No właśnie, moi szanowni koledzy, pytanie jakie chciałem Wam zadać brzmi: Czy można zrobić analizę techniczną tej spółki ? Oczywiście wielu z Was zapewne powie, nie bez racji, że nie można, ze względu na jej krótki zakres historyczny. Przyznam się, że miałem nadzieję iż ktoś z was coś ciekawego napisze mi o tym wykresie. Był jeden jedyny wartościowy wpis natury ,,fundamentalnej,, i nic poza tym. Kiedy mam kłopot pytam ,,Chodzika Księżycowgo,, ale tego prawdziwego, oryginalnego a nie jakąś tam kiepską podróbkę. Znalazłem go kilka lat temu podczas spaceru. Leżał na leśnej drodze, zmarznięty, pół żywy, zielony w trawie prawie niewidoczny. Wziąłem, zadbałem, nakarmiłem, wykąpałam i teraz śpi w mojej szufladzie z bielizną, leniuch jeden. Ale ten nicpoń z Księżyca ma jedną wielką zaletę, jak nikt zna się na Analizie Technicznej Księżycowej a Antychodzik tak mu zazdrości, że nawet na jego cześć sam się tak nazwał. Ale aby się od mojego zielonego małego przyjaciela coś dowiedzieć, trzeba go przekupić. Tak moi drodzy koledzy, bez czekolady z orzechami, jucha nic nie powie. Dlatego zanim go o cokolwiek spytam, muszę wyskoczyć do sklepu a potem jeśli chcecie to powiem Wam na forum co też widzi na wykresie tej spółki. No chyba, że nie chcecie, to wam nie powiem.
tak spada? Z 4,4 na 4,2? Nawet na 4 jak spadnie i co z tego? ;) Korekta musi być... co do fundamentów to inna sprawa, gdzie rozeznanie maja nieliczni znając rynek motoryzacyjny... ja już się wypowiedziałem o tej spółce w inym wątku gdzie king jej wróży ostra jazdę w dół...
Są tacy na tym forum, co myślą, że najważniejsze są wyniki sprzedaży w poszczególnych miesiącach. Gdyby tak rzeczywiście miało być, to aby utrzymać trend wzrostowy, co miesiąc powinny być wyższe. To są czyste brednie. Chodzik Księżycowy wprawdzie radził, abym nie mówił co mi powiedział, ale jedno mogę zdradzić. Do końca roku akcje Autopartnera będą na nowym szczycie
kolorowy wiaterku.. może lepiej napisz coś więcej co wiesz... czyli przybliżone dno korekty ;)
Dla mnie to jest jasne jak słonce, że wyniki nie muszą ciągle rosnąć. Ale kierunek AP jest raczej określony...
co do spadku.... zaczęło się od oporu na 4,4 którego nie chcieli przebić mniejsi a duży wolał poczekać i będzie skupował właśnie teraz. Przed poprzednimi wynikami też był dołek do 3,5.
Dnia 2016-10-11 o godz. 18:02 kolorowy-wiatr napisał(a): > Chodzik Księżycowy wprawdzie radził, abym nie mówił co mi powiedział, ale jedno mogę zdradzić. > Do końca roku akcje Autopartnera będą na nowym szczycie
Dnia 2016-11-08 o godz. 12:04 ~kolorowy-wiatr napisał(a): > ...3,80. ...Teraz myślę osobiście, że ten spadek będzie znacznie większy. > .... To ja mam zarabiać a leszcze mają tracić. Tak zawsze było, jest i będzie. > wasz jedyny i niepowtarzalny kolorowy wiatr
Do wszystkich nowych - to się nazywa " powikłanie paranoidu " . To co Kolorowy , czas na ta-ble-te-czkę ? ależ oczywiście , masz rację , najpierw opowiesz bajeczkę przed snem swojemu Chodzikowi , potem ululasz go do snu , a dopiero na końcu twoja porcja leków ...
kolorowy-wiatr uprzednio pisał jako kamerdyner-profesora i chodzik księżycowy.
Można analizować lepiej, gorzej, błędnie lub bezbłędnie, ale co powiedzieć o ,,analityku" który analizuje spółkę Patentus (twierdzi, że teraz pokaże klasę), a po kilku dniach oświadcza, że nigdy nie robił analizy Patentusa i NAWET NIE WIE co to takiego jest ten Patentus - hahahaha Pomijam tu fakt, że analiza była jak zwykle totalną KOMPROMITACJĄ : ) Poniższe posty kolorowy napisał jako zalogowany.
Dnia 2016-10-13 o godz. 22:56 ~blusterer napisał(a): > Kolorowy costam było tak spokojnie "miło" bez Ciebie... Człowieku wez wyjdz stąd..
................................................................................ Masz rację. Nie inaczej.
Trzy w jednym - do tego wspiera się klonami pisząc z innych komputerów.
1. - chodzik księżycowy pożegnał się w niesławie (wyśmiany i znienawidzony) i odszedł NA ZAWSZE na swojego bloga na którym NIKT nie zechciał z nim pisać, więc wrócił na forum Bankiera.
2. - kamerdyner-profesora NA ZAWSZE rejterował się z forum po tym jak na Hawe przy 0,40 zł zapowiedział koniec, a w kilka dni wybiło prawie 300% do góry, a cale forum wprost trzęsło się od śmiechu.
3. - kolorowy-wiatr - obecnie pod tym nowym nickiem szuka wolnych, nai.wnych słuchaczy ...
Dnia 2016-10-11 o godz. 18:02 kolorowy-wiatr napisał(a): > Chodzik Księżycowy wprawdzie radził, abym nie mówił co mi powiedział, ale jedno mogę zdradzić. > Do końca roku akcje Autopartnera będą na nowym szczycie
Dnia 2016-11-08 o godz. 12:04 ~kolorowy-wiatr napisał(a): > ...3,80. ...Teraz myślę osobiście, że ten spadek będzie znacznie większy. > ... wasz jedyny i niepowtarzalny kolorowy wiatr
Dnia 2016-11-08 o godz. 21:19 ~FINAŁ napisał(a): > Dnia 2016-10-11 o godz. 18:02 kolorowy-wiatr napisał(a): > > Chodzik Księżycowy wprawdzie radził, abym nie mówił co mi powiedział, ale jedno mogę zdradzić. > > Do końca roku akcje Autopartnera będą na nowym szczycie > > ................................................................................................................................... > > Dnia 2016-11-08 o godz. 12:04 ~kolorowy-wiatr napisał(a): > > ...3,80. ...Teraz myślę osobiście, że ten spadek będzie znacznie większy. > > ... wasz jedyny i niepowtarzalny kolorowy wiatr >
Jak to się mówi - na dwoje babka wróżyła , więc po wszystkim powie - a nie mówiłem :)))))))))
faktycznie koles ma rozwojenie (roztrojenie?) jazni, ale wy panowie - jego przeciwnicy, przed swoją zajadość I agresję tracicie wiarygododność, zwłaszcza na forum spółki, gdzie wszyscy wierzą we wzrosty, a przez dluzszy czas atakowaliscie goscia, ktory (do czasu) te wzrosty przewidywal. wiecej dystansu I merytoryki a skutki beda lepsze, w kazdym razie życzę powodzenia w zwalczaniu go ale blagam nie na tym forum
Dzięki Wtk za ciepłe słowa pod naszym adresem , niestety ze zwalczaniem tej nędzy społecznej i obyczajowej będzie problem , jak wiesz przechodzi toto do partyzantki ...