Czemu wypisujesz głupoty i po prostu kłamiesz? Cały czas po lewej stronie są oferty kupna. Tylko śmiesznie niskie i nikt nie chce oddać papieru za bezcen.
xyz - to jakiś patologiczny forumowy ewenement... przy 1,15 pisał, że "gniot", który tak naprawdę jest wartościową spółką spadnie do 0,1... cały czas nagania niezależnie od kursu, a mógł przecież kupić i zarobić 100%
pytanie ktoś mu płaci za wprowadzanie takich wpisów? Peixin? Inni zbierający? Na pewno jakiś cel jest tu przez niego realizowany, czuć to na kilometr...
Dnia 2016-10-07 o godz. 12:32 ~spokojny napisał(a): > xyz - to jakiś patologiczny forumowy ewenement... przy 1,15 pisał, że "gniot", który tak naprawdę jest wartościową spółką spadnie do 0,1... cały czas nagania niezależnie od kursu, a mógł przecież kupić i zarobić 100% > > pytanie ktoś mu płaci za wprowadzanie takich wpisów? Peixin? Inni zbierający? Na pewno jakiś cel jest tu przez niego realizowany, czuć to na kilometr...
A ty razem z tym Gregsem dyrdymały opowiadacie, siedzicie tutaj we dwóch jak te ciołki i zachwalacie tego kasztana. Was chyba ktoś opłaca.
Dnia 2016-10-07 o godz. 12:09 ~xyz napisał(a): > Ten gniot za chwilę znowu będzie na fixingach.. Nikt tej szmaty nie chce
Mysec ! kasy w spolce sporo spolka zarabia FF maly trzeba czekac... tu moze byc strzal zycia na miare dawnego Boryszewa ale i tak samo na miare Petrolinvestu... obstawiam to pierwsze
Dnia 2016-10-07 o godz. 14:07 deszczyk_letni napisał(a): > Dnia 2016-10-07 o godz. 12:09 ~xyz napisał(a): > > Ten gniot za chwilę znowu będzie na fixingach.. Nikt tej szmaty nie chce > > Mysec ! kasy w spolce sporo spolka zarabia FF maly trzeba czekac... tu moze byc strzal zycia na miare dawnego Boryszewa ale i tak samo na miare Petrolinvestu... obstawiam to pierwsze
Kasy w spółce ponoć dużo, nie wiadomo tylko kto to sprawdzi , poza tym kasa jest w spółce a nie w twojej kieszeni (dywidenda)
xyz nie rozumiem po co Ty się w ogole tu wypowiadasz? Ja nie pisze kupować, sprzedawać, podaje tylko fakty i przemyślenia... Nic nie mam wspólnego z innymi co się wypowiadają, inwestuję indywidualnie...
Czy Peixin to być może Twój zboczony konik? Może to taki Twój fetysz bo nie masz co w życiu robić? A może jakieś pieluszki Ci kiedyś złe zrobili i ich teraz opluwasz? :P Nie wiem co jeszcze...
Bo nie rozumiem takiego Twojego zainteresowania... Proponuje udać Ci się do jakiegoś specjalisty...