nie naganiam na damf ale też trochę jestem na damfie ale tylko do jutra bo też tam przewaga wywalania wszystkie spółki parówek zostały już wycyckane do zera
Powiem trochę przewrotnie : Myślę, że wszystko zmierza ku północy-nawet na dworze coś się tak zimno ostatnio zrobiło, a wgórach spadł śnieg. Normalnie czuje się w powietrzu północ - jak obecnie tu na HETANIE idziemy w rejony północne.
Dziś wszystko pokaże nam 2fix. Widzę, że 1fix jest bardzo ostrożny jakby rynek nie wiedział w którą stronę to podąża. Wczoraj mieliśmy zakupy po 0,11. Spodziewam się, że dziś lub na początku przyszłego tygodnia będziemy wspinać się na 0,12-0,13. Jedno jest pewne. Po przeskoczeniu 0,11 - to w tej chwili opór (głównie psychologiczny) poleci łatwiej :) Jeśli przeskoczy oczywiście - naganianie mnie obrzydza...
No i klops... Miało być tak kolorowo... Ta spółka jest już zgrana... Teraz zabawa jest na POLINW, PLATYNINW... oczywiście z palcem na Enterze ;-) Tu może za rok coś ruszy... Pozdrawiam i znikam.
Dnia 2016-10-07 o godz. 11:35 ~Ktoś napisał(a): > P.s. > > POLINW kupione jak jeszcze wisiał na 2 fixach po 1,50 zł... czas dziś oddać ;-) Miłego bajdurzenia Wam życzę....
sam kupował jak spółka była w rozkroku :) i może tutaj też koszyczek podstawia :) i jakoś nie może się z nami rozstać :)