PEWNIE OD JUTRA ZACZNIE SIĘ SYSTEMATYCZNIE PRZEBUDOWYWAĆ ARKUSZ ZLECEŃ NA STRONĘ GIEŁDOWYCH BYKÓW.
KOLEJNE POZIOMY ( 0,10ZŁ; 0,11ZŁ; 0,12ZŁ; 0,13ZŁ; 0,14ZŁ; 0,15ZŁ; 0,16ZŁ ITD. WZWYŻ ) BĘDĄ CORAZ ŁATWIEJSZE DO WYKUPIENIA, BO KTO BĘDZIE CHCIAŁ SPRZEDAĆ, GDY WIDAĆ, ŻE CENA BĘDZIE WYŻSZA? A ZKOLEI KTO NIE BĘDZIE CHCIAŁ KUPIĆ, GDY CORAZ DOBITNIEJ WIDAĆ, ŻE CENA BĘDZIE DROŻEĆ?? TO TAKIE SAMONAPĘDZAJĄCE SIĘ KOŁO, LAWINA, ZAZĘBIA SIĘ I WYWOŁUJE MEGAWZROSTY!
ROZPOCZYNA SIĘ PRZEWAGA POPYTU I CHCIWOŚCI. BĘDZIE CORAZ MNIEJ TANICH AKCJI, A WIĘC SYTUACJA BĘDZIE WYMUSZAŁA ZAPŁATY WIĘKSZEJ KWOTY ZA TE SAMĄ AKCJĘ, BY JĄ DOSTAĆ. TO SIĘ TU NAKECI DO GRANIC MOŻLIWOŚCI, JAK TAK DALEJ WSZYSTKO BĘDZIE SIĘ TU TAK DOBRZE UKŁADAŁO JAK DO TEJ PORY.
HETAN - TO BĘDZIE PRZEBÓJ INWESTYCYJNY TEJ JESIENI 2016 ROKU. SZKODA TYLKO, ŻE JESZCZE NIE WSZYSCY SĄ TEGO ŚWIADOMI, BO JUŻ DZIŚ BY ZABRAKŁO TYCH AKCJI PO 10-11 GROSZY DO KUPIENIA, BO LUDZIE ROZEBRALI BY TO W MGNIENIU OKA. ALE CO SIE TROCHE ODWLECZE TO NIE UCIECZE!!!!! :-)
TO SAMONAKRĘCAJĄCE SIĘ GIEŁDOWE ZJAWISKO WYWOŁA TU NIEZŁA WSPINACZKĘ.
Mówię, ze nawet bardzo dobre info, bo doszli tu do wniosku, że po co robić splity, manipulować przy podziałach akcji, kombinować, rozwadniać, majsterkować, podczas gdy widzą, że kurs ma potencjał i najpierw musi się sam podnieść. Widzą, że właśnie od dłuższego czasu coraz wyraźniej to udowadnia (nawet na Analizie Technicznej). Widzą, że sam się do tego pręży i ostatecznie wzrośnie pewnie powyżej złotówki, lub dwóch. Widzą, że muszą się z planowaną wcześniej operacją na razie wstrzymać i ją odłożyć, albo i anulować całkowicie. Po co psuć dobry nastrój i ingerować w odbicie i wybicie z trendu bocznego? Tak zaczęli tutaj myśleć. I tym samym rozpędzą ten kurs na nowe szczyty. Dołek właśnie mijamy, kto nie kupił, niech żałuje.
Właśnie wtedy kiedy ten kurs sam mocno wzrośnie, to wtedy dopiero ewentualnie można zacząć się zastanawiać, coś kombinować przy tej operacji podziału i możliwie wziąść się za myślenie o podziale akcji HETANA.
Aktualnie ewidentnie "Ktoś" skupuje teraz na dołku i wie co robi. Raczej nie skupuje, by stracić na tym.
Tu wyraźnie "coś" jest na rzeczy i to się na dniach objawi.
Ile wtopiłeś? Takie komentarze wypluwają tylko Ci, którzy mocno się zawiedli. Wszystkim innym zależy by rosło. Wiadomo, że jeśli wziąłeś po 2 zł to jesteś umoczony, ale są tacy, którzy brali w lepszym momencie.
Ktoś te akcje kupuje, wcale nie są to małe ilości. Podaż na niskim poziomie coraz mniejsza, chyba, że ujawni się jakiś co sypnie portfel, ale to zbyt niskie poziomy by zasypywać. Dno zostało osiągnięte.
