• no to niebawem koniec Autor: ~haphap [91.64.113.*]
    link-#

z 28.09.2016 19:15 - 25347553
  • Re: no to niebawem koniec Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    Teraz to już formalność, pisaliśmy o tym już parę miesięcy temu że tak się to zakończy.
  • Re: no to niebawem koniec Autor: ~haphap [91.64.113.*]
  • spokojnie czekamy na info Autor: ~spokójpokerzysty [89.73.158.*]
    § 3 
    W przypadku spełnienia przez spółkę BIOMAX S.A. przesłanek umożliwiających wznowienie obrotu akcjami tej spółki na rynku NewConnect, informacja o dniu wznowienia tego obrotu zostanie podana przez Giełdę do publicznej wiadomości 
    w drodze komunikatu zamieszczonego na stronie internetowej rynku NewConnect najpóźniej w dniu poprzedzającym dzień wznowienia obrotu.
    Brakuje załącznika z opinią biegłego rewidenta co do dalszej działalności spółki ;-)
  • Re: no to niebawem koniec Autor: ~Spokójpokerzysty [89.73.158.*]
    Dnia 2016-10-10 o godz. 15:17 kowal2200 napisał(a):
    > Brakuje załącznika z opinią biegłego rewidenta co do dalszej działalności spółki ;-)

Ziemniaki mam jak by co, a ty kowal na czym teraz grasz ?
  • Re: no to niebawem koniec Autor: ~spokójpokerzysty [89.73.158.*]
    coś mi sie zdaje ze to nie koniec zabawy
  • Re: no to niebawem koniec Autor: ~piła [164.127.212.*]
    Wykluczą z obrotu, a wy dalej będziecie pisać, że to jeszcze nie koniec. Co za ludzie...
  • Re: no to niebawem koniec Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    z NC to siedzę na Apanecie. Wg. mnie 10 w zasięgu
  • Re: no to niebawem koniec Autor: ~spokójpokerzysty [109.196.57.*]
    Dnia 2016-10-10 o godz. 23:22 kowal2200 napisał(a):
    > z NC to siedzę na Apanecie. Wg. mnie 10 w zasięgu

myślałem że jesteś ambitniejszy, ale jeśli odblokują biomax i sprzedam za 1 zł to wejde w ten Apend i podbije ci ten kurs do 10
    Bo jestem. Nie odblokują i nie sprzedasz. Na Apanet nie naganiam, ale zobaczysz że będzie po mojemu. Popatrz na Braster ta sama ekipa zakręci kołem.
    a co będzie jeśli odblokują ?
    Napisz 5 powodów dla których mieli by to zrobić a ja napiszę 5 dla których tego nie zrobią.
    1. mają jesze ok 70 % akcji . nawet gdyby zrobić split 10:1 to i tak opłaci się , kilka baniek do zarobienia. zaraz po powrocie do notowań będzie wystrzał bo rynek tak to odbierze, potem infa split i dalej
  • Re: no to niebawem koniec Autor: ~Spokójpokerzysty [109.196.57.*]
    2. Żeby wejść na szczyty trzeba zacząć od dna.
    3. gorzej być nie może, albo straciliśmy wsztstko albo wygraliśmy, tu nie ma szarości tylko białe lub czarne
    1. Popyt na akcje się już skończył, dystrybucja trwa od 5 zł i skończyła się na 5 groszach, resplit nic nie da bo i tak nie ma popytu.
    2. Spółka była ostatnio na 2 fixach więc dystrybucja jest i tak mocno ograniczona.
    3. Pod koniec roku mija termin wykupu obligacji, nie zrolują ich bo nie ma chętnych, nowej nikt nie chciał objąć. Pozostaje więc wniosek o upadłość czyli KONIEC
    4. Pozostaje opublikowanie badanie biegłego rewidenta, pod którym albo nikt się nie chce podpisać albo rewident stwierdził że to KONIEC
    5. Na wydrukowane emisje też nie było "inwestora" więc kto to ma niby kupić?
    6. Trzeba też oddać dotacje, a niby z czego jak nie ma kasy? ( Patrz wniosek NCBiR o wpisie do KRS)
    7. Nikt tam tak naprawdę nie pracuje i nie pracował, nic sami nie wytwarzali ani nie potrafili zarabiać żadnej kasy od samego początku.

