co tam mowia twoje swiece japonskie na spolkach remedis i polscy inwestorze zrob nam na forum analize spolek wedlug swiec japonskich moga byc i chinskie swiece :)))))
Nie wiem, o co Ci chodzi ale z Twoich wpisów wynika, że jesteś mistrzem at. Zawsze wchodzisz w spólki na dołku a sprzedajesz na górce. Piszesz o sygnałach kupna, wsparciach. Tylko z jakich wskaźników korzystasz, określając te poziomy? Tego nigdy nie napisałeś. Ja do at podchodzę bardzo ostrożnie. Najlepiej wszystko widać po fakcie i wtedy można być specem.
Dnia 2016-10-11 o godz. 09:25 ~nn napisał(a): > Nie wiem, o co Ci chodzi ale z Twoich wpisów wynika, że jesteś mistrzem at. Zawsze wchodzisz w spólki na dołku a sprzedajesz na górce. Piszesz o sygnałach kupna, wsparciach. Tylko z jakich wskaźników korzystasz, określając te poziomy? Tego nigdy nie napisałeś. Ja do at podchodzę bardzo ostrożnie. Najlepiej wszystko widać po fakcie i wtedy można być specem.
czy na polskich inwestorach sprawdziles mnie czy kupilem bo wszedzie mnie tak sprawdzasz:))))
Dnia 2016-10-11 o godz. 09:35 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-10-11 o godz. 09:25 ~nn napisał(a): > > Nie wiem, o co Ci chodzi ale z Twoich wpisów wynika, że jesteś mistrzem at. Zawsze wchodzisz w spólki na dołku a sprzedajesz na górce. Piszesz o sygnałach kupna, wsparciach. Tylko z jakich wskaźników korzystasz, określając te poziomy? Tego nigdy nie napisałeś. Ja do at podchodzę bardzo ostrożnie. Najlepiej wszystko widać po fakcie i wtedy można być specem. > > czy na polskich inwestorach sprawdziles mnie czy kupilem bo wszedzie mnie tak sprawdzasz:))))
nie zawsze kolego,mnie swiece japonskie sa niepotrzebne do niczego one raczej sa przydatne do kontraktow,o prairne tez pisalem w zeszlym tyg 58-9 ze weszlem a dolek byl nizej duzo takze wcale nie uwazam sie za mistrzem at:)))
Dnia 2016-10-11 o godz. 09:57 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-10-11 o godz. 09:35 pablo7 napisał(a): > > Dnia 2016-10-11 o godz. 09:25 ~nn napisał(a): > > > Nie wiem, o co Ci chodzi ale z Twoich wpisów wynika, że jesteś mistrzem at. Zawsze wchodzisz w spólki na dołku a sprzedajesz na górce. Piszesz o sygnałach kupna, wsparciach. Tylko z jakich wskaźników korzystasz, określając te poziomy? Tego nigdy nie napisałeś. Ja do at podchodzę bardzo ostrożnie. Najlepiej wszystko widać po fakcie i wtedy można być specem. > > > > czy na polskich inwestorach sprawdziles mnie czy kupilem bo wszedzie mnie tak sprawdzasz:)))) > > nie zawsze kolego,mnie swiece japonskie sa niepotrzebne do niczego one raczej sa przydatne do kontraktow,o prairne tez pisalem w zeszlym tyg 58-9 ze weszlem a dolek byl nizej duzo takze wcale nie uwazam sie za mistrzem at:)))
masz kolejna spolke ktora byla na dnie mpay 25-6 tam byly wsparcia wiec at nie klamie
Dnia 2016-10-11 o godz. 10:05 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-10-11 o godz. 09:57 pablo7 napisał(a): > > Dnia 2016-10-11 o godz. 09:35 pablo7 napisał(a): > > > Dnia 2016-10-11 o godz. 09:25 ~nn napisał(a): > > > > Nie wiem, o co Ci chodzi ale z Twoich wpisów wynika, że jesteś mistrzem at. Zawsze wchodzisz w spólki na dołku a sprzedajesz na górce. Piszesz o sygnałach kupna, wsparciach. Tylko z jakich wskaźników korzystasz, określając te poziomy? Tego nigdy nie napisałeś. Ja do at podchodzę bardzo ostrożnie. Najlepiej wszystko widać po fakcie i wtedy można być specem. > > > > > > czy na polskich inwestorach sprawdziles mnie czy kupilem bo wszedzie mnie tak sprawdzasz:)))) > > > > nie zawsze kolego,mnie swiece japonskie sa niepotrzebne do niczego one raczej sa przydatne do kontraktow,o prairne tez pisalem w zeszlym tyg 58-9 ze weszlem a dolek byl nizej duzo takze wcale nie uwazam sie za mistrzem at:))) > > masz kolejna spolke ktora byla na dnie mpay 25-6 tam byly wsparcia wiec at nie klamie
i mpay gorne podwojne a na remedisie robicie ludzia wode z mozgow tymi straszakami
Dnia 2016-10-11 o godz. 12:29 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-10-11 o godz. 12:26 ~ino napisał(a): > > dziś wydzieranie akcji od wystraszonych, jutro pompka znowu w górę... :D > > nie na darmo lata z tym straszakiem:))))
lata z tym straszakiem-pakietem 110k sypnij 13 bedziesz mial spokoj:))))