Co skłoniło..., fakt, że może odrobinę urosnąć, dołek itp. Ale po komunikacie o fix'ach odpuściłem. I jak widać 9 groszy może być już za moment. Ale może i 50 zł... ;-)))
To prawda. 50/50. Ja mam dla sportu małą inwestycję po 0,11. Czekam cierpliwie, zaczyna to wyglądać interesująco. Innymi słowy, niewielkie ryzyko już teraz a szansa zarobku? Olbrzymia. W tej sytuacji z niczego (aktualna wartość pakietu) można zrobić niezłą pensję.
No chyba trudno się z tym nie zgodzić. Obserwujcie jak to zaczyna wyglądać. Wbrew pozorom, notowania jednolite przy takim rozchwianiu naprawę nam pomogą - co niniejszym się dzieje. Obiektywnie rzecz biorąc (nie mam noża na gardle), podaż 0,10 się skończyła lub jest na wyczerpaniu i wszyscy liczą na wystrzał. Tak czy nie? Czy drugi fixing przyniesie nam 0,11? Wczoraj były takie zapędy - zobaczymy. Ja jestem dobrej myśli. Komunikat ze spółki także jest bardzo wymowny i nie trzeba potrafić czytać między wierszami.
Warto czekać. Będzie zielono. Jest obiecująco. Zapinać pasy, pakować do wora, bo start rakiety możliwy lada dzień. Wskaźniki rosną wraz z nastrojami. Wybicie z trendu bocznego nieuchronne. Po co szarpać się gdzie indziej z kursami, gdy tu szykuje się taaaaaaaaaaaaaaaaaki wyskok na północ.
Dołek na 9 groszach dopiero co minęliśmy. Wybicie zapewne nastąpi z pułapu 10 groszy za akcyjkę HETAN. Dzisiaj 10 groszy to śmiesznie mało, ale poczekajcie . . . 10 groszy zamieni się w 2 złote, albo lepiej!!! :-) NAPRAWDĘ WARTO PRZY TYM BYĆ OSOBIŚCIE POSIADAJĄC ODPOWIEDNI PAKIECIK.
Wskaźnik MACD z Analizy Technicznej na HETANIE ciągle, codziennie rośnie na sygnale kupna wygenerowanym w dniu 15-tego Września 2016 roku, a kurs kisi się, mieli, tłamsi, kotłuje się, buzuje, nabiera potencjału, miota, wyczekuje, dusi się na skandalicznie niskim pułapie 10-11 groszy. Wskaźnik ten co ważne rośnie na delikatnie niskim minusowym poziomie, ale z już wydanym sygnałem: "KUPUJ". Oczywiście chodzi tu o ujęcie wykresu akcji dzienne - dzień do dnia! To zjawisko zawsze, ale to zawsze, za każdym razem (zaręczam Państwu tu i daję sobie rękę uciąć) wróży, zapowiada w pewnym momencie przesilenie i ostry wystrzał w kosmos! To zjawisko zawsze kończy się wybiciem, gdyż oznacza, że ktoś (ktoś gruby, wtajemniczony z duuużą kasą, może i sam Pan Mariusz Patrowicz) zwyczajnie skupuje te zaniżone sztucznie akcje i przygotowuje kurs na wyskok pod sufit. Jeszcze raz Wam obiecuję, że ten scenariusz wyżej opisany zawsze się sprawdza i zawsze kończy się baaardzo mocnym wystrzałem. Daję sobie łeb uciąć, że tak będzie i tym razem, bo nikt nie skupuje, by na tym stracić!!! :-) Będziecie mi dziękować po czasie.
