A gdzie ty widzisz spadającą gwiazdę , ja widzę wyłącznie gwiazdę od początku października 3 pozytywne formacje. Tobie się albo interwał pomylił albo spółki. Średnio zorientowany widzi co zaczynają rysować. Ale to jest forum i kto tobie zabroni szczekać.
Ok . Po pierwsze masz rację po co ta agresja sorki. Po drugie mogę powklejać jak na innych spółkach zachowywał się kurs po podobnej a jeszcze do końca nieokreślonej formacji. Będą i takie które zanotowały wzrost oraz taki które zanotowały korektę mniejszą, więkrzą lub wyszły na 0. Będzie czas powklejam.
Ok, teraz ja tobie przyznam racje.
Zadna formacja AT nie jest 100℅ to oczywiste.
To co widac na wykresie sugeruje korekte, co absolutnie nie oznacza ze, piszac w skrócie, "bankrut, dno, tragedia" itp.
Falowanie kursu to przeciez normalna sprawa na parkiecie
Spoko, może to mój błąd że nie patrzę na interwał dzienny na spółkach na których jestem na longa i z każdą wolną gotówką dokupuję akcje zwiększając pakiet.. Nie gram na jeden dwa dni bo zawsze kosztowało mnie to sporo nerwów a podsumowując np 3 miesięczne granie niewiele % wychodziło na plus. Tak więc pozdrawiam i jeszcze raz sorki za szczekanie. Trzeba zacząć ćwiczyć nad sobą a nie pisać non stop cierpliwości :)
Poogladaj Brastera , wlasnie uruchomili produkcje swojego urzadzenia dla kobiet (badanie piersi).
Jak lubisz hazard, to przyjrzyj sie FLUID, po kilku latach tez chyba wreszcie uruchomia zaklad (komunikat na stronie spolki).
Absolutnie nie namawiam na kupowanie, ale sadze ze warto sie im przyjrzec.
Sam mam B, nie planuje F