odniosę się tylko do 2 bo tylko te są jako tako poważne, obligacje to jest smiesznie mała kasa, a dotacje oddać to nie jest tak od razu jeśli wrócą do notowań do pracy, słabe te Twoje argumenty
    Patrzą na Twoje wpisy to samo mogę powiedzieć o Tobie:
    'obligacje to jest smiesznie mała kasa" tu chodzi o 2 mln zł- masz tyle? Spółka krzak co mieści się w kilku segregatorach ich nie ma
    'a dotacje oddać to nie jest tak od razu jeśli wrócą do notowań" -zostali wezwani do oddania i nie oddali bo nie mieli z czego, raportów pewnie nie czytasz bo i po co?
    "do pracy' -a niby kto tam pracuje lub pracował? Znów kłania się brak znajomości raportów.
    Czyli żadnej wiedzy o spółce nie masz, ale życzenia owszem.
    Dnia 2016-10-12 o godz. 15:06 kowal2200 napisał(a):
    " 1. Popyt na akcje się już skończył, dystrybucja trwa od 5 zł i skończyła się na 5 groszach, resplit nic nie da bo i tak nie ma popytu."

taka to niby dystrybucja a akcji mają prawie 70% i to po ostatniej emisji którą sami obieli , apropos, ciekawe po co ? odpowiesz ? zobacz sobie wolumen tylko z ostatniego roku. mają 70 % akcji

Mogę sypać przykładami gdzie mieli 90% i zeszli z parkietu. I co z tego? Lepszego wyniku nie osiągnęli (czyli zejścia poniżej 70%) bo już od dłuższego czasu nie było chętnych na trefny towar. Widać to było od dłuższego czasu, a szczególnie jak mnie jwięcej rok temu upychali kolanem tuż przed zepchnięciem na 2 fixy. To był mały gwóźdź do trumny, reszta to tego konsekwencje.
    Różne lilki tu pisały o mega odpałach, nie został już nikt. Bo tu już nic nie będzie.
    Dnia 2016-10-12 o godz. 15:53 kowal2200 napisał(a):
    > Mogę sypać przykładami gdzie mieli 90% i zeszli z parkietu. I co z tego? Lepszego wyniku nie osiągnęli (czyli zejścia poniżej 70%) bo już od dłuższego czasu nie było chętnych na trefny towar. Widać to było od dłuższego czasu, a szczególnie jak mnie jwięcej rok temu upychali kolanem tuż przed zepchnięciem na 2 fixy. To był mały gwóźdź do trumny, reszta to tego konsekwencje.
    > Różne lilki tu pisały o mega odpałach, nie został już nikt. Bo tu już nic nie będzie.

masz wolumen ponad 50 milionów akcji w ciągu ostatniego roku , a oni mają jeszcze 70% , to co upychali kolanem i po co brali własną emisję 14 lipca ? coś się gubisz
    I co z tego ile było obrotu? Co to zmienia? Mogli cały ff przemielić w ciągu kilku dni, to dość częste, dla mnie nic z tego nie wynika. Emisje zrobili po to żeby może w przyszłości opchnąć jakiemuś głupkowi albo po to aby wzbudzić nadzieję że coś tu niby jeszcze będzie, to bez znaczenia bo to KONIEC tylko rozłożony na raty. Jak pisał 12345 nie zamkniesz takiego kramu w 1 dzień.
    Emisje zrobili po to żeby może w przyszłości opchnąć jakiemuś głupkowi " czyli co ? sam pozostawiasz możliwość powrotu
    14 lipca może jeszcze liczyli na to że znajdą przekupnego rewidenta i spółka wróci do notowań, dziś nie daję na to szans.
    nie mówie tak i nie mówie nie , zobaczymy, ale ty już przed tym 14 widziałeś tylko upadłość. czas pokarze, ale jeśli to wróci do życia to przyznasz się do błędu czy zmienisz nick ?
    nick mam od debiutu tego trupa, dużo tu pisałem i ostrzegałem, jak ktoś czytał to tego trupa nie kupił i jak na razie jest po mojemu, nawet o okolicach kwietnia, maja przepowiadałem że zawieszą to za brak raportu.
  • Re: no to niebawem koniec Autor: ~haphap [91.64.113.*]
    kowal2200 -> pytanie za 100p ;)