A zawczasu to zawsze można sobie dorzucić pakiecik do koszyka, by po czasie nie "pluć sobie w brodę". :-)
Dobre info właśnie, że już było w dniu 05. 10. 2016 roku i wpłynęło na to, że dziś był drugi, ostatni dołek i uformowało się tzw. "PODWÓJNE DNO NA 9-CIU GROSZACH", od którego będzie stopniowo wyżej, aż w pewnym momencie kurs wystrzeli pod niebiosa i historia się powtórzy i znów będziemy mieli te 2 złote za jedna akcję, lub i wyżej. :-) Więc szanowny Panie "~krach", nie musimy tu czekać na dobre info, bo dobre info z dn. 05.10.2016r. powiedziało nam, że tu podziału akcji nie będzie, ze ten proces został zarzucony, odłożony, a to oznacza, że spółka spodziewa się podniesienia się kursu do góry i wtedy dopiero zaczną się przymiarki do podziału akcji, bo teraz jest za nisko - tak jak mówiłem kurs sztucznie zaniżony i sponiewierany i podeptany. ale spokojnie będzie dobrze!!!! :-)
Wskaźnik MACD z Analizy Technicznej na HETANIE ciągle, codziennie rośnie na sygnale kupna wygenerowanym w dniu 15-tego Września 2016 roku, a kurs kisi się, mieli, tłamsi, kotłuje się, buzuje, nabiera potencjału, miota, wyczekuje, dusi się na skandalicznie niskim pułapie 10-11 groszy. Wskaźnik ten co ważne rośnie na delikatnie niskim minusowym poziomie, ale z już wydanym sygnałem: "KUPUJ". Oczywiście chodzi tu o ujęcie wykresu akcji dzienne - dzień do dnia! To zjawisko zawsze, ale to zawsze, za każdym razem (zaręczam Państwu tu i daję sobie rękę uciąć) wróży, zapowiada w pewnym momencie przesilenie i ostry wystrzał w kosmos! To zjawisko zawsze kończy się wybiciem, gdyż oznacza, że ktoś (ktoś gruby, wtajemniczony z duuużą kasą, może i sam Pan Mariusz Patrowicz) zwyczajnie skupuje te zaniżone sztucznie akcje i przygotowuje kurs na wyskok pod sufit. Jeszcze raz Wam obiecuję, że ten scenariusz wyżej opisany zawsze się sprawdza i zawsze kończy się baaardzo mocnym wystrzałem. Daję sobie łeb uciąć, że tak będzie i tym razem, bo nikt nie skupuje, by na tym stracić!!! :-) Będziecie mi dziękować po czasie.
A zawczasu to zawsze można sobie dorzucić pakiecik do koszyka, by po czasie nie "pluć sobie w brodę". :-)
Byłbym spokojniejszy gdyby te słowa otuchy kierował ktoś inny niż Ty ~Spostrzegawczy. Bez urazy - nie mam nic do Ciebie, ale chyba jesteś wiodącym mędrcem na forum Hetanu.
Moje obserwacje wskazują, że ludzie rzeczywiście nastawiali się na wyskok, bo widzieliśmy już zerową podaż na 0,10 i zakłusy na 0,12, a tymczasem mamy znowu 200k na 0,1 i brak chętnych do zgarnięcia. Może nie ten moment? Może jeszcze trochę?
Myślę, że kluczowa będzie reakcja zarządu na sankcje. Czy możemy spodziewać się spełnienia wymogów nałożonych na spółkę? To byłby moment w którym teoretycznie kurs mógłby choć trochę poszybować. Wszyscy wiemy, że na HET nie ma rzeczy niemożliwych i równie dobrze możemy być świadkami pompki na 3zł? 4zł? Więcej? jak i przegranymi jeśli zarząd nie zdejmie nóg z e swojego wirtualnego biurka.
Czas pokaże. Ci co tu siedzą od dawna, już podobierali, nowi coś tam poskubali, a zapakowani na złotówkach czekają. Życzę wszystkim powodzenia.
Tu kurs się kisi, dusi na skandalicznie niskim poziomie, a wskaźnik MACD na wykresie w ujęciu dziennym rośnie i rośnie i rośnie na "Sygnale Kupna" wygenerowanym w dniu 15-tym Września 2016 roku. Urósł nawet dziś na spadku z 10 groszy na 9 groszy, bo wczoraj wynosił MACD: -0,084 a dziś wyniósł już MACD: -0,079 . tak dzień w dzień kurs siedzi na dnie, a wskaźnik na delikatnym minusie ( i Sygnale "Kupna") podnosi się, co wywoła tu nagły, gwałtowny wyskok z 10 groszy. Tak się kończą takie historie na wykresach. Wiem to z własnej praktyki i wieloletniego doświadczenia. Ja jestem tu spokojny jak nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Owoc dojrzewa i będziemy zbierać plony. Życzę cierpliwości. Pozdrawiam Wszystkich Wierzących w tę spółkę!!!!!!
Jest nas (widzących potencjał) wielu . . . Cel (solidne wzrosty) tylko jeden!
Czekamy na raptowne wybicie. Trzeba kupować teraz póki jeszcze nie rośnie, bo gdy na dniach zacznie dynamicznie wzrasatać po 40 % dziennie, będzie za późno na zakup w aż tak dobrej cenie! :-)
KURS JEST SZTUCZNIE ZANIŻONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jazda pewnie od 31. 10. 2016 r., lub od 02. 11. 2016 roku, w innym jeszcze wypadku od 04.11. 2016 roku - tak, czy inaczej, to będzie tu wyskok na wyższe ceny.
To takie moje przypuszczalne, prawdopodobne terminy wybicia się z trendu bocznego na HETANIE. A wy jak sądzicie??
WAŻNE INFO Z DNIA 05.11.2016 ROKU ZE STRONY: https://www.bankier.pl/wiadomosc/HETAN-TECHNOLOGIES-Informacja-dla-akcjonariuszy-wstrzymanie-rejestracji-podzialu-akcji-7479964.html MÓWI, ŻE ZARZĄD SPÓŁKI HETAN SPODZIEWA SIĘ WZROSTÓW, BO HETAN REZYGNUJE OBECNIE Z WDRAŻANIA PROCESU PODZIAŁU AKCJI SPÓŁKI, BO CZEKA NA NIEUCHRONNE WZROSTY I DOPIERO WTEDY ZASTANOWI SIĘ NAD PODZIAŁEM AKCJI. Poniżej cytuję treśc tej informacji z dnia 05-iątego Października 2016 roku:
Informacja dla akcjonariuszy – wstrzymanie rejestracji podziału akcji 2016-10-05 17:35:00 A A+ A+
Zarząd Spółki HETAN Technologies S.A. z siedzibą w Warszawie niniejszym informuje, że Zarząd Spółki podjął decyzję o czasowym wstrzymaniu rejestracji podziału akcji Spółki zgodnie z treścią uchwały nr 03/07/ZWZ/2016 – Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki z dnia 08 lipca 2016 roku w sprawie obniżenia wartości nominalnej akcji wszystkich serii Spółki przy jednoczesnym proporcjonalnym zwiększeniu ich ilości bez zmiany wysokości kapitału zakładowego Spółki, zmiany Statutu Spółki oraz upoważnienia Zarządu.
Zarząd informuje, że decyzja w przedmiocie wstrzymania rejestracji zmian Statutu Spółki wynikających z wyżej wskazanej uchwały podyktowana jest interesem Spółki i jej akcjonariuszy. Zarząd Spółki ze względu na cel podziału akcji Spółki wskazany w uchwale uznał, że przy aktualnie utrzymującym się kursie akcji Spółki rejestracja podziału akcji nie doprowadziła by do osiągnięcia zamierzonego celu. Jednocześnie Zarząd nie wyklucza rejestracji zmian Statutu Spółki wnikających z uchwały 03/07/ZWZ/2016 w przypadku zmian warunków rynkowych , które doprowadziłyby do celowości podziału akcji.
Podstawa Prawna: Załącznik nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu NewConnect
Źródło: NewConnect - komunikaty spółek (EBI)
BĘDZIE DOBRZE, ZALECAM SPOKÓJ I CIERPLIWOŚĆ. ZBLIŻA SIĘ ODREAGOWANIE SPADKÓW Z SIERPNIA 2016 ROKU.
Dlaczego niektórym nie w smak HETAN i próbują go zgnoić??? Anoż dlatego, że jest coraz trudniej wyrwać od akcjonariuszy ich akcje HETAN po śmiesznej cenie 8 groszy, czy 9 -ciu groszy. Sądzą cwaniaki, że jak będą ujadać i kłamać, to ktoś odda im za darmo. Ich niedoczekanie, bo wskaźnik MACD nawet dziś lekko urósł, a kurs nadal leży na dnie ubitym i potwierdzonym na 8 groszach i coraz większy w nim potencjał do wystrzału, a więc coraz mniej chętnych, by rozdawać te akcje za sztucznie zaniżoną wycenę zaledwie 8-miu groszy, a to ich złości, bo te akcje to oni chcieli sobie po taniości!!!!!!!!!!!!!!
Niedługo pewnie i jakiś Analityk Giełdowy wyda tu Rekomendację: "MOCNE KUPUJ". Choć jeśli tu rządzi w dużej mierze kapitał spekulacyjny, to dlatego tak rzadko wydają rekomendację dla tej spółki.