To że kurs musiałby wzrosnąć o 50% gdyby było 100 tysięcy obrotu to się zgadzam. Ale nie wiem co chciałeś powiedzieć przez stwierdzenie że "tych akcji nikt nie ma"...
Caly FF zakladam,ze jest w nie wiecej jak 10 rekach (z czego min 80% FF jest w rekach osob powiazanych blisko ze spolka)Oczywiscie wszystko co tu pisze ,to tylko moje domysly a wiedza moja nie jest oparta na faktach nabytych od osob powiazanych ze spolka.
Nie, dziś rano zakończyłem polowanie (już mam 10k zbierane od wielu wielu miesięcy), ale wiem kto zaczyna zbierać i tylko czeka na groszołapów, bo tu zaczęła się gra o duże wyższe poziomy. Kupić 5K czy 10K już się nie da...a branie się zacznie. Tilia bis
To moze rowniez wskazywac ,ze sam wygenerowales ten wzrost.Obroty sa najwyzsze w histori Gtrinity na gieldzie a nawet nie uderzylo w" widly" i na dodatek wzrost jest troszke pozorowany. Mysle ,ze przy 9-10 zl bedzie sie jeszcze mozna obkupic,spokojnie.
Ciekawa rzecz tu zauwazylem,od 3 lat nie bylo tu zadnego wzrostu ,ktory pokonalby poziom widelek i tu mysle jest pies pogrzebany,pewna inwestycja bedzie kupowanie na widlach gornych.Lepiej kupic za 13zl i sprzedac za 3 dni za 20zl niz kupowac okazyjnie po 10zl i czekac nie wiadomo jak dlugo.