• Nowa strategia spółki Autor: ~klucz [79.188.111.*]
    http://biznes.pap.pl/pl/news/listings/info/1721912,open-net-sa-(2-2016)-zalozenia-do-strategii-rozwoju-spolki-open-net-s-a--na-lata-2016-2020
  • Re: Nowa strategia spółki Autor: ~TROPHY [95.108.74.*]
    TROPHY RESORT odbija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to może być bardzo duży skok bo zdołowali ŚWIETNĄ SPÓŁKE!!!!!!!!!!!!

wartość księgowa to ponad 100 mln a kapitalizacja 15 mln!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

warto pomyśleć bo szykuje się coś GRUBEGO!!!! CZYTAJCIE
  • Re: Nowa strategia spółki Autor: ~sebanieudacznik [164.127.128.*]
    moglbys to wytlumaczyc jaka strategi na czym polega ?
  • Re: Nowa strategia spółki Autor: ~ON [83.16.16.*]
    Nowe bajki pana kumali

• Re: Nowa strategia spółki Autor: ~lolu [79.188.111.*]
    Ty sam opowiadasz bajki. Spółka zamierza prowadzić i rozszerzać działalność a przy tym zarabiać. To chyba dobrze. Nie ma tu drukarni tak jak w innych wydmuszkach z NC. Niektórzy juz dawno uznali ze ta spółka to bankrut a tak jednak nie jest.
  • Re: Nowa strategia spółki Autor: ~ON [80.53.195.*]
    Skoro tak twierdzisz, to proszę o odpowiedź : które z zapowiadanych zamierzeń pana kumali sprawdziły sie?
    Przecież już dawno temu spółka miała być notowana na rynku podstawowym GPW . kumala karmi akcjonariuszy ciągłymi obiecankami, których nigdy nie spełnia. Po raz kolejny chodzi o szukanie naiwnych, którzy dadzą kasę, która zostanie roztrwoniona, a inwestorzy tak jak wszyscy dotychczasowi akcjonariusze ( z wyjątkiem kumali, korczyka i ich przydupasów i pociotków) zostaną z ręką w nocniku.
    Proszę o odpowiedź który z akcjonariuszy spółki open net uzyskał korzyść ze swojej inwestycji inwestycji (poza oczywiście wyżej wymienionymi i naturalnie spekulantami)?
  • Re: Nowa strategia spółki Autor: ~pracownik [83.7.10.*]
    No nie, na to bym nie wpadł nigdy w życiu. Ja pierdzielę - nie doceniłem Kumali.
    HAHAHAHAHAHAHA ja nie mogę. No koniecznie trzeba wysłać Korczyka do Romka do Paryża. (mam na myśli Polańskiego). On go na pewno zna od dawna więc współpraca gotowa. I zaraz jakiś film powstanie. Ja myślę że Romek jak by poczytał info na newconnect to sam by już przyjechał bo konkurencja nie śpi a potem będzie kolejka twórców do współpracy.
  • Re: Nowa strategia spółki Autor: ~marker [79.188.111.*]
    Dnia 2016-10-08 o godz. 09:08 ~ON napisał(a):
    > Skoro tak twierdzisz, to proszę o odpowiedź : które z zapowiadanych zamierzeń pana kumali sprawdziły sie?
    > Przecież już dawno temu spółka miała być notowana na rynku podstawowym GPW . kumala karmi akcjonariuszy ciągłymi obiecankami, których nigdy nie spełnia. Po raz kolejny chodzi o szukanie naiwnych, którzy dadzą kasę, która zostanie roztrwoniona, a inwestorzy tak jak wszyscy dotychczasowi akcjonariusze ( z wyjątkiem kumali, korczyka i ich przydupasów i pociotków) zostaną z ręką w nocniku.
    > Proszę o odpowiedź który z akcjonariuszy spółki open net uzyskał korzyść ze swojej inwestycji inwestycji (poza oczywiście wyżej wymienionymi i naturalnie spekulantami)?
    Zanim spółka napotkała problemy z realizacją inwestycji budowy sieci notowała świetne wyniki operacyjne. Do tego czasu była to zdrowa spółka. Nie chcesz kupować to nie kupuj. Tutaj jest nowe rozdanie

• Re: Nowa strategia spółki Autor: ~ON [83.16.16.*]
    kolejny naiwny
  • Re: Nowa strategia spółki Autor: ~opennet [94.251.216.*]
    to samo mozna powiedziec o tobie
  • Re: Nowa strategia spółki Autor: ~artbeco [89.64.36.*]
    WK 5,75 mln kapitalizacja to 1,2 mln. Jesli zrealizują swoje plany może być ciekawie. Myślę, że warto kupić trochę akcji, ale nie za dłużo bo można wtopić. Spore przychody, ale i zadłużenie. Jesli zejdą z zadłużeniem poniżej 60% to myślę, że 1,50 jest możliwe.
  • Re: Nowa strategia spółki Autor: ~abc [95.155.81.*]
    i na tą wiadomość się kupowało po 20-30 gr.

[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.