• 13.10 wypłata odsetek od obligacji Autor: ~yu [89.79.20.*]
    Jutro powinna nastąpić kolejna wypłata.
    Zobaczymy co będzie tym razem.
  • Re: 13.10 wypłata odsetek od obligacji Autor: ~bio [213.216.112.*]
    A poprzednia byla?
  • Re: 13.10 wypłata odsetek od obligacji Autor: ~Leo [89.71.147.*]
    Zgodnie z aktualnym terminarzem płatności kuponowych od obligacji serii A Biomax SA płatność odsetek za IX okres odsetkowy przypada 11.10.2016, czyli dzisiaj.
  • Re: 13.10 wypłata odsetek od obligacji Autor: ~jok [109.196.57.*]
    i co zapłacili ?
  • Re: 13.10 wypłata odsetek od obligacji Autor: ~yu [89.79.20.*]
    Brak wpłaty.
  • Re: 13.10 wypłata odsetek od obligacji Autor: ~Bio [94.254.240.*]
    Ja dostałem
  • Re: 13.10 wypłata odsetek od obligacji Autor: ~yu [89.79.20.*]
    Moim zdaniem ściemniasz.
  • Re: 13.10 wypłata odsetek od obligacji Autor: ~ktoś [89.231.53.*]
    co ciekawe poprzednie zapłacili

poczekajmy aż więcej osób potwierdzi lub zaprzeczy ...
  • Re: 13.10 wypłata odsetek od obligacji Autor: ~wiatr_czek [31.178.21.*]
    Nie wpłacili.
  • Re: 13.10 wypłata odsetek od obligacji Autor: ~haphap [91.64.113.*]
    zeby z tych obligacji byly jakies sensowne odsetki nalezalo zainwestowac troche pieniedzy... na waszym miejscu martwilbym sie czy wogule oddadza wam podstawe :P ja juz sie ze strata pogodzilem :(.
  • Re: 13.10 wypłata odsetek od obligacji Autor: ~12345 [89.229.177.*]
    dlatego jesteś "małym polaczkiem", którego zawsze ktoś zrobi w bambusa, a ty ni piśniesz. Przez takie osoby aż nadto długo funkcjonuje ta szulernia zwana NewConnect.

a teraz najlepsze:

"......NewConnect powstał z myślą o dynamicznych firmach, którym zastrzyk kapitału otworzy możliwość wykorzystania potencjału tkwiącego w ich innowacyjności, a w efekcie da szansę na rozwój uwieńczony awansem do grona dużych i wartościowych polskich spółek. Ze względu na specyfikę emitentów, rynek NewConnect oferuje bardziej liberalne wymogi formalne i obowiązki informacyjne, a co za tym idzie - tańsze pozyskanie kapitału. NewConnect ma także stanowić początek kariery giełdowej dla notowanych tu przedsiębiorstw....."

boki zrywać ze śmiechu nad powyższym, a nadzór nad tym całym grajdołem jest równie wirtualny, jak aktywa jego uczestników :)))
    12345 chyba ci sie cos po@#$%o mala k@#$o. bynajmniej mam co stracic I mnie to nie boli. A widac zal ci dupe sciska I jedyny sposob w jaki potrafisz odreagowac to ublizanie innym na forum gdzie w miare jestes anonimowy. Wyjdz na ulice i sprobuj tam tego samego ;)
  • Re: 13.10 wypłata odsetek od obligacji Autor: ~Spokójpokerzysty [81.30.142.*]
    Ale pies pilnuje każdego wpisu. Tu jak widzicie muszą wrócić na giełdę i sypnac w rynek bo inaczej ich wierzyciele zjedzą
  • Re: 13.10 wypłata odsetek od obligacji Autor: ~12345 [185.35.199.*]
    jero131,
    kumaty to nigdy nie byłeś. Wazelinowałbym spółkę, gdyby mi zależało aby to licho wróciło do notowań, tymczasem nie trudno zauważyć, że od dawna obnażam fakty, które uderzają w tę gdyńską szulernię :))), co jest też ostrzeżeniem dla łudzących się nadzieją, że to truchło jeszcze odżyje. Liczysz jeszcze te etaty w przeliczeniu na fundusz bezosobowy, klaunie? :)))
    Dnia 2016-10-20 o godz. 08:56 ~haphap napisał(a):
    > 12345 chyba ci sie cos po@#$%o mala k@#$o. bynajmniej mam co stracic I mnie to nie boli. A widac zal ci dupe sciska I jedyny sposob w jaki potrafisz odreagowac to ublizanie innym na forum gdzie w miare jestes anonimowy. Wyjdz na ulice i sprobuj tam tego samego ;)

Bzdety piszesz chłopie, bzdety. To jakbym czytał którykolwiek raport Biomaxa :))
    Raz oznajmiasz, że się pogodziłeś ze stratą dołączając znaczek żalu, drugi raz, że cię strata nie boli. A zasada jest zasadą, nie trzeba się godzić i pozwalać, gdy zostało się zrobionym w balona. Możesz być pewien, że powiedziałbym to też na ulicy, ale nie skieruję mych słów do osób twojego pokroju.
    heh, czy jedno wyklucza drugie. Oczywiscie bylo trzeba zaakceptowac strate, przyjac ja do siebie. Jednakze ta mnie nie boli bo takowa zakladalem :P Nie uwazam zeby ktos mnie tu oszukal poniewaz sytuacja byla wiadoma juz dawno temu. Stracilem bo nie zrobilem prawidlowego rekonesansu. Nauczka na przyszlosc.

Jezeli ktos cie oszukal idz I zacznij dzialac a nie obrazasz innych.

I bardzo dobrze, cieszy mnie to niezmiernie !
    Nauczkę, to przede wszystkim należy dawać szulerom. Miałem kiedyś propozycję, by na czole prezesa krętacza ostrzeżenie napis (coś na wzór paczki z papierosami ) "Oszust Publiczny" format i czcionka do ustalenia :))) Można? Można z całą pewnością. A przy tym okazja czyni złodzieja :))) ktoś tak zauważył. Jaki nadzór na rynkiem taki rynek, szulerzy i nadużycia.
    U mnie każda spółka - prezes, za niewywiązanie się z informacji podanych w którymkolwiek komunikacie, spowiadałby się na dywaniku w Warszawie z odpowiedzialnością finansową na rzecz akcjonariuszy ( zabezpieczanie kapitałowe ). Można? Można z całą pewnością. NewConnect byłby czysty jak niemieckie podwórko. Ale do tego nalezy być przynajmniej Słowianinem, nie sprzedajnym polaczkiem.
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.