• jest tu kto? Autor: ~Marcin [37.72.122.*]
    Halo jest tu kto jeszcze bo anitutaj żadnego wpisu ani żadnych transakcji na GPW :) Mam wrażenie że wszyscy zostawili samotnego redana...
  • Re: jest tu kto? Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Marcin..Narazie nie o czym pisać. Ktoś sie bawi kursem i nami...Zwieracze trzymamy spięte, co dalej będzie..Pozdrawiam.
  • Re: jest tu kto? Autor: ~Martines [194.33.73.*]
    Czekamy na ruch pana z wąsem . Czy nas zaskoczy ?
    Że go ogoli hahaha .. Info podali o zwiększeniu kredytowania TXM ..W sumie pozytyw.
  • Re: jest tu kto? Autor: ~Martines [77.254.136.*]
    Informacja - bardzo dobra. Jak banki ufają to jest dobrze ! A zbiórka trwa w najlepsze . 3zł pewnie niebawem
  • Re: jest tu kto? Autor: ~qwert [77.254.7.*]
    bo tu czekamy na grubą sprawę. W tym roku jesteśmy na poziomie 5-6 zł i tyle w temacie :D
    Szamanami nie jesteśmy....Każdy chce tu wreszcie ładnie zarobić....6 w tym roku ??Teoretycznie wystko jest możliwe....Więc czekamy na 5-6 a może 8......Jednak realistycznie, najpierw 3 i wyżej musimy sięgnąć...
  • Re: jest tu kto? Autor: ~PanTikTak [78.8.186.*]
    Wiec ,dlaczego nie kupujecie .? Kupujcie ...
    Kupujemy...Polecam tik taki wiśniowe...HAHAHAA
  • Re: jest tu kto? Autor: ~qwert [84.10.17.*]
    @PanTikTak

Przykładowo ja już od dłuższego czasu jestem załadowany na maksa. Wszystkie wolne środku tutaj wpakowałem. Gdybym miał kesz to bym chętnie dokupił. Także czekam, obstawiam, że najpóźniej na święta zarobię małą fortunkę :)
    A ja ok rok temu kupiłem 20k tego g..na i cały czas plecy .mogł bym uśredniac ale się zniechęcilem do tego gów..a i mam wahacza i chyba zakończę przygodę z red.. na minusie. Dam sobie jeszcze miesiąc
  • Re: jest tu kto? Autor: ~Martines [194.33.73.*]
    Po ile chcesz to wywalić ? I ile dokładnie masz ?
    @PanTikTak
    Skoro jesteś w stanie zaakceptować stratę to puść to nawet teraz nie czekaj miesiąca :) Dodatkowa podaż na S zawsze się przyda, ja bym chciał zobaczyć jakąś głębszą korektę do ok. 2 zł. Fajnie by odświeżyło rynek i sprawiło, że impet z jazdą w górę będzie mocniejszy. Ja na szczęście mogę czekać, a 5-6 zł jest dla mnie kwestią wyłącznie czasu. Czasu liczonego w miesiącach a nie latach.
  • Re: jest tu kto? Autor: ~alex [77.46.97.*]
    ,,Qwert,,---szpital psychiatryczny na ciebie czeka..,
    alex nieudaczniku życiowy, żal mi ciebie.

Sprzedałeś akcje poniżej 2 zł i jeszcze gadałeś, że 1,4 zł tuż tuż LOL. Niedługo potem wjechało na ponad 2,5 zł. Kto uwierzył w twoje przepowiednie przegrał, kto posłuchał mnie i wtedy zbierał, zarobił grubą kasę.

Także nieudacznicy tacy jak ty niech się nie wypowiadają. Straciłeś wiarygodność. Moje przewidywanie to 5-6 zł do końca roku. Ja zarobię i inni też zarobią.
    Sprzedając teraz ze zjazdem w ok 2 zł nie wchodzi w grę. Za duża strata. Zobaczymy co będzie za miesiąc.
[x]
REDAN 0,00% 0,05 2025-05-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.