• POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO Autor: ~ewa [89.68.84.*]
    moze jeszcze was dzisiaj podpuszczą i zacznie iśc do góry , i złapiecie okazje : głównie marsik i marek
  • Re: POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO Autor: ~Renifer_z_Kanady [89.68.124.*]
    Ja bym z zakupami poczekał jeszcze chilunię na wypowiedzenie umowy kredytu przez PKO BP.
    Albo nawet 2 chwilunie - to będzie korzystniej można kupić jak dołączy mBank.
    A dla cierpliwych i tych co chcą kupić naprawdę tanio - czekamy na wypowiedzenie z Deutsche Banku :)

• Re: POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO Autor: ~doewki [37.47.108.*]
    ewka zestaw lakacytu zakupiony, bo cos brzydko pachniesz
  • Re: POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO Autor: ~hegi [89.174.214.*]
    chciałbym bardzo pogratulować wczorajszym milionerom integerowo inpostowym, dzisiaj brutalne sprowadzenie na ziemie. Jutro placz i wymiana pampersa.
  • Re: POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO Autor: ~zielony_ludzik [89.231.77.*]
    Przecież po obrotach widać że tylko paniksy oddają. Wczorajszy volumen 300K a dzisiaj 56K bądź spokojny. Koniec negatywnych newsów na Integer a wzrosty dopiero przed nami. Swoją drogą ogromny szacunek prezesowi się należy, ponieważ po takich kłopotach wyrzeźbił tak dobry raport że brak słów. Większość prezesów by się załamało i robiło emisję.Taki prezesina PBG dumnie ogłosił ostatnio że spółka wstaje z kolan, zapomniał dodać że spadła z 300zł a niebawem emisja 700mln akcji które zbiją wartość akcji z 1zł do 2g.Po prostu na legalu ukradnie 98gr z każdej starej akcji oczywiście ulicy. A tutaj na Integer szacunek za wyjście z tarapatów w wielkim stylu. Takie Wejście Smoka po naszemu, czyli wejście wkur....onego kuriera
  • Re: POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO Autor: ~tarapaa [37.47.68.*]
    nie no faktycznie jestem na stracie od 24zl buhahaha
  • Re: POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO Autor: ~Lodołamacz [94.254.178.*]
    Wyrzeźbił - słowo klucz. Nieodmiennie zadziwia mnie jak łatwo można wmówić ludziom swoją wersję, a w tym Rafał jest bardzo dobry...
  • Re: POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Ewa, nie było mnie na forum dwa dni. Przeczytałem Twoje wpisy. Jest mi strasznie przykro, serio. Ręce mi opadły. Tak źle Cię oceniłem? Naprawdę uważałem Cię za inteligentną osobę i dażyłem ponadprzeciętnym szacunkiem i sympatią :(
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.