Szamanami nie jesteśmy....Każdy chce tu wreszcie ładnie zarobić....6 w tym roku ??Teoretycznie wystko jest możliwe....Więc czekamy na 5-6 a może 8......Jednak realistycznie, najpierw 3 i wyżej musimy sięgnąć...
Przykładowo ja już od dłuższego czasu jestem załadowany na maksa. Wszystkie wolne środku tutaj wpakowałem. Gdybym miał kesz to bym chętnie dokupił. Także czekam, obstawiam, że najpóźniej na święta zarobię małą fortunkę :)
A ja ok rok temu kupiłem 20k tego g..na i cały czas plecy .mogł bym uśredniac ale się zniechęcilem do tego gów..a i mam wahacza i chyba zakończę przygodę z red.. na minusie. Dam sobie jeszcze miesiąc
@PanTikTak Skoro jesteś w stanie zaakceptować stratę to puść to nawet teraz nie czekaj miesiąca :) Dodatkowa podaż na S zawsze się przyda, ja bym chciał zobaczyć jakąś głębszą korektę do ok. 2 zł. Fajnie by odświeżyło rynek i sprawiło, że impet z jazdą w górę będzie mocniejszy. Ja na szczęście mogę czekać, a 5-6 zł jest dla mnie kwestią wyłącznie czasu. Czasu liczonego w miesiącach a nie latach.
Sprzedałeś akcje poniżej 2 zł i jeszcze gadałeś, że 1,4 zł tuż tuż LOL. Niedługo potem wjechało na ponad 2,5 zł. Kto uwierzył w twoje przepowiednie przegrał, kto posłuchał mnie i wtedy zbierał, zarobił grubą kasę.
Także nieudacznicy tacy jak ty niech się nie wypowiadają. Straciłeś wiarygodność. Moje przewidywanie to 5-6 zł do końca roku. Ja zarobię i inni też zarobią.