Tak, to prawda, tylko te infa mogą taki ruch spowodować. W tej spółce jest pewien plus. To nie wydmuszka, firma ma produkty, sieć handlową, sprzedaje. Żadna wirtualna. Z drugiej strony prowadzi bardzo kiepską informacyjną. Jestem sporo umoczony na tej firmie i po prostu zakopałem papier na lata. Nie bawi mnie nawet sprzedaż po 0,20. Wierzę, że dobre jeszcze chwile przed nią.
Drugi minox,albo sunex.Tym spółkom najlepiej wychodzi produkcja akcji i tu trzeba ich pochwalić,że to im bardzo dobrze wychodzi ,bo tu jest czysty zysk bez żadnego wysiłku !Można żyć nie umierać - a co tam inwestorzy ,przepraszam dawcy kapitału. Niech się cieszą ,że np ostatnio dostali PP po 10gr. Sprzedać będą mogli jak akcje za kilka miesięcy będą po 5 gr. Ale to tylko w tym kraju tak można - złodziej na złodzieju i złodziejem pogania - kto pierwszy ten lepszy - ten co przy korycie najwięcej się zawsze nażre nie zważając na głodnego. Ot i cała prawda o perełce .
Dnia 2016-10-11 o godz. 22:43 ~OSTRZEGAM napisał(a): > to gó....o będzie po 1gr !! nadrukowali darmowych akcji !! uważać na śmiecia
Jak masz wypisywać takie głupoty to lepiej nie dotykaj klawiatury. Napisz ile to nadrukowali tych darmowych akcji? Ile akcji jest w obrocie? Jak to sprawdzisz, i podzielisz się na forum zrobisz coś dobrego i pokarzesz że jesteś myślący/a.
Oczywiście że jest. Jak tyko coś się ruszy z budową fabryki to zobaczysz jak kurs wyrwie. Zauważ, ze spółka jest bardzo niedowartościowana. Wycena jest na około 30gr/a. Trzeba zostawić i poczekać.