityce dywidendowej - ale czeka na potwierdzenie.
    Rynek wie o najprawdopodobniej dobrych wynikach za Q3 - ale czeka na potwierdzenie.
    Rozsądni a za takiego się uważam dokupuje. Obecnie tutaj nie ma żadnych złych przesłanek do wyjścia z papieru wyłącznie akumulacja.
    Do zorientowanych (pytanie retoryczne) - czy Echo w przypadku wypłaty dywidendy przez EPP będzie jako posiadacz pakietu akcji beneficjentem profitu.

• Re: gniot keci na pysk:) Autor: ~nabial [80.50.115.*]
    ja kupiłem echo dość późno bo po 7,4 ale na IKE (cała dywidenda bez belki)- czyli p jej odliczeniu powyżej 3,6 mam zysk. Ale nie kupiłem dla zysku na różnicy kursu, tylko dla dywidendy. Na pewno w przyszłości nie będzie taka kosmiczna, ale nawet jeżeli będzie 0,50 zł to dla mnie rewelka - powyżej 10% rocznie zwrotu bez ryzyka
  • Re: gniot keci na pysk:) Autor: ~nabial [80.50.115.*]
    podsumowując - zwisa mi poziom kursu ECHO - bo kupiłem dla przyszłych dywidend
[x]
ECHO 0,00% 5,60 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.