mogę bynajmniej to jakoś w straty wpisać ? czy zostanę już na zawsze z tą makulaturą ?
    Możesz. Najwygodniej by było to sprzedać przez GPW, tak zostaje CI sprzedaż na umowę cywilno-prawną.
  • Re: no to niebawem koniec Autor: ~piła [164.127.74.*]
    Dnia 2016-10-12 o godz. 21:11 ~spokójpokerzysty napisał(a):
    > nie mówie tak i nie mówie nie , zobaczymy, ale ty już przed tym 14 widziałeś tylko upadłość. czas pokarze, ale jeśli to wróci do życia to przyznasz się do błędu czy zmienisz nick ?

"Wróci do życia..."
    buuu ha ha ha, dawno się tak nie uśmiałem.
    Chłopie Ty czytasz co piszesz?
    TRUP, TRUP, dotarło ?
    Dnia 2016-10-12 o godz. 21:19 ~piła napisał(a):
    > Dnia 2016-10-12 o godz. 21:11 ~spokójpokerzysty napisał(a):
    > > nie mówie tak i nie mówie nie , zobaczymy, ale ty już przed tym 14 widziałeś tylko upadłość. czas pokarze, ale jeśli to wróci do życia to przyznasz się do błędu czy zmienisz nick ?
    >
    > "Wróci do życia..."
    > buuu ha ha ha, dawno się tak nie uśmiałem.
    > Chłopie Ty czytasz co piszesz?
    > TRUP, TRUP, dotarło ?

dotarło.
    to dobra wiadomość, czyli gorzej już być nie może, więc teraz może być tylko lepiej. Kto kupił na dnie Wygrał .
  • Re: no to niebawem koniec Autor: ~12345 [185.35.199.*]
    pójdziesz w ślady Lilki
  • Re: no to niebawem koniec Autor: ~Spokójpokerzysty [94.254.178.*]
    Dnia 2016-10-13 o godz. 13:05 ~12345 napisał(a):
    > pójdziesz w ślady Lilki

A gdzie ty pojedziesz ? Gdzie teraz poszedles , przecież tu wdupiles
    pójdziesz w ślady Lilki razem z marzeniami. I dzięki takim naiwniakom się bogacę, dzięki ci Polsko !!!
  • Re: no to niebawem koniec Autor: ~Spokójpokerzysty [109.196.57.*]
    Porzuc ten mefedron. Zmień na coś mocniejszego, już czas.
  • Re: no to niebawem koniec Autor: ~piła [164.127.74.*]
    Dnia 2016-10-13 o godz. 15:56 ~12345 napisał(a):
    > pójdziesz w ślady Lilki razem z marzeniami. I dzięki takim naiwniakom się bogacę, dzięki ci Polsko !!!

Przecież ty masz nabrane Biomaxa panie bogaczu !
    Bloga pisz zamiast improwizować o kimś na darmowym forum, może jakiś osioł w necie przeczyta, uwierzy i potwierdzi. Miałem panie nędzarzu, miałem. Liczyłem na dużo, tu nie wyszło. Bywa :)
    Lecz czujny nos starego wyjadacza ponownie podpowiedział mi, co się wydarzy -tym razem na szulerni biomax. Teraz wychodzi na innych kwitach.
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.