Nooo, to "bardzo pozytywny ruch", gdy na kupnie pokazują się paki. Co za naiwność :)))) Pewnie będą grać po spłatę zadłużenia 2 mln dla PISF -u. Bua ha ha ha
Pociągną i Visiona spekulacyjnie i to ostro :) Na każda padlinę przychodzi w koncu kolej i nie ma wyjątków :) A tu dużymi krokami jakies większe rozegranie idzie :)
Kunicki to może przejmować....się swoją prostatą. Nie po to założył z Sicińskim ten szwindel, by cokolwiek robić, tylko by kręcić na podatkach. Kasa Visiona pusta.
Nie w spodnie tylko w pesel. Kunicki siedzi na kwicie jak na jeżu i czeka tylko na jakąś pompę, aby ten szmelc, który posiada oddać polaczkom na pierwszej lepszej podbitce. Chcesz, to pompuj pod pustą kasę w spółce, może jakiś łoś ci uwierzy.
Nie pleć dyrdymałów, żadnego sypania nie bedzie na takim poziomie, ważne, zeby nie byc tym gaszacym światło po rajdzie i wyjść odpowiednio wcześniej :)
Odszukaj w komunikatach na jakim poziomie Kunicki oddawał ostatni raz. Zważywszy na to, że kwity historycznie latały po 2 złote, to oddawał na żenująco niskim poziomie i nie miał oporów.
A co do spekulacji, to jak widać od czasu do czasu ktoś się zachwyca arkuszem zleceń, ino chętnych do prawdziwych zakupów brakuje. Wiadomo dlaczego :))))) https://www.bankier.pl/forum/temat_robi-sie-ciekawie,16212861.html
Wprowadzasz w błąd, kurs latał po 2 złote, jak było 10 mln akcji, a jest 132 mln, serii G nie ma, niedopuszczona do obrotu. Kunik oddał jakiś śmieci po 4 grosze, a później zbierał po 2. To jest dobra spółka pod granie, potrzeba tylko większego ruchu i gawiedź się przyłączy, jak zawsze przy jazdach i jak przy każdym śmieciu na nJu konekcie, bez wyjątków :)
Nie ma znaczenia czego nie ma w obrocie. Rynek trzyma się daleko i od tego co w obrocie jest i w tym jest cały problem, że brakuje tego "większego ruchu" bo niby pod co ten ruch? Nie widzę szans na pojawienie się takowego - Kunicki stracił twarz na spółce a raczej na segregatorze, z którego składa się spółka :). Jestem tu obserwatorem już od lipnych ja się okazało przymiarek do 3D.
Spółdzielnia buja kursami, nie prezesi spółek, a tutaj ewidentnie siedzą i wyciągają do białej kości po groszu :) I powodów, jak widać na nJu konekcie, nie potrzeba kompletnie żadnych, żeby kurs odjechał o setki procent :)
Oj chłopie, ilu ja już takich jak ty pisaków przerobiłem na forum. Przepadli jak kamfora, razem z obrazami, które pojawiały się w ich głowach. Ta spółdzielnia to raczej nawąchała się czegoś z plastikowej torebki :)))) W kolano sobie strzeli, jeśli spróbuje coś tym szmelcem ruszyć. Zdejmą półkę 2 zdejmą półkę 3 grosze i co? Cały arkusz zleceń kwitów wystawionych od 3 groszy wzwyż, przesunie się migiem na 2 - 3 grosze. Do tego posypie Kunicki, oraz reszta z tego, co naród zaparkował przymusowo od kilku la i nie wystawia na S. Jest tego ze 40 mln. Spółdzielnia zostanie z kwitem na amen. Radzę ci dobrze, wystaw to z powrotem na sprzedaż, co ci wpadło po groszu i niech cię nie mami nadzieja, że oddasz ten szmelc po 2, bo tej ceny nie ujrzysz na tej kunikowej szulerni.
Panie Kuba, nie kolejny, tylko 444. Omyłkowo wpadł mi wczoraj inny nick. Masz inne zdanie, to miej. Umówmy się tylko, że będziesz tu zaglądał raz na 2 -3 tygodnie w 2017 roku i zweryfikujemy nasze tezy. A ja w tym czasie nikogo ratować nie będę. Przedstawiam wnioski i to uzasadnione.
"moje" w sensie - przytoczony przeze mnie argument. Ostatni okrzyk który Kunicki z Sicińskim wydali z siebie brzmi:
Zarząd EUROINVESTEMT SA postanowił złożyć w okresie do 20 października 2016 r. propozycje ugody dotyczącej wymagalnej spłaty pożyczki udzielonej przez PISF na produkcję filmową. O ile warunki ugody nie zostaną zaakceptowane przez PISF istnieje poważne zagrożenie dalszej działalności Emitenta.