• Żądania PARP Autor: ~olka [77.45.45.*]
    Wygląda, że Marcin Szyguła to mściwy facet. Nie rozpoczęli produkcji a PARP ich dobija, gdzie zapowiadane ułatwienia przez Morawieckiego dla przedsiębiorców. Chyba PARP trochę przeholował.
  • Re: Żądania PARP Autor: ~mowieporazkolejny [94.254.134.*]
    A ja cały czas powtarzam ( i te ost. informacje tylko to cześciowo potwierdzają), to wszystko kontrolowana gra. Ktoś ma władze, może siać ferment...skupuje akcje tanio od przestraszonych i niedoinformowanych osób. Potem nagle wszystko się zażegna, będzie cacy, kurs wystrzeli i będą sprzedawali akcje za 6-8zł skupując w przedziale 0,6-2,50zł.

Ot to całe show. Misiewicze i inne kolesiostwo. ech. No ale ja tam konsekwentnie co stopień dokupuję :) A co. Nie tylko oni skorzystają.
  • Re: Żądania PARP Autor: ~Zielony [87.206.203.*]
    Ja ich obserwuje od dawna i jestem przekonany że zakłady super i ta technologia może odpalić znacznie lepiej niż nam się wszystkim wydaje.
    No ale wnioski sanacyjne i wypowiadanie umów przez PARP to już grubo.
    Trudno będzie się z tego wygrzebać.
    No ale przyznaję że goście są mocni co by o nich nie uważać jak dostali zabezpieczenie roszczeń PARP.
    Pierwszy raz słyszę o czymś takim.
    Reasumując: jazda bez trzymanki wszystko jest możliwe.
    Moim zdaniem to może być 0 ale jak zobaczę 20 zł to też się mocno nie zdziwię.
    Swoja drogą zachowanie PARP powala. O co k....a chodzi ?
  • Re: Żądania PARP Autor: ~dot [89.230.203.*]
    Dnia 2016-10-07 o godz. 17:04 ~Zielony napisał(a):
    .......
    > Swoja drogą zachowanie PARP powala. O co k....a chodzi ?

o to że zakład w Toruniu nie działa ? a reszta również nie zadziała ?
    nie wiesz o co chodzi czy tylko udajesz ? Od ponad pół roku wiadomo publicznie o zastrzeżeniach PARPu. A sama firma pewnie wie o tym dużo dłużej gdyż kontrola była w 2015.
    Wszystko masz w interpelacji poselskiej w sprawie kasy od PARP.
    http://www.sejm.gov.pl/sejm8.nsf/InterpelacjaTresc.xsp?key=4ECDD6F8&SessionID=49C59E216B9EFC5A0F264F8CCF8F6A54B017D7DC

Jeśli to prawda to nie dziwię się że PARP wstrzymał kasę. Pewnie tam też zwątpili że to kiedykolwiek zadziała.

W następnym raporcie miesięcznym przeczytasz to samo co w poprzednim ? Z tą różnicą że teraz zamiast skupić się na uruchomieniu zakładu, skupią się na sądowej walce z PARPem ? Czyli co ? Nie chodzi o uruchomienie zakładu tylko o kasę z PARP ?

• Re: Żądania PARP Autor: ~dddd [95.160.157.*]
    jak sie podpisuje umowy i dostaje kasę to trzeba się wywiązywać i je realizować . PARP to nie dojna krowa, słusznie zrobili, tyle kasy wpompowywane ........., widocznie musi to przejąć ktoś kompetentny, wtedy zrobi z tego dochodowy biznes
  • Re: Żądania PARP Autor: ~śmieciarz [83.12.24.*]
    Nie zrobi, bo to technologie którą dziadek z babcią wymyślili w Instytucie a ktoś postanowił, że ją sprzeda (czyli zbajeruje) nie raz a 3x za grube miliony, tylko, że technologia nie działa, bo powinna najpierw zadziałać na skalę techniczną, potem mała instalacja prototypowa, jeden zakład produkcyjny i dalej jeśli wszystko pójdzie można robić klony - tak robią mądrzy ludzie, np. IKEA, czy inne. A ludzie, którym nie zależy na działaniu zakładów tylko na dotacji robią rzecz jasna inaczej. Tylko że nikt się wcześniej nie zorientował, ani PARP ani niebranżowi inwestorzy. Instalacje w Toruniu i innych zakładach-klonach są niepospinane i nie działają, a działa tylko "instalacja" belownica do kartonu, hahahaha, których ja mam kilkanaście.... i nie musiałem kupować licencji na nie za grube miliony.
  • Witaj Ola :) Kobieto Niezłomna Autor: ~Aleks [82.145.223.*]
    co tu u was ,zadziało się,że rokująca b.dobrze spółeczka ,tak nijak przędzie..? Pytad bez przekory i złośliwości -na fluidzie,widzę podobny scenariusz... . Ola,szacun za wierność spółce,w ogóle Szacun ,za Kobiecość
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.31.215.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.31.215.*]
  • widzę,że nucimy "...lecz Anna,już nie mieszka tu... Autor: ~Aleks [82.145.222.*]
    ...odeszła gdzieś,za rzekę,w cień...",lub teź ,jak kto woli..."...co się stało z Magdą K...."
  • Re: widzę,że nucimy "...lecz Anna,już nie mieszka tu... Autor: ~olka [83.25.98.*]
    Dzięki. Czekam na zakończenie sanacji.
  • Re: widzę,że nucimy "...lecz Anna,już nie mieszka tu... Autor: ~Aleks [185.26.180.*]
    to,po odwieszeniu...zdołowany max. kurs,zakĺadam pozytywy...może ostro ruszyć...? jak sądzisz ? bo jesteś tu Ola ...od początku...
  • no tak,tu sanacja,prohibicja Autor: ~Aleks [82.145.222.*]
    nie śpiewamy "...giełdowy ranek,informacji szum " ,brak przyjemności z oglądania notowań,brak andrenalinki,itp.,itp..etc..etc.,... ale,pytanie olu mam,jeśli mogę....,?Jesteś jeszcze gdzie indziej na naszej bananowej...?
  • Re: no tak,tu sanacja,prohibicja Autor: ~plastikowy_klub [94.254.239.*]
    no jak odwieszą notowania, zakończy się ten cały "nagrany" cyrk to wracamy na prawidłowe poziomy które już gościły czyli okolice 7zł
  • no tak,tu sanacja,prohibicja Autor: ~znak [141.0.12.*]
    zatem ,warto czekać-na przychylny wiatr :),na znak losu :)))
  • no tak,tu sanacja,prohibicja Autor: ~znak [82.145.222.*]
    póki co ,pisać -żeby miejsce w rankingu podnieść trzeba,przy 9 zdaje się tu byłem,oboje z Olą liczyliśmy wtedy, na więcej
  • OLU :))- widzę ,że "Milczeníe owiec" Autor: ~Maks [82.145.220.*]
    do głośna muza-przy tym forum :)
  • Re: OLU :))- widzę ,że "Milczeníe owiec" Autor: ~ktoś [94.254.129.*]
    A tutaj dalej nic...? Hmm
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.144.*]
[x]
EZO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać