Ja bym z zakupami poczekał jeszcze chilunię na wypowiedzenie umowy kredytu przez PKO BP. Albo nawet 2 chwilunie - to będzie korzystniej można kupić jak dołączy mBank. A dla cierpliwych i tych co chcą kupić naprawdę tanio - czekamy na wypowiedzenie z Deutsche Banku :)
Przecież po obrotach widać że tylko paniksy oddają. Wczorajszy volumen 300K a dzisiaj 56K bądź spokojny. Koniec negatywnych newsów na Integer a wzrosty dopiero przed nami. Swoją drogą ogromny szacunek prezesowi się należy, ponieważ po takich kłopotach wyrzeźbił tak dobry raport że brak słów. Większość prezesów by się załamało i robiło emisję.Taki prezesina PBG dumnie ogłosił ostatnio że spółka wstaje z kolan, zapomniał dodać że spadła z 300zł a niebawem emisja 700mln akcji które zbiją wartość akcji z 1zł do 2g.Po prostu na legalu ukradnie 98gr z każdej starej akcji oczywiście ulicy. A tutaj na Integer szacunek za wyjście z tarapatów w wielkim stylu. Takie Wejście Smoka po naszemu, czyli wejście wkur....onego kuriera
Ewa, nie było mnie na forum dwa dni. Przeczytałem Twoje wpisy. Jest mi strasznie przykro, serio. Ręce mi opadły. Tak źle Cię oceniłem? Naprawdę uważałem Cię za inteligentną osobę i dażyłem ponadprzeciętnym szacunkiem i sympatią :(