A sadzisz ze podejde jeszcze parę groszy wyżej ?? Sprzedawać przed rozprawą czy trzymać ? Bo w sumie jak wygrają to upadlosc oddalona może być ale nadal nic nie robią. Z drugier strony po dobrym info może pójdzie powyżej 0.2x?
Dnia 2016-10-11 o godz. 20:41 ~asd napisał(a): > A sadzisz ze podejde jeszcze parę groszy wyżej ?? Sprzedawać przed rozprawą czy trzymać ? Bo w sumie jak wygrają to upadlosc oddalona może być ale nadal nic nie robią. Z drugier strony po dobrym info może pójdzie powyżej 0.2x?
nie wiem po ile masz kupione asd jakis ruch sie robi
no to trochę niżej niż ja. ja mam 0,15, ale nawet dziś po 0,13 można było dostać. tak czy inaczej trzeba trzymać rękę na pulsie. Jak jutro na walnym by przypadkiem nie udało się uchwalić nowej emisji to jedziemy powyżej 0,20.
Dnia 2016-10-12 o godz. 16:32 ~asd napisał(a): > no to trochę niżej niż ja. ja mam 0,15, ale nawet dziś po 0,13 można było dostać. tak czy inaczej trzeba trzymać rękę na pulsie. Jak jutro na walnym by przypadkiem nie udało się uchwalić nowej emisji to jedziemy powyżej 0,20.
no dokladnie,reka na pulsie ale co on dal dzis tylko 10tys po 13:)))